Saç Ekimi Sonuçları
ben yapardım diye değil de, seçenek olabilir diye söylüyorum; saç nakli olabilir belki. kadavra ceset vs. alınıp, organ nakli gibi yani
Usta ne ettin yav nasıl tutacak o saç.
Aslında bu soruyu koray hoca cevap veriyor (yanlış hatırlamıyorsam) Pratikte mümkün fakat yasak olduğu için yapılmıyor diye biliyorum.( yanlış biliyor olabilirim. )
Sorunun cevabı belli aslında,özel uçağımla atlar Zarev'e ya da Lorenzo'ya gider saç ektiririm..zaten daha başka yapılabilecek bişey yok bu sorun hakkında.
Benim de simdiye kadar hep merak ettigim bisey var. Neden baska birinden donor bölgesi satin alamıyoruz? Cok param olsa boyle bisey yaptirmak isterdim
Öncelikle para kazanma derdim olmayacağı için istediğim kadar kendime vakit ayırırdım ve saçı 0 a vurdurup 1 yıl boyunca her türlü dıştan tedaviyi uygulardım başta saçları kazıtıp sarımsak vurdurmak dahil faydasının olduğunu gerçekten düşünüyorum ama günlük rutin sarımsak kokusu sorunsalı engel oluyor malesef bunun haricinde 1 yıl kadar dutasterid ile beraber tedavimi olduktan sonra Asmed de A sınıfı bir ekim olurdum ve yine aradan 1 yıl sonra da en gür görünümü elde etmek için yurt dışında İspanya Bulgaristan gibi ülkelerde vücut kıllarını senkronize bir şekilde saça eken ekim yerlerinden birine gider saçlarla sırıtmayacak ama saçı dop dolu gösterecek şekilde bir ekim daha gerçekleştirirdim aradan 1.5 yıl sonra da ne olur ne olmaz diye Londra'da dünyaca ünlü saç dövmesi yapan bir yerde deri dibine uzun ömürlü bir saç dövmesi yapardım ve saç sorununu kapatırdım bu kadar basit zaten bu çizdiğim senaryo saç ile ilgili olarak yapılabilecek en iyisiydi bu aşamalardan sonra muhtemelen saçınınız ekimden önce norwood 3.5 ve gerisindeyse ekim sonrası çocukluk saçınızdan bile daha gür bir görünüme kavuşmuş olacaktır saçınıza ışık fenerini koysanız yine dipleri göremeyeceksiniz muhtemelen.