Gönderen Konu: Saç analizi ve tavsiyesi  (Okunma sayısı 565 defa)

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç analizi ve tavsiyesi
« : 30 Mayıs 2022, 15:47:50 »
iyi günler,

Analiz ve Tavsiyede bulunabilirseniz çok memnun olurum. Birkac yildir ektirmek istiyorum Allah'tan bu foruma denk geldim, yoksa random birtane merkezle irtibata gecip islem yapmaya baslayacaktim. Ektirme islemini sizce hangi klinikte yaptirmaliyim, sizlerin deneyimine dayanarak soruyorum? Butcede sorun yok, ama zorlamakta istemiyorum. Kaliteye onem veriyorum. Kesin olarak kel bolgelerin gitmesini saglayabilecek bir klinik ariyorum.

1) Yas 32
2) Yaklasik on yil once
3) Yavas-stabil
4) ön bölge ve crown ayni anda olmus olabilir (arkami her zaman gormediim icin net bisey diyemiicem)
5) Ilac kullanmiyorum / kullanmadim
6) Fotograflar:

Trevor

• Hero Member
Ynt: Saç analizi ve tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2022, 18:35:25 »
Yaş itibari ile dökülme durumuna bakılırsa agresif olmadığı söylenebilir bu yüzden ekimle alacağınız iyi bir sonuç sizi uzun yıllar idare edebilir.
Ekim merkezi tavsiyesi olarakta asmed,hakan doğanay,sibel ulusan ,serkan aygın gibi doktorları öncelikle araştırın derim.

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2022, 22:49:04 »
Yaş itibari ile dökülme durumuna bakılırsa agresif olmadığı söylenebilir bu yüzden ekimle alacağınız iyi bir sonuç sizi uzun yıllar idare edebilir.
Ekim merkezi tavsiyesi olarakta asmed,hakan doğanay,sibel ulusan ,serkan aygın gibi doktorları öncelikle araştırın derim.

Teşekkürler! Yaş olarak az daha beklesem daha mı iyi olur acaba? Bir an önce yaptırmak istiyorum çünkü biraz özgüven sorunu oluyo. ilaç kullanımı gerektirir mi? Ektirdikten sonra daha iyi bir sonuç için?

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2022, 23:04:57 »
İyi bşr saç ekimi için parayı gözden çıkarmalısın bir kere kesinlikle 13 bin tl altına saç eken forumda olmayan saç ekim merkezlerinden uzak durmalısın çünkü bu merkezler forumdan korkar uzak durur müşteri kaybetmemek adına

Açıklık az gibi görünsede tepe ekleminde zorlaşıyor
Tepe bölgesinde istedeğin sonuca belki ilk ekimde ulaşamazsın ama tepeye 2 ekimde güzel bir hale getirirsin ön bölge ise saçların var güzel bir ön çizgi ile ilk ekimde harika bir seviyeye getirebilirsin

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2022, 23:09:20 »
Teşekkürler!! :D

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2022, 08:13:28 »
Siteyi kesfettiysen şimdi aylarca zaman geçirip bir merkezde karar kılma zamanı.Zaten belli başlı merkezler var.2 ekim planlamasına gerek yok tek Ekim'de kapanır bence.Mevcut saçların zarar görmemesi için finasterid araştırabilirsiniz yan etkilerini de

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Ocak 2025, 10:29:36 »
iyi günler,

Yeni bir konu acmadim, birkac yil onceki iletiye yaziyorum.

Birkaç yıl önce buraya bir paylaşım yapmıştım ama sonuçta birkac şüpheden dolayı bir seçim yapamadım. Mesela Finasterid alma konusunda tereddütlerim vardı ama sonunda geçen sene başladım. Artık bu yıl aslında saç ekimi yaptırmak istiyorum. Araştırmamda Hakan hocaya rastladım. Gecenlerde iletisime gectim asistaniyla, Koray beyle. Hala birkaç şüphem var ve bunun nedeni fiyatın son zamanlarda çok artması. Bana 110.000 dediler ve ayrıca bana 20.000 de ek önerdiler, kok hucre tedavisi icin. Butcemin icerisinde bir maliyet, ama acaba bu miktarlaa daha iyi bir alternatif yok mu, varsa ne tavsiye edersiniz? Ayrica bu kadar artmasi, ki forumda okudum, daha birkac ay once 100.000 altinda yaziyor. Bana profesyonel ve güvenilir gibi geliyorlar, bu da onemli tabi. Bu web sitesindeki sonuçlara da baktığımda ekim sonuçlari umut verici görünüyor.

