Gönderen Konu: Tedavi ile artan dökülme?  (Okunma sayısı 807 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Tedavi ile artan dökülme?
« Yanıtla #16 : 30 Mayıs 2022, 19:13:10 »
Günlük zaten 200 dökülme normal ister tepe ister ön bölgelerden önemli olan saçların elini attığında iyileştiği hisetmen boşver sayma saçı
Dostum nw4 dolaylarındayım ben saçlar belirgin seyrek zaten hem frontal,hem tepe 😃 senin dediğin daha çok belirgin dökülme yaşamayanlar için nw2 belki 3.. günde 200 civarı hergün gitse 1 aya kafanın üstünde bişey kalmaz benim.
  • Yaşınız 31

Balici orhan

• Yeni üye
  • *
  • Allah'a bol bol dua edin gerisi kolay
« Yanıtla #17 : 30 Mayıs 2022, 19:28:05 »
Dostum nw4 dolaylarındayım ben saçlar belirgin seyrek zaten hem frontal,hem tepe 😃 senin dediğin daha çok belirgin dökülme yaşamayanlar için nw2 belki 3.. günde 200 civarı hergün gitse 1 aya kafanın üstünde bişey kalmaz benim.
İnşallah düzelir kardeşim ben bunu hesaba katmamiştim ama dutasterid kullanmaya devam et inşallah atlatırsın ❤️

beneklısırtlan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 30 Mayıs 2022, 20:01:56 »
Slayer benim son 2 aydir yasadigim şeyleri yazmissin yasimizda ayniymis dus sa giidyo kuruturken gidiyo tararken gidiyo gun içinde kulagima düşüyo enseme dusuyo hissedip aliyorum elimle calistigim masaya dokuluyo cok bikkinlik ve karamsarlik veriyo

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 30 Mayıs 2022, 20:37:30 »
Slayer benim son 2 aydir yasadigim şeyleri yazmissin yasimizda ayniymis dus sa giidyo kuruturken gidiyo tararken gidiyo gun içinde kulagima düşüyo enseme dusuyo hissedip aliyorum elimle calistigim masaya dokuluyo cok bikkinlik ve karamsarlik veriyo
Kardeşim aynı şeyleri mi yaşıyoruz bilmiyorum,ben o aylarda bayağı sıkıntılı dönemden geçiyordum,birde garip bi şekilde hastalandım 2 hafta geçmedi öksürük,titreme,üşüme,güçsüzlük,balgamdan kan geldi bi kez vs doktora da gitmedim hiç, o dönem ve sonrası bayağı hızlandı gibi geldi bende önceden tepede sorun yoktu diye hatırlıyorum,özellikle tararken gidiyo bazen kaşınıyo direk elini atınca ele geliyo vs problem ne bilsem ona göre yol izleyeceğim ama bilmiyorum
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram