Gönderen Konu: Hiç arkadaşım yok lan  (Okunma sayısı 2842 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Hiç arkadaşım yok lan
« Yanıtla #16 : 31 Mayıs 2022, 20:15:58 »
 benimde arkadasım yok arkadas gorunumlu çıkarcılar var.aslında herkes yanlız ama insanlar farkında değil kimse kimseye samimi değil.benim ailemde yok.ailen hayattaysa kıymetini bil arkadasa gerek yok ana baba kardeş gerisi boşkoy hepsi gelip gecici
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 31 Mayıs 2022, 20:38:30 »
benimde arkadasım yok arkadas gorunumlu çıkarcılar var.aslında herkes yanlız ama insanlar farkında değil kimse kimseye samimi değil.benim ailemde yok.ailen hayattaysa kıymetini bil arkadasa gerek yok ana baba kardeş gerisi boşkoy hepsi gelip gecici

Bir anam var.Sulale bir garip pek bağımız yok.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 31 Mayıs 2022, 20:38:56 »
İnternet çok iyi bir şey gerçekten. Uğraşacak bir şeyler buluyorsun sonuçta. Forumlar, Youtube, Netflix vs

Arkadaş olmasa bile eğer evlenebilirsen o zaman dışarıda yukarıda dediğim gibi yapabilecek şeyler olur

Aynen öyle
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 31 Mayıs 2022, 20:42:24 »
İnsanların eskiden seni dışlamalarının sebebi neydi?
Yani git yanımızdan istemiyoruz mu dediler. Buna sebep olan şeklin şemalin mi yoksa ahlaken davranışların mı?

Bunu burda açıklamıyım.Ama genel anlamda tip ve çok enerjik olmamdan dolayı.Malesef insanlar eğlenceli, pozitif, renkli, komik ve mutlu kişileri baskılamayı seviyor.Tipteki kusurlarınıda sürekli yüze vuruyorlar.Neden arkadaş edinmediğimi anladınız mı? Çünkü düzgün insan kalmadı.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 31 Mayıs 2022, 20:52:43 »
Bir anam var.Sulale bir garip pek bağımız yok.
annen yoksa kimse yok derler.varsa herseyin var o zaman.kıymet bil.dunyaları verseler ailenden onemli olabilirmi demekki dunyalardan daha değerlilerin var.bende canım sıkılınca kaprisli gecimi zor biriyimdir.burda pozitifim ama dısarda herkes yeni tanıyan bile kardeşim bir kere ağzından pozitif laf çıksın derler.herkes olumsuz der bana.ama çok az yanılan biriyimdir işin sonunda haklı çıkarım  genelde.anne yanındaysa salla geri kalanını.o arkadası olanlarda olduğunu sanıyor aslında yok.ortamdan biri kalksa 10 kişiden 9u hemen onun arkasından konusuyor sonra o gelip baskası kalksa hemen onun arkasından konusuyorlar.canım cicim kardeşim diyen arka sokakta bırak şunu diyor.seni seviyorum senin için ölürüm diyen hatun aynı sözü kaç kişiye diyor.eski muhabbetler gecti zaten kimsenin kimsesi yok.sağlığın var annen basında daha ne olsun.geri kalanlar zaten figuran bu hayatta.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

prmgnc112

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Haziran 2022, 16:25:34 »
Davyden bile beter haldeyim.Yalnız bir insanım oğlum ben.Ölsem fark etmezler o derece.Tabutumu taşıycak 4 tane insan bile yok.Düğün olsa erkek tarafı ne az hiç mi arkadaşı gelmedi derler.Telefon rehberim aşağı kaymıyor.Gün içinde konuşcak kimsem yok.Kaç ay oldu dışarı çıkıpta gezmeyeli kim bilir.İşte arada bir zoraki görüşülüyor.Eskiden arkadaşlarım vardı ama iyi değillerdi.Ondan mesafe koydum bir çoğu unutmuştur şimdi.Zaten liseyi açıktan bitirdiydim.Ünide öyle.Şimdikten sonra ortam yapmak zor.İstesemde yapamam saçtır, cilttir, oradı buradır yeteri kadar özgüvenimi düşürdü.İnsanlar eskidende dışlardı şimdi hayli hayli dışlanırım.Emin olun davyden zor durumdayımdır ama onun gibi sürekli konu açmıyorum.Bunuda sadece öylesine yazdım.Yaz geldi ve ben gene yalnızım.

Git kardeşim Halk eğitim kurslarına orada yaşıtın yada dengin insanlar ile otur kaynaş. Genelde kurslardan sonra cafe oturulur çay içilir takılırsın insanlar ile

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #22 : 02 Haziran 2022, 16:30:51 »
Git kardeşim Halk eğitim kurslarına orada yaşıtın yada dengin insanlar ile otur kaynaş. Genelde kurslardan sonra cafe oturulur çay içilir takılırsın insanlar ile
Bu tür kurslarda hep hacı teyzeler, ev hanımı ablalar oluyor. Erkek de az genelde.

Bizim yakınımızda var böyle bir kurs evi. Küçükken bizimkiler çok giderdi beni de götürürlerdi. Başkanın odasında mayın tarlası oynardım.

