Gerçekten şu konuyu görünce benim gibiler baya varmış dedim kendi kendime. Hiçbir zaman çok fazla arkadaşım olmadı ki aslında çok fazla arkadaş iyi bir şey de değil. Ancak birkaç tane çok yakın arkadaşım olsa iyi olurdu. Daha önceden arkadaşlarım oldu ancak istediğim türden arkadaşlar değildi birisi küfürbazdı birisi sürekli cinsellik hakkında konuşan değişik bir tipti yani frekans olarak bana uyan kimse çıkmadı karşıma şu ana kadar arkadaş olarak. Birkaç kişilik herkesin samimi olduğu gerektiğinde ciddi olan gerektiğinde şakacı olan bir grup istiyorum. Tatil planı yapıp birlikte gezip takılmak falan netflix dizisi açıp hep birlikte izlemek, derdim olduğunda bu arkadaş grubuyla paylaşmak bu konu hakkında tartışmak istiyorum. Zaten şöyle arkadaşlarım olsa başarı da arkasından gelecek eminim. Çünkü motive olan insan hayata karşı daha da çabalar direnir. Ancak sürekli monoton hayat süren hayatında bir değişiklik olmayan eğlenmeyen bir insan zaten motive değildir. Yalnızlığın güzel tarafları da var ancak fazlası güzel değil. Ben sabah uyandığımda whatsapp mesajlarında bugün şurda kahvaltı yapalım toplanalım gibi mesajlar görmek istiyorum mesela. Ama kimsenin seni farketmemesi nerede olduğunun ne yaptığının nasıl olduğunun kimse tarafından sorulmaması merak edilmemen cidden berbat bir his. Dünyada bir yer kaplıyorsun ama yoksun gibi görünmez gibi yani lan ben de varım orda beni de bir sorun nasıl olduğumu bir sorsanıza yok sormuyorlar. Çoğu insan sadece nasılsın demek için nasılsın diye soruyor nasıl olduğunu merak ettikleri için değil. Daha geçen günlerde ara sıra konuştuğum birinin depresif bir yazı yazdığını gördüm instagramda mesaj atıp sordum nasılsın bir problem mi var diye önem veriyorum çünkü değer veriyorum. iyiyim falan yazdı sonra öyle kapandı konu benim nasıl olduğumu sormadı bile. Anlamıyorum insanları anlamak çok zor. Neyi yanlış yapıyoruz acaba? Birisi de beni düşünsün beni görsün nasıl olduğumu merak etsin ama yok yani olmuyor. İyi niyetli insanlar neden yalnız? Sadece arkadaşlık olarak da değil sevgili olarak da öyle. Bakın istesem sevgilim olabilir üniversitede okuyorum birkaç kız flörtleşmeyi denemişti ancak hoşlanmadığım için karşılık vermemiştim. Çünkü ben sahte bir şey istemiyorum gerçek bir şey istiyorum. Bu dünyada ulaşılması en zor olan şey para falan değil ulaşılması en zor olan şey gerçek sevgi. Paran olursa etrafında bir sürü insan olur ama paran için etrafındadırlar gerçekten sevdikleri için değil. Bir gün gerçekten bizim nasıl olduğumuzu merak edenleri bulacağımız umuduyla hepinize sevgiler