Gönderen Konu: Saç ekimi için acil tavsiye(Hakan Doğanay , Dr.Serkan Aygın , Dr.Sibel Ulusan  (Okunma sayısı 1071 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Peki sizce Hakan Doğanay da karar kılsak ekibinemi yaptırmak mantıklı yolsa kendisine mi ?
Forumda yeni dönemde daha çok ekip yaptırılıyor bütçe dolayısıyla ve çok başarılı sonuçlar var..eski dönemde ise keza tersi..net bir şekilde hakan hoca kendi çok başarılı sonuçlar alıyor da ekip yapamıyor tarzı net bi çizgi yok,ama biri işi öğreten usta,diğeri asistanları
  • Yaşınız 31

titanic5

• Hero Member
Ne değişti sence? Bahsettiğimiz 10 yıl öncesi değil ki 2 yıl öncesi,saç ekimi 3 4 yıllık bişey de değil,Kalem aynı kalem Hakan Doğanay aynı Hakan doğanay,Esma-Serkan aynı Esma-Serkan..3-5 başarılı sonuç ne kadar kıstas olur emin değilim ki onun gibi 1,2 başarısız sonuç ve yarım kalmış sonucu meçhul ekim konuları var,ben yoğun bi şekilde araştırıyorum ama tam emin olamıyorum ben

Ne değiştiğini bilmiyorum ama bir yerde karar verip yaptırmak lazım eğer psikolojini çok bozuyorsa. 2 yıl öncesi çok fazla değil ama o süreçte kim bilir kaç yeni ekimle daha tecrübe kazandılar

Ben de mesela ekim istediğim gibi sonuçlanmazsa ve revizyona giderse diye tereddüt ediyorum ama işte bir yerde karar vermek lazım

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ne değiştiğini bilmiyorum ama bir yerde karar verip yaptırmak lazım eğer psikolojini çok bozuyorsa. 2 yıl öncesi çok fazla değil ama o süreçte kim bilir kaç yeni ekimle daha tecrübe kazandılar

Ben de mesela ekim istediğim gibi sonuçlanmazsa ve revizyona giderse diye tereddüt ediyorum ama işte bir yerde karar vermek lazım
İyice araştırmayıp,güven sağlanamadan yapılan ekimin sonuçları psikolojiyi şuan olduğundan daha iyi yapmayacak,bi süre dişini sıkıp iyi araştırıp riski azaltmak lazım ama dediğin gibi baktın işin içinden çıkamıyorsan bi yerde riski göze almak lazım.
  • Yaşınız 31

Chnrdl

• Yeni üye
  • *
Eylül ayına randevumuzu aldık bakalım hayırlısıyla .
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2022, 11:54:05 Gönderen: Chnrdl »
Asuman hair saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram