Gönderen Konu: Hiç arkadaşım yok lan  (Okunma sayısı 2833 defa)

prmgnc112

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hiç arkadaşım yok lan
« Yanıtla #30 : 02 Haziran 2022, 21:49:40 »
Abi bu grubun genel kalitesi ne kadar iyi. Keşke hep beraber oturup kalksak. Yukarıda adam 21 yaşında ayet ile güzel cevap vermiş. Öteki adam umutsuzluğunda rabbime sığınmış. Dünya imtihan dünyası inşallah hayatımız burada güzel olur ve ahiret saadetide bizi bulur

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #31 : 02 Haziran 2022, 21:52:35 »
yaw bu hayatin neyi güzel dayi az önce yumurta aldım sanal marketten. öğrenciyim. her şeyden kısıyoruz. 5 tanesi kırık cıktı, neyse onları yerleştirdim daha elimi yıkamadan zilim bozuldu tutukluluk yaptı 30 dakika başından ayrılmadım çalmasın diye tuşa bastım, kan ter içinde kaldım şimdi yumurtaya mi taktın vs demeyin her şeyden kaybederken hayat nasıl guzel gelebilir
Kardeşim anlık krizleri anlıyorum. Ama her zaman beterin beteri oluyor. Yapacak bir şey yok.

Senin saçlarını biliyorum, gayet sağlıklı şu anda.
Bu forumda o kadar üzüldüğüm insanlar oldu ki...

Onlara senin saçı versek diğer talihsizlikleri de bedel olarak versek adam şükreder.

Ben 21 yaşındayım. Bu zamana kadar saç hariç herhangi bir şeyi kafama takmadan devam ettim.
Çok mutluydum.

Fakat bu şey beni bu foruma hapsedebilme etkisine sahip mesela.

Şimdi gitsen bir kanser hastasına, benim durumla takas desen adam güle oynaya onay verir.

Öyle düşünüp sabır edeceğiz.

Asr suresinin mealini hep beraber okuyalım.

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Asra yemin olsun ki,
2- İnsan mutlaka ziyandadır.
3- Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 02 Haziran 2022, 21:58:27 »
her pisliği yapıp bu dunyada rahat edenler oteki tafafta ateşin hakkını vermek için bu tarafta rahat ediyorlar.
Abi tamam tamamda dogruda. Müslüman olup zevk sefa içimde yaşayan yok mu? Elbette var heleki son 15 senedir daha fazla oldu.. Niye bunlar müslüman fakir fukaraya yardım etmiyor. Yada iş sahibiyseniz neden üç kuruşatan fazla vermiyorlar? Din bunu mu emrediyor neyse abi form saç formu gerdi konu genel ama olsun

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 02 Haziran 2022, 22:02:28 »
Kul dara düşmeyin e hızır yetişmez miş. Biz sarın  darına düştük.. Ne hızır ve ne hazır yok yok. 

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 02 Haziran 2022, 22:03:24 »
eyw dostlar, yarın şu öfkemi atıp bir başlangıç yapalım bakalım. zaten sığınacak başka neyim var ki
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 02 Haziran 2022, 22:10:36 »
Kardeşim anlık krizleri anlıyorum. Ama her zaman beterin beteri oluyor. Yapacak bir şey yok.

Senin saçlarını biliyorum, gayet sağlıklı şu anda.
Bu forumda o kadar üzüldüğüm insanlar oldu ki...

Onlara senin saçı versek diğer talihsizlikleri de bedel olarak versek adam şükreder.

Ben 21 yaşındayım. Bu zamana kadar saç hariç herhangi bir şeyi kafama takmadan devam ettim.
Çok mutluydum.

Fakat bu şey beni bu foruma hapsedebilme etkisine sahip mesela.

Şimdi gitsen bir kanser hastasına, benim durumla takas desen adam güle oynaya onay verir.

Öyle düşünüp sabır edeceğiz.

Asr suresinin mealini hep beraber okuyalım.

