Gönderen Konu: Ekim merkezi kararsızlığı  (Okunma sayısı 519 defa)

Cnvr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim merkezi kararsızlığı
« : 31 Mayıs 2022, 07:40:04 »
İyi günler
Haziran ayında saç ekimi yaptırmayı planlıyorum.
Fakat 2 yer arasında kararsız kaldım. Birincisi medeks ikincisi ise Hikmet Tunca (clininatukrey)
İkisi ile de yüzyüze görüştüm.
Medeks 5bin ile 6bin arası kök ekimi yapıp açıklığı kapatabiliriz dedi.
Hikmet Tunca ise 4.5bin ve 5bin kök ekeriz en tepe bölge tam kapanmaz dedi.

Medeksi buradan öğrendim. Yorumlarda başarılı ekimler gördüm.
Hikmet Tunca hocada ise ekim ekibinde tanıdık olduğu için ve çevremde ona ekim yaptıran olduğu için düşündüm. Fakat forumda adına çok rastlamadım. Bu da açıkcasi kafamı karıştırdı.

Medeks için genellikle açık bölgesi çok olanlar tercih ediyor diye okumuştum. Foto ekledim benim de açık bölgem geniş. Medeks tekte kapatabiliriz dedi ama kapanır mı ?

Cnvr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim merkezi kararsızlığı
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2022, 07:41:53 »
Fiyat olarak ikisi de aynı fiyatı verdi. Fakat tanıdık indirimi Hikmet Tunca tarafında olacak.

mıstık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2022, 08:30:48 »
Medeks in sevdiği açıklıklar başarısını kanıtlamış merkez diğerini ise hiç duymadım iyi araştır fiyat 2.plandır herzaman sonuç önemlidir bu açıklıkları her merkez kapatamaz

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2022, 08:33:48 »
Dostum kendimi gördüm sende :)
Kesinlikle Medeks Konumu inceleyebilirsin saç rengi tonumuz ve açıklığımız hemen hemen aynı Medeks 6500 greft ile bitirdi benim işlemi memnunum hatta tek seansta kapanmayacagını söyledi herkes Gökhan bey tepe biraz seyrek kalabilir ama güzel bir sonuç elde ederiz demişti öyle de oldu bu açıklıklarda Medeks çok başarılı

Cnvr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2022, 09:02:48 »
Medeks in sevdiği açıklıklar başarısını kanıtlamış merkez diğerini ise hiç duymadım iyi araştır fiyat 2.plandır herzaman sonuç önemlidir bu açıklıkları her merkez kapatamaz

Teşekkür ederim. Para tabi ki ikinci planda da belirtmek istedim sadece bilen varsa diye:)

Cnvr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2022, 09:07:07 »
Dostum kendimi gördüm sende :)
Kesinlikle Medeks Konumu inceleyebilirsin saç rengi tonumuz ve açıklığımız hemen hemen aynı Medeks 6500 greft ile bitirdi benim işlemi memnunum hatta tek seansta kapanmayacagını söyledi herkes Gökhan bey tepe biraz seyrek kalabilir ama güzel bir sonuç elde ederiz demişti öyle de oldu bu açıklıklarda Medeks çok başarılı

İnceledim hocam senin gibi birçok arkadaşı kendime yakın buldum o yüzden medeks daha önde ama bi kafam karışti. Ben Hayriye hanımla görüştüm eşi sanırsam. O 5bin ile 6bin arasına kapatırız saçların ince telli tepe de biraz sıkıntın olabilir dedi ve açıkçası çok darlamadılar burası olsun en iyi biziz gibilerinden. Birkaç merkez daha gezdim ama kafama hiç yatmadi yaklaşımları.
 Teşekkür ederim :)

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2022, 11:09:18 »
Gökhan bey ile görüşün bence bütün planlamaları o yapıyor çünkü

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 04 Mart 2023, 21:50:19 »
Hocam bende aynı ikilemdeyim şuan hikmet tunç da arkadasım yaptırmıs 10 yıl önce ve gayet güzel ki 10 yılda ne tecrübeler kazanmıstır ve cok doğal samimi buldum kendisini  medeks gökhan beyle de görüştüm ve kendisine forumda yaltıfı işlerden dolayı gğveniyorum cok kararsız kaldım sen ekim yaptırdınnmınson durum nedir
  • Yaşınız 34

Cnvr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Mart 2023, 22:08:30 »
Merhaba
Ekimi ikisi dışında doktor bir arkadaşım vesilesi ile başka birine yaptırdım. Fotoğraflari eklerim yaklaşık 8 ay oldu. Yaptırdığım yere pişman değilim. Gökhan bey ben ekim zamanı taşınma aşamasında olduğunu için vazgeçtim. Yoksa medekse daha yakındım. 5800 6000 arası Greg ekildi. Tepe bölgesine planlamada 2. Ekim gerekebilir demişlerdi zaten ama düşünmüyorum şuanlik.

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 04 Mart 2023, 23:25:19 »
Merhabalar kime yaptırdınız peki ? Hikmet tunç a düşünüyorum yaptrmayı şuanlık  si nedenvazgectınız ??
  • Yaşınız 34

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Mart 2023, 03:07:37 »
çok güzel sonuç olmuş açık alana göre güzel günlerde tarayın
Global Moderator

Cnvr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Mart 2023, 08:52:35 »
Hintell çok teşekkür ederim 🙏

Hikmet hocanın ekibinden birisi ile görüştüm çok tatmin edici cevaplar alamadım. Medeks ise çok tatmin edici konuştu ikna olmuştum sonra taşınma sürecimiz var dediler ben de o kargaşaya girmek istemedim.
Daha sonra Altınsoy hair clinic den Mustafa bey(Instagram dan bakabilirsin) ile görüştüm. Kendisi ekim yapabileceği gibi iyi firmalar hakkında bilgi verdi. Ki o firmalar zaten sitede bilinen firmalardı. Ben de kendisine güvendim ekimi yapmasını istedim.
Ekim Nişantaşında yapıldı. Mustafa bey ve Nihal hanım birlikte çalıştı. Ben memnun kaldım.cunku
En önemli olan nokta doğal oldu yeni tanıyan kimse saç ekimi olduğunu düşünmüyor.

Hocam sana da tavsiyem araştırma yapmissindir zaten site muazzam bu konuda. İçine sinen yer neresi ise kendini güvenle emanet edeceğin bir ekip seç. Gökhan beyle görüştüğüm de elif hanımın ekibini istemiştim mesela bu sitede çok denk geldiği için.
Yüzyüze konuşma da kim samimi gelip güven veriyorsa tercihin ol olsun.

Facebook Twitter Instagram