Sabah akşam kısır yemeye hazırlan Virtuoz.
Şimdiden antrenman yap.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 02 Haziran 2022, 19:32:24 »
Yaa abi  işte ben diyince herkes isyankarsın diyorfu Sonra diyorlar ki neden isyan ediyorsun Allah büyük dua et. Kendimi bildim bileli dua ederim halada öyle.
Kendi çapında garip bir insanım. Ne birinin karısını kızına namusuna baktık ne çaldık çarptık. Hep az ile yetindik. Elimize geçti diye havayada gitmedik şükür dedik daha köyü olan var dedik. Mutlu olmaya çalıştık...
Şimdi herşey üst üste geliyor ve senelerce böyle.. İnsan ister istemez içerliyor. Allahım kime ne yaptım? Ne ettim.. Birine anlatınca.. Allahın sevdiği kulusun zor imtihan eder.. Etsin etmesinede.. Beyin vucud kaldırmıyor yıpratmaya geçtik. İntihar eşiğine düşünüp geldiyse bir insan nasıl umut etsin....hani şarkıda diyor ta ben insan değilmiyim ben kulun degil miyim.. İsyan şarkısı..
Ha inanca da bahane edip sıgınmayalım desek. Sığınacak başja kapı yok. Bari diyorum bi halden anlayan kulların ile karşılaştır..

Bu durumu inançsız ateist bi arkadaşla konuştum. Adam inanmadığı için dalga geciyor hoş kendiside kel mutsuz muzdarip bu durumdan. Ama onun dalgası aşağılaması şu.. Hafi diyor tanrım sana saç versin.... Çok kötü bir psikoloji herleyden soğudum bee

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 02 Haziran 2022, 20:10:43 »
 kadere iman eden kederden emin olurmuş.birde kibirliyim demiştin ondan ters gidiyor olabilir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 02 Haziran 2022, 21:20:01 »
yok kardesim yemin ederim nerde allaha söven, şirk koşan, yasaklanan tüm günahları işleyen tanıdığım insan varsa hepsinin işi yolunda gidiyor.

yıllarca sabrettim valla artık sabrım kalmadı. şu iki haftadır bir işim düzgün gitmedi. en basit şeylerde bile olumsuz şeyler oldu. şu hayatta nerdeyse hiçbir şey şans eseri elime gelmedi, hepsinde kendim aldım. şimdi biri çıkıp sınav, sabır falan diyecek. en son tüm inancımı kaybedecem bu mu sınav
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #26 : 02 Haziran 2022, 21:30:45 »
Arkadaşlar sıkıntınızı anlayabiliyorum.

Ben de nerede tanrıya, kitaba söven var işlerinin rast gittiğini görüyorum.

Fakat şu ayetleri unuttuk mu?

"İnkar edenlerin diyar diyar gezip refah içinde dolaşması sakın seni aldatmasın; az bir faydalanmadan sonra onların varacakları yer cehennemdir. O ne kötü duraktır!.." (3:196-197)

"Ve o Allah'tan gelen gerçekleri örtbas edenler, kendilerine zaman ve imkan vermemizi kendilerinin iyiliğinedir diye sanmasınlar. Onlara fırsat vermemiz, ancak günahlarını artırmaları içindir. Onları utanç verici bir azap beklemektedir." (3:178)

Biliyorum çok zor, acılara dayanmak mucize şu dünyada.

Ne söylesem ben de bilmiyorum. Bunca adaletsizliği, kokuşmuş dünyayı görünce ben de umutsuzluğa düşüyorum.

Bu devirde imanını güçlendirmeyenin işi biter.
Çünkü nefs ve şeytan her yerden saldırmakla birlikte düşünceleri de esir ediyor.

Hayat aslında bak yemin ediyorum çok çok güzel.
Ama biz yaşamayı bilmiyoruz. Her şey zengin olmak değil. Mutlu olmayı bilmiyoruz.

Kimine göre güzel görünmek mutluluk, ki bana göre öyle. Kimine göre eş, kimine göre çocukları, malı mülkü vb.

Önemli olan amacı bulmak. Ne için yaşıyoruz? Bunun için ne yapıyoruz?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 02 Haziran 2022, 21:32:12 »
yok kardesim yemin ederim nerde allaha söven, şirk koşan, yasaklanan tüm günahları işleyen tanıdığım insan varsa hepsinin işi yolunda gidiyor.

yıllarca sabrettim valla artık sabrım kalmadı. şu iki haftadır bir işim düzgün gitmedi. en basit şeylerde bile olumsuz şeyler oldu. şu hayatta nerdeyse hiçbir şey şans eseri elime gelmedi, hepsinde kendim aldım. şimdi biri çıkıp sınav, sabır falan diyecek. en son tüm inancımı kaybedecem bu mu sınav
Bu düşünceye bende kapılıyorum bazen , isyan ediyorum ama babam şey derdi , Allah onlara parayı vs nasip ediyo ama secdeye gitmeyi nasip etmiyor
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 02 Haziran 2022, 21:34:15 »
 her pisliği yapıp bu dunyada rahat edenler oteki tafafta ateşin hakkını vermek için bu tarafta rahat ediyorlar.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 02 Haziran 2022, 21:36:36 »
yaw bu hayatin neyi güzel dayi az önce yumurta aldım sanal marketten. öğrenciyim. her şeyden kısıyoruz. 5 tanesi kırık cıktı, neyse onları yerleştirdim daha elimi yıkamadan zilim bozuldu tutukluluk yaptı 30 dakika başından ayrılmadım çalmasın diye tuşa bastım, kan ter içinde kaldım şimdi yumurtaya mi taktın vs demeyin her şeyden kaybederken hayat nasıl guzel gelebilir
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Facebook Twitter Instagram