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Asra yemin olsun ki,
2- İnsan mutlaka ziyandadır.
3- Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.
Yahu abim kardeşim ustam hocam beyefendi artık nasıl hitap edeyim bilmiyorum.. Olmuyor olmuyor..
Tamam her şey saç değil hayatta çok zorluklar var elbet olacakta. İnsanın sınırları aşınca olmuyor..
Lüle lüle saçım var diye gece gündüz karı kız avında gezecek halim yok şu bu beni begensin  diye bir dertte yok. Hava atayım şöyledir böyleyim diye bir dertte yokkk.. Bak mesela ibrahim abi var youtube adam holding sahibi herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Mesela bende öyle olmak isterdim.
Kaç kez adak adadım param da vardı.öyle erten bülten şeylere degil kritik şeylere  Şu işim olsun adak kesecem dağıtacam bu işim olsun adak kesip dağıyacam derdim. Hiç mi olmaz ya hiç mi.. Neyse daha çok isyan oluyor işte

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 02 Haziran 2022, 22:19:28 »
Abi tamam tamamda dogruda. Müslüman olup zevk sefa içimde yaşayan yok mu? Elbette var heleki son 15 senedir daha fazla oldu.. Niye bunlar müslüman fakir fukaraya yardım etmiyor. Yada iş sahibiyseniz neden üç kuruşatan fazla vermiyorlar? Din bunu mu emrediyor neyse abi form saç formu gerdi konu genel ama olsun
onlar süsliman
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 02 Haziran 2022, 22:39:51 »
yaw bu hayatin neyi güzel dayi az önce yumurta aldım sanal marketten. öğrenciyim. her şeyden kısıyoruz. 5 tanesi kırık cıktı, neyse onları yerleştirdim daha elimi yıkamadan zilim bozuldu tutukluluk yaptı 30 dakika başından ayrılmadım çalmasın diye tuşa bastım, kan ter içinde kaldım şimdi yumurtaya mi taktın vs demeyin her şeyden kaybederken hayat nasıl guzel gelebilir

Salla yav dert etme yeter ki senin yumurtalara birşey olmasın brom  ;D
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 02 Haziran 2022, 22:41:24 »
annen yoksa kimse yok derler.varsa herseyin var o zaman.kıymet bil.dunyaları verseler ailenden onemli olabilirmi demekki dunyalardan daha değerlilerin var.bende canım sıkılınca kaprisli gecimi zor biriyimdir.burda pozitifim ama dısarda herkes yeni tanıyan bile kardeşim bir kere ağzından pozitif laf çıksın derler.herkes olumsuz der bana.ama çok az yanılan biriyimdir işin sonunda haklı çıkarım  genelde.anne yanındaysa salla geri kalanını.o arkadası olanlarda olduğunu sanıyor aslında yok.ortamdan biri kalksa 10 kişiden 9u hemen onun arkasından konusuyor sonra o gelip baskası kalksa hemen onun arkasından konusuyorlar.canım cicim kardeşim diyen arka sokakta bırak şunu diyor.seni seviyorum senin için ölürüm diyen hatun aynı sözü kaç kişiye diyor.eski muhabbetler gecti zaten kimsenin kimsesi yok.sağlığın var annen basında daha ne olsun.geri kalanlar zaten figuran bu hayatta.

Aynen öyle abi.Kıymet biliyorum elbette.Arkadaş konusunda söylediklerinde doğru hak veriyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 02 Haziran 2022, 22:42:33 »
Git kardeşim Halk eğitim kurslarına orada yaşıtın yada dengin insanlar ile otur kaynaş. Genelde kurslardan sonra cafe oturulur çay içilir takılırsın insanlar ile

Halk eğitim kursu oturduğum yere uzak ve çok güzel değil.Ben buraya taşınmadan önce gittiğim fena değildi.Ancak çok fazla keko vardı.Pek arkadaşlık kuramadım ve genelinin yaşıda benden yüksekti.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 02 Haziran 2022, 22:43:01 »
Bu tür kurslarda hep hacı teyzeler, ev hanımı ablalar oluyor. Erkek de az genelde.