Dep23

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2025, 00:17:46 »
finasterid kaç mg ve ne kadar süre kullandınız ve gelişme oldu mu ? fotoğraf ile gosterebilirmisiniz

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Şubat 2025, 15:47:20 »
finasterid kaç mg ve ne kadar süre kullandınız ve gelişme oldu mu ? fotoğraf ile gosterebilirmisiniz

5 mg tableti 4e bölüyorum 2 günde bir şeklinde yutuyorum. Böylece yan etki olmuyor. Daha yüksegine çıkmayı düşünmüyorum. Geçen sene martta başladım. Etkisini kesin gördüm diyemem ama en azından daha fazla dökülme yaşamıyorum. Şu anda saçlarım uzun olduğu için fotoğraf göstersem etkisi olup olmadığına dair sağlıklı bir bilgi olmaz. Analiz için paylaşabilirim tabi.

Dep23

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 02 Şubat 2025, 17:27:43 »
paylaşlamınzda bir sakınca yoksa paylaşabilirmisin , bir analiz için.

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Şubat 2025, 22:29:41 »
paylaşlamınzda bir sakınca yoksa paylaşabilirmisin , bir analiz için.

@Dep23 @Hintell

Dep23

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 03 Şubat 2025, 00:00:44 »
var olan saçların kalınlaşmış gibi duruyor özellikle arka taraf . konuyu ilk açtığın zaman fine başlasaydın muhtemelen daha fazla saçı kurtarırdın . ekimle çok iyi sonuç alırsın gibime geliyor

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2025, 00:22:13 »
olan saçı korumuşsun zaten finasteridin amacı bu en iyi ihtimalle olan saçı koruyabiliyorsun ve bu konudaki başarısı yüzde 60 falan ,yeni saç ise çıkartmaz finasterid. yalnız sizin ön çizginiz gerilemiş finin en büyük handikapı bu ön taraf çok etki etmiyor.

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2025, 15:39:28 »
olan saçı korumuşsun zaten finasteridin amacı bu en iyi ihtimalle olan saçı koruyabiliyorsun ve bu konudaki başarısı yüzde 60 falan ,yeni saç ise çıkartmaz finasterid. yalnız sizin ön çizginiz gerilemiş finin en büyük handikapı bu ön taraf çok etki etmiyor.

Evet Finasterid yeni saç çıkartmıyor. Minoxidille mümkün ama ben tercih etmedim. Hakan clinic hakkında ne düşünüyorsunuz? Kök hücrenin gerçekten bi faydası olur mu yoksa bu extra gelir kapısı mı? Finasteridle ayni etki gibime geldi.

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Şubat 2025, 15:43:50 »
var olan saçların kalınlaşmış gibi duruyor özellikle arka taraf . konuyu ilk açtığın zaman fine başlasaydın muhtemelen daha fazla saçı kurtarırdın . ekimle çok iyi sonuç alırsın gibime geliyor

Biraz da yaştan dolayı acele etmedim, gerçi o zaman da 32 33 yaşlarındaydim ve saçımın çoğu 25 gibiyken dökülmüstu. Yan etkilerinden de korktum. Ama şimdiye kadar sıkıntı yok. Hakan clinicin fiyat artı kök hücre tavsiyesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Toplamda 130.000 yapıyor. Forumda baktım ağustosta daha 80.000 falan yazıyor yanlış hatırlamıyorsam. Kur da sabit bir süredir. Yani avrupada olan biri için bile 3000 euro  az bir meblağ değil.

Facebook Twitter Instagram