Gönderen Konu: Diyelim ki Çok Paranız Var  (Okunma sayısı 1625 defa)

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
Ynt: Diyelim ki Çok Paranız Var
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2022, 23:19:55 »
ben yapardım diye değil de, seçenek olabilir diye söylüyorum; saç nakli olabilir belki. kadavra ceset  vs.  alınıp, organ nakli gibi yani
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2022, 23:26:25 »
ben yapardım diye değil de, seçenek olabilir diye söylüyorum; saç nakli olabilir belki. kadavra ceset  vs.  alınıp, organ nakli gibi yani
Usta ne ettin yav nasıl tutacak o saç.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2022, 23:42:12 »
Hadi tuttu diyelim ölü insanların çoğunu yaşlı saysak hangisinin saçı var :D
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Mayıs 2022, 23:59:34 »
Sorunun cevabı belli aslında,özel uçağımla atlar Zarev'e ya da Lorenzo'ya gider saç ektiririm..zaten daha başka yapılabilecek bişey yok bu sorun hakkında.
  • Yaşınız 31

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 30 Mayıs 2022, 01:06:37 »

Aslında bu soruyu  koray hoca cevap veriyor (yanlış hatırlamıyorsam) Pratikte mümkün fakat yasak olduğu için yapılmıyor diye biliyorum.( yanlış biliyor olabilirim. )
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #6 : 30 Mayıs 2022, 01:21:14 »

Aslında bu soruyu  koray hoca cevap veriyor (yanlış hatırlamıyorsam) Pratikte mümkün fakat yasak olduğu için yapılmıyor diye biliyorum.( yanlış biliyor olabilirim. )
Koray hoca sırrı verdi.
Artık saç için günde 10mg Finasterid içen tayfa elini kana bulayacak gibi :D

Allah korusun şakası bile kötü.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

prmgnc112

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Mayıs 2022, 11:59:45 »
Sorunun cevabı belli aslında,özel uçağımla atlar Zarev'e ya da Lorenzo'ya gider saç ektiririm..zaten daha başka yapılabilecek bişey yok bu sorun hakkında.

Bu adam nasıl bu kadar saç adeti ekebiliyor ?

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 30 Mayıs 2022, 17:42:42 »
Benim de simdiye kadar hep merak ettigim bisey var. Neden baska birinden donor bölgesi satin alamıyoruz? Cok param olsa boyle bisey yaptirmak isterdim :)
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 30 Mayıs 2022, 17:59:05 »
yaşım uygun olmadığı için kullanamıyorum ama yapılabilecek en etkili tedavi proscar’ı bölmeye uğraşmak yerine propecia içmek. 3 milyar dolar serveti olan donald trump’ın da yaptığı gibi

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 31 Mayıs 2022, 20:30:36 »
Benim de simdiye kadar hep merak ettigim bisey var. Neden baska birinden donor bölgesi satin alamıyoruz? Cok param olsa boyle bisey yaptirmak isterdim :)

Saç ekimi dediğin aslında bir nevi doku nakli. Derinin de bir organ olduğunu düşünrsen, organ nakline yakın bir işlem.

Organ nakli geçirenler senelerce ilaç kullanmaya devam ediyorlar, her ne kadar yüksek doku uyumu olsa bile, bağışıklık sistemleri organlara saldırmasın diye. Muhtemelen başkasından aldığın saç dokuusu için de bu geçerli olur.

Coni B?ravo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 31 Mayıs 2022, 21:14:23 »
Param olsa saçı napim?

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 31 Mayıs 2022, 23:18:04 »
Öncelikle para kazanma derdim olmayacağı için  istediğim kadar kendime vakit ayırırdım ve saçı 0 a vurdurup 1 yıl boyunca her türlü dıştan tedaviyi uygulardım başta saçları kazıtıp sarımsak vurdurmak dahil faydasının olduğunu gerçekten düşünüyorum ama günlük rutin sarımsak kokusu sorunsalı engel oluyor malesef bunun haricinde 1 yıl kadar dutasterid ile beraber tedavimi olduktan sonra Asmed de A sınıfı bir ekim olurdum ve yine aradan 1 yıl sonra da en gür görünümü elde etmek için yurt dışında
İspanya Bulgaristan gibi ülkelerde vücut kıllarını senkronize bir şekilde saça eken ekim yerlerinden birine gider saçlarla sırıtmayacak ama saçı dop dolu gösterecek şekilde bir ekim daha gerçekleştirirdim aradan 1.5 yıl sonra da ne olur ne olmaz diye Londra'da dünyaca ünlü saç dövmesi yapan bir yerde deri dibine uzun ömürlü bir saç dövmesi yapardım ve  saç sorununu kapatırdım bu kadar basit zaten bu çizdiğim senaryo saç ile ilgili olarak yapılabilecek en iyisiydi bu aşamalardan sonra muhtemelen saçınınız ekimden önce norwood 3.5 ve gerisindeyse ekim sonrası çocukluk saçınızdan bile daha gür bir görünüme kavuşmuş olacaktır saçınıza ışık fenerini koysanız yine dipleri göremeyeceksiniz muhtemelen.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 01 Haziran 2022, 12:47:15 »
Öncelikle para kazanma derdim olmayacağı için  istediğim kadar kendime vakit ayırırdım ve saçı 0 a vurdurup 1 yıl boyunca her türlü dıştan tedaviyi uygulardım başta saçları kazıtıp sarımsak vurdurmak dahil faydasının olduğunu gerçekten düşünüyorum ama günlük rutin sarımsak kokusu sorunsalı engel oluyor malesef bunun haricinde 1 yıl kadar dutasterid ile beraber tedavimi olduktan sonra Asmed de A sınıfı bir ekim olurdum ve yine aradan 1 yıl sonra da en gür görünümü elde etmek için yurt dışında
İspanya Bulgaristan gibi ülkelerde vücut kıllarını senkronize bir şekilde saça eken ekim yerlerinden birine gider saçlarla sırıtmayacak ama saçı dop dolu gösterecek şekilde bir ekim daha gerçekleştirirdim aradan 1.5 yıl sonra da ne olur ne olmaz diye Londra'da dünyaca ünlü saç dövmesi yapan bir yerde deri dibine uzun ömürlü bir saç dövmesi yapardım ve  saç sorununu kapatırdım bu kadar basit zaten bu çizdiğim senaryo saç ile ilgili olarak yapılabilecek en iyisiydi bu aşamalardan sonra muhtemelen saçınınız ekimden önce norwood 3.5 ve gerisindeyse ekim sonrası çocukluk saçınızdan bile daha gür bir görünüme kavuşmuş olacaktır saçınıza ışık fenerini koysanız yine dipleri göremeyeceksiniz muhtemelen.
“Sarımsak vurdururum” mükemmel vizyon tam milyoner vizyonu şey de yap minoxidil havuzu arada kafanı daldırırsın
“Işık feneri” buna ayrı patladım zaten yeni mi çıktı IŞIK FENERİ AHAHDKMDFLMDLFMDŞCMDŞCMDŞCMFÖCMDMMFFLMFLFM

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 02 Haziran 2022, 00:07:53 »
Para her şeyi satın alamıyor işte kardeşim naparsın cahil kalmışız sen vizyonunla devam et ama uğraşma bizim gibi vizyonsuzlarla

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Facebook Twitter Instagram