Bizim yakınımızda var böyle bir kurs evi. Küçükken bizimkiler çok giderdi beni de götürürlerdi. Başkanın odasında mayın tarlası oynardım.

Sabah akşam kısır yemeye hazırlan Virtuoz.
Şimdiden antrenman yap.

Hahhahaa.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 02 Haziran 2022, 22:46:18 »
Yaa abi  işte ben diyince herkes isyankarsın diyorfu Sonra diyorlar ki neden isyan ediyorsun Allah büyük dua et. Kendimi bildim bileli dua ederim halada öyle.
Kendi çapında garip bir insanım. Ne birinin karısını kızına namusuna baktık ne çaldık çarptık. Hep az ile yetindik. Elimize geçti diye havayada gitmedik şükür dedik daha köyü olan var dedik. Mutlu olmaya çalıştık...
Şimdi herşey üst üste geliyor ve senelerce böyle.. İnsan ister istemez içerliyor. Allahım kime ne yaptım? Ne ettim.. Birine anlatınca.. Allahın sevdiği kulusun zor imtihan eder.. Etsin etmesinede.. Beyin vucud kaldırmıyor yıpratmaya geçtik. İntihar eşiğine düşünüp geldiyse bir insan nasıl umut etsin....hani şarkıda diyor ta ben insan değilmiyim ben kulun degil miyim.. İsyan şarkısı..
Ha inanca da bahane edip sıgınmayalım desek. Sığınacak başja kapı yok. Bari diyorum bi halden anlayan kulların ile karşılaştır..

Bu durumu inançsız ateist bi arkadaşla konuştum. Adam inanmadığı için dalga geciyor hoş kendiside kel mutsuz muzdarip bu durumdan. Ama onun dalgası aşağılaması şu.. Hafi diyor tanrım sana saç versin.... Çok kötü bir psikoloji herleyden soğudum bee

Valla öyle fakat işte sabır etmek lazım.Belki sabrın sonunda iyi şeyler gene olmıycak.Ama elden ne gelir başka? Belki bir gün şans döner umudu kaybetmemek lazım.Nefes alıyorsan hala ihtimal vardır.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 02 Haziran 2022, 22:50:10 »
Daha ne kadar kötü şey olabilir ki diye düşünüyorsan düşünme reis daha kötüsü bile geliyo pozitif enerji saçmaya çalışmak lazım
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 02 Haziran 2022, 22:59:25 »
Konuya bakmadım nerelere gelmiş muhabbet.Evet bende fark ettim nerde dinden habersiz yaşayan varsa işi daha rast gidiyor.Ama burda şu aklıma geliyor.Allah sadece bu dünyada onlara mutluluk verirmiş.Bana iman etmesinler diye imanlarını alırmış.Onlara dünyalık zevklerle unuttururmuş.Yani birnevi o insanları mühürlermiş.Tabi karşısına çıkan hidayetleri görürse tekrar iman için şans tanırmış.Ben böyle biliyorum.

Evet kibirli olduğumdan dolayı başıma gelmiş olabilir.Ama bu kibrimin herhangi bir insan üzerine etkisi yoktur.Zaten kimim var ki bunu gösterebileyim? Sadece ortam ve koşul sağlanırsa bunu yapabilme potansiyelim var.Fakat bu zamana kadar kibrimden dolayı uzaklaşanını görmedim.İnsanlara karşı yaklaşımımı herkes beğenir.Bu kibrimin en büyük sebebi küçüklükten yaşadığım travmalar oluşturdu.İnsanlara üstten bakma olayı taaa oralardan geliyor.Ego zaten doğuştandı hala devam ediyor.Dediğim gibi tanımayan birine kendimi pek açıklayamam.Beni tanıyanların değerlendirmesi daha uygun olucaktır.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 02 Haziran 2022, 23:00:18 »
Salla yav dert etme yeter ki senin yumurtalara birşey olmasın brom  ;D

virtüöz, orkestra şefi, şov yaptı yine büyük oynadı jwndjwkdmfmv
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)