Saç Ekimi Sonuçları
dokulup dokulmeme sonuca etki etmez.şok dokulmeyi sonucla bağdaştırmayın.saçlarda minyatirazyon çok var finasterid ister saçın
Hiçbir şey yapmamama rağmen böyle kanama oluyor 2- 3 defa oldu nedeni nedir bunun sizce? Ve zararı nasıl olur?
Merkezle görüş bence sen bastırmadığın sürece kimsenin umrunda olmazsın çünkü .En kötü ihtimalle kanama olan yerde kök kaybı yaşanmış olabilir ama hiç bir şey yapmadım diyorsun . Sonuçta operasyon geçirdin cildin hassastır belki . Ondan dolayı da kanama olmuş olabilir devam eden bir kanamamı anlık mı oluyor Farklı Farklı yerlerde mi oluyor ne zamandır oluyor bunların hepsini gözlemleyip merkezinizle görüşün derim .
kanama kökü sakata getirir.insallah yuzeysel bişidir
Hayırlı olsun hocam, bende ekolde ekim yaptırdım, kök sayısında daha titiz çalışılıyor sanırım artık, düzelme gördüm. Ekiminde gayet iyi duruyor. Umarım istediğin sonucu alırsın.
sağolasın hocam çok stres var. ya tutmazsa diye korkuyorum. Çünkü önceden saçım vardı belki finasterid vb kullansam kalınlaştırabilirdim eski saçlarım da gidicek diye korkuyorum.
Hocam buradaki ustaların aksine finas tarzı ilaçların bünyeye uzun vadede etki edebileceğine ve bırakınca da eski sonuçları tekrar alacağına inanıyorum.. Bu sebeple finasterid öneren ekim merkezlerininde sonuçlarını tartışmalı buluyorum. Siz merkezin önerdiği (yüksek ihtimal aynı biotin) takviye ile devam edin. Sonuç sizi memnun eder.