Gönderen Konu: Hiç arkadaşım yok lan  (Okunma sayısı 2831 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Hiç arkadaşım yok lan
« Yanıtla #45 : 02 Haziran 2022, 23:17:04 »
 ALLAH firevuna  bir kere bile bas ağrısı vermemiş .verseymiş belki ALLAH aklına gelirmiş derler.kibir konusunda diyeceğini biliyordum oyle dedin baskasına zararı olan kibirin yok ama dinimizdede kalbinde zerre gram kibir olan cennete giremez gibilerinden bişi var tam bilmiyorum.cevrem beni mutevazi tanısıda bence bendede çok kibir var.kurtulmak lazım.bele bağlanmış bir tas gibi.herseyi olumsuza yorduğum için her işimde ters gidiyor.herkes olumsuz insan der bana.bilmiom ne yapcaz

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #46 : 03 Haziran 2022, 00:00:45 »
Valla öyle fakat işte sabır etmek lazım.Belki sabrın sonunda iyi şeyler gene olmıycak.Ama elden ne gelir başka? Belki bir gün şans döner umudu kaybetmemek lazım.Nefes alıyorsan hala ihtimal vardır.
Evet Ramiz dayı gibi bir şarkı istiyorum. Bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersin çalsın.  :-\

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 04 Haziran 2022, 18:36:07 »
Foruma emek veren arkadaşlarımıza yazdıklarınıza dikkat edin.
İki gün önce foruma gelip herkese istediğinizi yazacağınızı sanmayın.
Burası onlara ait yani mekanın sahibi onlar.
Hiç neden sormadan banlarım.

Forumda en önem verdiğim şey saygıdır ve arkadaşlarıma buradaki dostlarıma kimse saygısızlık yapamaz onlar burada saç ekimi yaptıracak insanların hayatlarını kurtarıyor ellerinden gelen desteği veriyor ve çokta biligililer boş insanlarla boş işlerle uğraşacak vakitleri yok.

Sayılar sevgiler

dostum biz senin dostlarınız aburadayız yalnız değilsin böyle şeyler düşünme çok değerli olduğunu bil
Global Moderator

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 04 Haziran 2022, 20:47:44 »
Foruma emek veren arkadaşlarımıza yazdıklarınıza dikkat edin.
İki gün önce foruma gelip herkese istediğinizi yazacağınızı sanmayın.
Burası onlara ait yani mekanın sahibi onlar.
Hiç neden sormadan banlarım.

Forumda en önem verdiğim şey saygıdır ve arkadaşlarıma buradaki dostlarıma kimse saygısızlık yapamaz onlar burada saç ekimi yaptıracak insanların hayatlarını kurtarıyor ellerinden gelen desteği veriyor ve çokta biligililer boş insanlarla boş işlerle uğraşacak vakitleri yok.

Sayılar sevgiler

dostum biz senin dostlarınız aburadayız yalnız değilsin böyle şeyler düşünme çok değerli olduğunu bil

Ellerine sağlık ne güzel yazmışsın.Arkamızda bizi gözeten bir insanın olması hoş.Değerli olduğumuzu hissettirdiğin için kendi adıma teşekkür ederim.Evet, iyiki varsınız sağolun var olun.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 10 Haziran 2022, 18:19:58 »
Davyden bile beter haldeyim.Yalnız bir insanım oğlum ben.Ölsem fark etmezler o derece.Tabutumu taşıycak 4 tane insan bile yok.Düğün olsa erkek tarafı ne az hiç mi arkadaşı gelmedi derler.Telefon rehberim aşağı kaymıyor.Gün içinde konuşcak kimsem yok.Kaç ay oldu dışarı çıkıpta gezmeyeli kim bilir.İşte arada bir zoraki görüşülüyor.Eskiden arkadaşlarım vardı ama iyi değillerdi.Ondan mesafe koydum bir çoğu unutmuştur şimdi.Zaten liseyi açıktan bitirdiydim.Ünide öyle.Şimdikten sonra ortam yapmak zor.İstesemde yapamam saçtır, cilttir, oradı buradır yeteri kadar özgüvenimi düşürdü.İnsanlar eskidende dışlardı şimdi hayli hayli dışlanırım.Emin olun davyden zor durumdayımdır ama onun gibi sürekli konu açmıyorum.Bunuda sadece öylesine yazdım.Yaz geldi ve ben gene yalnızım.
Abi.
Dış görünüş önemli olmasaydı insanlar ugur böceğini çok sevdigi gibi.. Hamam böceğinide severdi.. JOKER aynen böyle diyor adam haklı. Bu bu durumda olduğumuz için çok kötü ve  yıkık görünüyoruz

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 10 Haziran 2022, 18:40:33 »
Yeni üye olup acayip konu açanlara da dikkat etmek lazım

