Gönderen Konu: TEDAVİYE BAŞLIYORUM (SİVİLCE) 30.05.2022 (ÖNCE YAĞLANMA VE SİVİLCE SONRA SAÇ )  (Okunma sayısı 1817 defa)

dejavuu86

• Sr. Member
bence cok riskli  sivilce ilacı cildini ve saçını çok kurutacak  dutasteridin de yağlanmaya etkisi var  sanırım ikisi beraber cildini cok aşırı kurutabilir  ve karaciğeri baya baya zorlar tabi  seçim sana kalmış

Andrea

• Hero Member
GÜNCELLEME !! TAM 1 HAFTADIR DUTASTERİD KULLANIYORUM ŞİMDİLİK HERHANGİ BİR ETKİ GERÇEKTEN GÖRMEDİM TAM 6 AY PSİKOLOJİMİ BUNA HAZIRLADIM VE BUNUN ÜZERİNDE ÇALIŞTIM ZAMAN ZAMAN YAZACAĞIM ŞU ANLIK HİÇBİR ŞEKİLDE 1 YAN ETKİ YOK.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Jasonkenn

• Full Member
dostum bir doktor olarak söylüyorum ikisini sakın bir arada kullanma zaten öyle bir uçacak ki karaciğer fonksiyıon testlerin doktor roaccutane ı bıraktıracak dudasteride kullanma şimdi istersen minoksun içine falan koy iğneleme yap ikisi çok ağır olur ki ben de ağır bir tedavi uygulayan biriyim saç için ona rağmen ikisini bir arada kullanma ileride kötü sonuçlar doğ urur

Andrea

• Hero Member
Abi fikirlerin için çok çok teşekkür ederim senin yazdıklarını çok iyi takip ediyorum hatta en son bir araştırma da paylaşacaktın beklemedeyiz bakalım yine faydalanırız umarım sen tabi ki de daha iyi bilirsin   fakat bunun dışında internette çok detaylı araştırmalar yaptım iki ilacın bilinen bir etkileşimi yok evet ikiside karaciğer fonksiyonlarını etkiliyor ve karaciğer değerlerinde yükselmelere sebep olabiliriyor ama dutasterid daha çok karaciğer değerlerinde yüksekliklere sebep olmasıyla ön planda olan bir ilaç değil bununla beraber iki doktora daha sordum bakalım nasıl bir deneyim olacak açıkçası ben bu konunun biraz abartıldığını düşünüyorum dolayısıyla riski kabullendim şimdilik bir sıkıntı yok her halikarda bu roaccutane tedavisini bir şekilde düşe kalka tamamlayacağım, iki ilaçta da 3. haftama girdim yeni yapılan kan testi sonuçlarımı paylaşıyorum tam 1 ayı doldurduğumda deneyimlerimi paylaşmak için yine bu konunun altına deneyimleri paylaşacağım psikolojim iyi bir şekilde hazır güzel bir şekilde sürecimi tamamlayacağım her şey benim için çok güzel olacak. Plasebo her şeydir :)

BURDA 3 HAFTALIK KAN TESTİ SONUÇLARI
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2022, 07:35:03 Gönderen: ALONE45 »

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Jasonkenn

• Full Member
Abi fikirlerin için çok çok teşekkür ederim senin yazdıklarını çok iyi takip ediyorum hatta en son bir araştırma da paylaşacaktın beklemedeyiz bakalım yine faydalanırız umarım sen tabi ki de daha iyi bilirsin   fakat bunun dışında internette çok detaylı araştırmalar yaptım iki ilacın bilinen bir etkileşimi yok evet ikiside karaciğer fonksiyonlarını etkiliyor ve karaciğer değerlerinde yükselmelere sebep olabiliriyor ama dutasterid daha çok karaciğer değerlerinde yüksekliklere sebep olmasıyla ön planda olan bir ilaç değil bununla beraber iki doktora daha sordum bakalım nasıl bir deneyim olacak açıkçası ben bu konunun biraz abartıldığını düşünüyorum dolayısıyla riski kabullendim şimdilik bir sıkıntı yok her halikarda bu roaccutane tedavisini bir şekilde düşe kalka tamamlayacağım, iki ilaçta da 3. haftama girdim yeni yapılan kan testi sonuçlarımı paylaşıyorum tam 1 ayı doldurduğumda deneyimlerimi paylaşmak için yine bu konunun altına deneyimleri paylaşacağım psikolojim iyi bir şekilde hazır güzel bir şekilde sürecimi tamamlayacağım her şey benim için çok güzel olacak. Plasebo her şeydir :)

BURDA 3 HAFTALIK KAN TESTİ SONUÇLARI

trigliserid yükselmiş 500 üstü semptomatiktir artık kendini gösterir benim tavsiyem bir arada kullnma illa kullanıcam diyorsan sağlıklı beslen spor yap yağ oranını düşür ve sigara kullanıyorsan bırak ALKOLÜN ADINI DAHİ AĞZINA ALMA

Andrea

• Hero Member
3 hafta sonra yine bir kan sayımına gideceğim bakalım 500 üstüne çıkacağını düşünmüyorum bu aralar sigara ve bolca et tükettim artık hayatımdan tamamen çıkaracağım yine de buna rağmen trigliserid yükselirse roaccutane tedavisine ara vermeyi düşünüp sonrasında kaldığım yerden devam etmek istiyorum ama dutasteride hiç bir zaman ara vermek yok sonuna kadar devam edeceğim bakalım

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Facebook Twitter Instagram