Gönderen Konu: Diyelim ki Çok Paranız Var  (Okunma sayısı 1615 defa)

ComingSoon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Diyelim ki Çok Paranız Var
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2022, 02:00:50 »
Sorunun cevabı belli aslında,özel uçağımla atlar Zarev'e ya da Lorenzo'ya gider saç ektiririm..zaten daha başka yapılabilecek bişey yok bu sorun hakkında.

Zarev ismini çok duydum, benim de anlamadığım şu mesela; bu adam fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla saçı yoktan var edebilen biri. Peki böyle bir adam varken elin gavuru neden yurtdışından gelip bizim ekim merkezlerimizi tercih ediyorlar? Ya da Türk olup bu adama saç ektiren hiç mi insan yok, yani Zarev dediğimiz adamın sadece kendi sitesindeki fotoğrafları görebiliyoruz

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2022, 02:09:32 »
Zarev ismini çok duydum, benim de anlamadığım şu mesela; bu adam fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla saçı yoktan var edebilen biri. Peki böyle bir adam varken elin gavuru neden yurtdışından gelip bizim ekim merkezlerimizi tercih ediyorlar? Ya da Türk olup bu adama saç ektiren hiç mi insan yok, yani Zarev dediğimiz adamın sadece kendi sitesindeki fotoğrafları görebiliyoruz
Zarev, Juan Couto gibi adamların programları kapalı genelde. O kadar sıra var ki adamlar yeni operasyon olacak kişileri geri çeviriyor tarih veremediği için.

Ama gelip Türkiye'de yaptırmaları garip.
Iş ahlakı olan bir yer değil Türkiye.
Birkaç merkez hariç.

Türkiye artık neredeyse tamamen yozlaştı.

"Ucuza getirek la dayı xD" mantığı ile hareket ediyorlar mı bilemiyorum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

ComingSoon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 04 Haziran 2022, 02:21:24 »
Zarev, Juan Couto gibi adamların programları kapalı genelde. O kadar sıra var ki adamlar yeni operasyon olacak kişileri geri çeviriyor tarih veremediği için.

Ama gelip Türkiye'de yaptırmaları garip.
Iş ahlakı olan bir yer değil Türkiye.
Birkaç merkez hariç.

Türkiye artık neredeyse tamamen yozlaştı.

"Ucuza getirek la dayı xD" mantığı ile hareket ediyorlar mı bilemiyorum.

Peki bu adamın yaptığını bizim asmed neden yapamıyor? Yani asmed dediğimiz merkezinde ekim için başvuranların çoğunluğunu yurtdışından insanlar oluşturuyor sonuçta. Gerekirse greft başına fiyatı 1-1.5 euro daha yukarı çekerek, bu zarev gibi adamların ekimde her ne imkanları varsa aynı imkanları maddi manevi sağlayabilir mantıken. Bu neden yapılmıyor mesela?

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 04 Haziran 2022, 02:22:59 »
Peki bu adamın yaptığını bizim asmed neden yapamıyor? Yani asmed dediğimiz merkezinde ekim için başvuranların çoğunluğunu yurtdışından insanlar oluşturuyor sonuçta. Gerekirse greft başına fiyatı 1-1.5 euro daha yukarı çekerek, bu zarev gibi adamların ekimde her ne imkanları varsa aynı imkanları maddi manevi sağlayabilir mantıken. Bu neden yapılmıyor mesela?
Bilsem Zweig Hair Transplant projemi hayata geçirirdim :D

Ekim yaptırana Stefan Zweig kitap seti hediye.

Bilemiyorum dostum.

Belki biz sadece iyi sonuçlarını görüyoruz Zarev ve Couto'nun.

Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

ComingSoon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 04 Haziran 2022, 02:29:52 »
Bilsem Zweig Hair Transplant projemi hayata geçirirdim :D

Ekim yaptırana Stefan Zweig kitap seti hediye.

Bilemiyorum dostum.

Belki biz sadece iyi sonuçlarını görüyoruz Zarev ve Couto'nun.

Yani çok garip cidden düşününce, sadece iyi sonuçlarını görüyor olsak bile nw7 denilen bir kafayı orman gibi yapıp yolladığı bir sürü müşterisi var. Gerçekten böyle bir imkan varsa ve sağlanabiliyorsa, zaten kimsenin saç klonlamayı konuşmasına gerek yok. Bu ekimcileri örnek almaları, onların imkanlarına sahip olmaları yeter bizim ekimcilerin :)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 04 Haziran 2022, 02:52:13 »
Yani çok garip cidden düşününce, sadece iyi sonuçlarını görüyor olsak bile nw7 denilen bir kafayı orman gibi yapıp yolladığı bir sürü müşterisi var. Gerçekten böyle bir imkan varsa ve sağlanabiliyorsa, zaten kimsenin saç klonlamayı konuşmasına gerek yok. Bu ekimcileri örnek almaları, onların imkanlarına sahip olmaları yeter bizim ekimcilerin :)
Haklısın.
Çok merak ediyorum ben de.
Sırrı nedir acaba...

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 04 Haziran 2022, 07:24:04 »
Zarew vücut kıllarından da yararlanıyor. Bence olay şu şekilde ekim projelerinin geneline baktığımız zaman açıklığı fazla olan hastalarda kafa derisinin etrafına yoğun miktarda donör bölgeden aldığı saçları ekiyor kafa derisinin etrafı derken frontal ve temporal bölge dediğimiz ön ve şakak bölgelerine ondan sonra saçların yan hizalarına ve vertekse donörden aldığı graftleri yoğun bir şekilde paylaştırıyor bunun haricinde kalan orta bölgelere de gögüş bel omuz sakal gibi yerlerden alınan kıllarla da kapatıcılığı sağlıyor dolayısıyla ortaya bu kıl kökleriyle beraber uyguladıkları gölgelendirme tekniğini sunuyor bir de bunların yanına en kötü finasterid ekledin mi ee daha ne olsun :D uzun lafın kısası adam çok büyük işler yapıyor.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 04 Haziran 2022, 12:09:52 »
Diyelim ki çok paranız var ve saç tedavisine istediğiniz kadar para ayırabiliyorsunuz, nasıl bir tedavi uygulardınız ?
Abi parasal sıkıntı yoksa dogal yollar ile olmuyorsa en kestirme yol Dr un dedigini yapmak ve yani nakil yapmak işte..
Çok paradan kasıt nedir bilmiyorum. Ama.
Şahsen şu devir ve piyasaya göre aylık gelirim 20 bin olsa yeterde artar. Rahat  rahat.

Facebook Twitter Instagram