Mesela geçenlerde yeni bir üye sabah-akşam Fin kullanıyorum diye konu açmıştı. Hintell banladı sanırım

Sonra bir konu daha vardı. Adam 1 tane Dut kullanmış. 1-2 saatte keşişe dönmüş :D Yine yeni üye açmıştı sanırım bu konuyu

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 11 Haziran 2022, 22:08:57 »
Gerçekten şu konuyu görünce benim gibiler baya varmış dedim kendi kendime. Hiçbir zaman çok fazla arkadaşım olmadı ki aslında çok fazla arkadaş iyi bir şey de değil. Ancak birkaç tane çok yakın arkadaşım olsa iyi olurdu. Daha önceden arkadaşlarım oldu ancak istediğim türden arkadaşlar değildi birisi küfürbazdı birisi sürekli cinsellik hakkında konuşan değişik bir tipti yani frekans olarak bana uyan kimse çıkmadı karşıma şu ana kadar arkadaş olarak. Birkaç kişilik herkesin samimi olduğu gerektiğinde ciddi olan gerektiğinde şakacı olan bir grup istiyorum. Tatil planı yapıp birlikte gezip takılmak falan netflix dizisi açıp hep birlikte izlemek, derdim olduğunda bu arkadaş grubuyla paylaşmak bu konu hakkında tartışmak istiyorum. Zaten şöyle arkadaşlarım olsa başarı da arkasından gelecek eminim. Çünkü motive olan insan hayata karşı daha da çabalar direnir. Ancak sürekli monoton hayat süren hayatında bir değişiklik olmayan eğlenmeyen bir insan zaten motive değildir. Yalnızlığın güzel tarafları da var ancak fazlası güzel değil. Ben sabah uyandığımda whatsapp mesajlarında bugün şurda kahvaltı yapalım toplanalım gibi mesajlar görmek istiyorum mesela. Ama kimsenin seni farketmemesi nerede olduğunun ne yaptığının nasıl olduğunun  kimse tarafından sorulmaması merak edilmemen cidden berbat bir his. Dünyada bir yer kaplıyorsun ama yoksun gibi görünmez gibi yani lan ben de varım orda beni de bir sorun nasıl olduğumu bir sorsanıza yok sormuyorlar. Çoğu insan sadece nasılsın demek için nasılsın diye soruyor nasıl olduğunu merak ettikleri için değil. Daha geçen günlerde ara sıra konuştuğum birinin depresif bir yazı yazdığını gördüm instagramda mesaj atıp sordum nasılsın bir problem mi var diye önem veriyorum çünkü değer veriyorum. iyiyim falan  yazdı sonra öyle kapandı konu benim nasıl olduğumu sormadı bile. Anlamıyorum insanları anlamak çok zor.  Neyi yanlış yapıyoruz acaba? Birisi de beni düşünsün beni görsün nasıl olduğumu merak etsin ama yok yani olmuyor. İyi niyetli insanlar neden yalnız? Sadece arkadaşlık olarak da değil sevgili olarak da öyle. Bakın istesem sevgilim olabilir üniversitede okuyorum birkaç kız flörtleşmeyi denemişti ancak hoşlanmadığım için karşılık vermemiştim. Çünkü ben sahte bir şey istemiyorum gerçek bir şey istiyorum. Bu dünyada ulaşılması en zor olan şey para falan değil ulaşılması en zor olan şey gerçek sevgi. Paran olursa etrafında bir sürü insan olur ama paran için etrafındadırlar gerçekten sevdikleri için değil. Bir gün gerçekten bizim nasıl olduğumuzu merak edenleri bulacağımız umuduyla hepinize sevgiler
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 17 Haziran 2022, 21:52:19 »
Ya buradan eğer benimle arkadaşlık etmek isteyen olursa özelden numaramı atabilirim.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 18 Haziran 2022, 13:24:52 »
Gerçekten şu konuyu görünce benim gibiler baya varmış dedim kendi kendime. Hiçbir zaman çok fazla arkadaşım olmadı ki aslında çok fazla arkadaş iyi bir şey de değil. Ancak birkaç tane çok yakın arkadaşım olsa iyi olurdu. Daha önceden arkadaşlarım oldu ancak istediğim türden arkadaşlar değildi birisi küfürbazdı birisi sürekli cinsellik hakkında konuşan değişik bir tipti yani frekans olarak bana uyan kimse çıkmadı karşıma şu ana kadar arkadaş olarak. Birkaç kişilik herkesin samimi olduğu gerektiğinde ciddi olan gerektiğinde şakacı olan bir grup istiyorum. Tatil planı yapıp birlikte gezip takılmak falan netflix dizisi açıp hep birlikte izlemek, derdim olduğunda bu arkadaş grubuyla paylaşmak bu konu hakkında tartışmak istiyorum. Zaten şöyle arkadaşlarım olsa başarı da arkasından gelecek eminim. Çünkü motive olan insan hayata karşı daha da çabalar direnir. Ancak sürekli monoton hayat süren hayatında bir değişiklik olmayan eğlenmeyen bir insan zaten motive değildir. Yalnızlığın güzel tarafları da var ancak fazlası güzel değil. Ben sabah uyandığımda whatsapp mesajlarında bugün şurda kahvaltı yapalım toplanalım gibi mesajlar görmek istiyorum mesela. Ama kimsenin seni farketmemesi nerede olduğunun ne yaptığının nasıl olduğunun  kimse tarafından sorulmaması merak edilmemen cidden berbat bir his. Dünyada bir yer kaplıyorsun ama yoksun gibi görünmez gibi yani lan ben de varım orda beni de bir sorun nasıl olduğumu bir sorsanıza yok sormuyorlar. Çoğu insan sadece nasılsın demek için nasılsın diye soruyor nasıl olduğunu merak ettikleri için değil. Daha geçen günlerde ara sıra konuştuğum birinin depresif bir yazı yazdığını gördüm instagramda mesaj atıp sordum nasılsın bir problem mi var diye önem veriyorum çünkü değer veriyorum. iyiyim falan  yazdı sonra öyle kapandı konu benim nasıl olduğumu sormadı bile. Anlamıyorum insanları anlamak çok zor.  Neyi yanlış yapıyoruz acaba? Birisi de beni düşünsün beni görsün nasıl olduğumu merak etsin ama yok yani olmuyor. İyi niyetli insanlar neden yalnız? Sadece arkadaşlık olarak da değil sevgili olarak da öyle. Bakın istesem sevgilim olabilir üniversitede okuyorum birkaç kız flörtleşmeyi denemişti ancak hoşlanmadığım için karşılık vermemiştim. Çünkü ben sahte bir şey istemiyorum gerçek bir şey istiyorum. Bu dünyada ulaşılması en zor olan şey para falan değil ulaşılması en zor olan şey gerçek sevgi. Paran olursa etrafında bir sürü insan olur ama paran için etrafındadırlar gerçekten sevdikleri için değil. Bir gün gerçekten bizim nasıl olduğumuzu merak edenleri bulacağımız umuduyla hepinize sevgiler

Sevgili ortamı>arkadaş ortamı.
Acilen sevgili yapmalısın  böylelikle arkadaşlara ihtiyacın kalmayacak bende samimiyetsiz insanlara katlanamıyorum insta hesabımı bile sildim o sahte palyaço dünyalarına ihtiyacım yok .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 18 Haziran 2022, 17:45:47 »
Ya buradan eğer benimle arkadaşlık etmek isteyen olursa özelden numaramı atabilirim.

Ben istiyorum özelden atttım:)
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 18 Haziran 2022, 18:04:04 »
paran varsaa insanın çok ama yiyici takımı bunlar demişsin doğru gercekten sevmezler demişsin doğru zaten kimse kimseyi gercekten sevmiyor artık sevemiyor hayat sartları ortada millet yokluuktan kafayı yedi 2022 yılında maneviyat beklenemez
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2022, 21:11:18 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 20 Haziran 2022, 16:51:49 »
Sevgili ortamı>arkadaş ortamı.
Acilen sevgili yapmalısın  böylelikle arkadaşlara ihtiyacın kalmayacak bende samimiyetsiz insanlara katlanamıyorum insta hesabımı bile sildim o sahte palyaço dünyalarına ihtiyacım yok .

Oo hoş geldin uzun süredir görmüyodum seni forumda. Sevgili acilen yapmalısın diyorsun da hoşlanacağım biri karşıma çıkarsa yaparım. Hoşlanmadığım biri ile sırf sevgilim olsun diye sevgili olmam
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 20 Haziran 2022, 16:52:18 »
paran varsaa insanın çok ama yiyici takımı bunlar demişsin doğru gercekten sevmezler demişsin doğru zaten kimse kimseyi gercekten sevmiyor artık sevemiyor hayat sartları ortada millet yokluuktan kafayı yedi 2022 yılında maneviyat beklenemez

Aynen öyle
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 20 Haziran 2022, 17:11:55 »
Ben istiyorum özelden atttım:)

Heheyy millet Hintell abinin numarası var bende yüklü miktar paraya bırakabilirim  ;D Şaka bir yana mutlu oldum.Bu forum bir aile gibi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 02 Ağustos 2022, 21:41:20 »
Senın bu kafayla dostun olmaz
  • Ekim Merkezi ismi Elithair

Facebook Twitter Instagram