Gönderen Konu: Sac ekim merkezi tavsiyeleri  (Okunma sayısı 476 defa)

Aslan94

• Yeni üye
  • *
Sac ekim merkezi tavsiyeleri
« : 29 Mayıs 2022, 02:50:15 »
Arkadaslar selam,

Uzun zamandır sac ektirmeyi düşünüyorum bir çok doktor ve ekim merkezi ile iletişime geçtim fakat bir turlu olmuyor karar veremiyorum daha once 1 basarisiz ekim yaptırdım ve hata şansım yok suan.. isim vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama suan kafamda 2 ekim merkezi var acikcasi.. Asmed(Koray Erdogan) ve Hermest

Asmed bana Finasteride kullanmamı söyledi yurt disinda yasadigim icin Finasteride ulaşmak baya bir zorlayıcı oldu online almayı denedim dolandirildim vs.. dermatolog yolu ile zorla randevu alarak reçete yazdırıp alabildim Turkiyede ekmek alır gibi kolay alinniyormus diye duydum :D, neyse sonunda almayı başardım fakat 1 hafta kullandıktan sonra yan etkilerini görmeye basladim bilmiyorum piskolojik de olabilir ama yinede bırakma kararı aldım çünkü hafife alinacak birey degil ve bu kararımı Asmede ilettim ve Finasteride kullanmadan ekimin mümkün olup olmadigini sordum ve cevap alamadım hala.. acikcasi güvenimi kirdi biraz acaba hasta mi seciyorlar diye düşünmeye basladim..

Neden Hermest diye soracaksınız simdi Hermest de sac ektiren birisini görmüştüm ve ekimi gayet basarili ve biraz araştırma yaptım yabancı kaynaklardan ve turk medyasından en iyi ekim merkezi olarak gorunuyor ve graft bası para almadıklarıni söylediler sonuc odaklı calisiyorlar bu hoşuma gitti acikcasi ama forumda fazla bilgiye ulaşamadım ne kadar vereceğimi bilmiyorum iki merkez arasında fiyat konusunda da uçurum var fiyatın öneminden degil sonuc istiyorum yardimci olursanız sevinirim hiç kolay degil. umarım en kısa surede gönül rahatligiyla ekim yaptırıp sonucu sizler ile paylasabilirim

titanic5

• Hero Member
Ynt: Sac ekim merkezi tavsiyeleri
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2022, 09:28:34 »
Hermest'i forumda arattım ama fazla bilgi yok

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2022, 12:54:16 »
Sanırım 2 seneden fazla araştırma yapıyorsun, hatırladığım kadarıyla.

Seçenekler arasında asmed ve diğerleri var ise, seçenek cok kolay, Asmed...

Asmed de danışmanin varmiydi, onunla telefon üzeri, whatsapp üzere görüştüğün?

Saç durumun nasıl bilmiyorum ama koray hoca finasterid öneriyor, yan etki olursada bırakabilirsin,

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2022, 13:46:59 »
Hermestin sonuçlarına forumda denk gelmedim Asmed,Hlc,Serkan Aygın,Hakan Doganay ve Asuman hair merkezlerine öncelik vermeni tavsiye ederim

Aslan94

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 29 Mayıs 2022, 18:29:04 »
Sanırım 2 seneden fazla araştırma yapıyorsun, hatırladığım kadarıyla.

Seçenekler arasında asmed ve diğerleri var ise, seçenek cok kolay, Asmed...

Asmed de danışmanin varmiydi, onunla telefon üzeri, whatsapp üzere görüştüğün?

Saç durumun nasıl bilmiyorum ama koray hoca finasterid öneriyor, yan etki olursada bırakabilirsin,

Evet uzun zamandır arastiriyorum, Asmed onceligim idi fakat iletişim sikintili danismanim ile whatsapp uzeri görüşüyorduk evet Koray hoca ile de görüntülü konuşma fırsatım olmuştu finasteride önerildi kullandım ve bırakma kararı aldım ve bu kararımı ilettim yaklaşık 1-2 hafta once ama geri donen olmadı mesajıma

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 29 Mayıs 2022, 19:58:42 »
Forumu araştırarak ve ekim konularını inceleyerek ektireceğiniz yere karar verin en sağlıklısı bu şekilde olur.Falanca arkadaşım ektirdi çok güzel sonuç almıştı o yüzden bende burayı tercih ettim diyerek ektirdikleri yerle ilgili şikayet konusu açan yüzlerce saç ekimi mağduru var .

Aslan94

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 29 Mayıs 2022, 20:45:00 »
Forumu araştırarak ve ekim konularını inceleyerek ektireceğiniz yere karar verin en sağlıklısı bu şekilde olur.Falanca arkadaşım ektirdi çok güzel sonuç almıştı o yüzden bende burayı tercih ettim diyerek ektirdikleri yerle ilgili şikayet konusu açan yüzlerce saç ekimi mağduru var .

Evet zaten kendi saçımla kıyaslıyorum genelde merkezleri ve sonuclarini gercekten çok zor ve hata istemeyen bir islem

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #7 : 29 Mayıs 2022, 20:56:41 »
Türkiye'de Finasterid ve Dutasterid'in serbest alınması ♥️

Yoksa ikide bir doktor nazı çekecektik.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Aslan94

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 29 Mayıs 2022, 21:35:21 »
Türkiye'de Finasterid ve Dutasterid'in serbest alınması ♥

Yoksa ikide bir doktor nazı çekecektik.

1 yilimi aldi Finasteride ulaşmak normal doktorlar reçete yazmıyor..dermatologun yazması gerekli ve bir suru imza atıyorsun ve dermatologdan randevu almak icin en erken 3 ay beklemen gerekiyor.. sonunda ulaştım zorla da olsa ama ne yazık ki yan etkisini gordum ve bırakma kararı aldım uzun ugrasim bosa gitmiş oldu

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 30 Mayıs 2022, 00:59:28 »
1 yilimi aldi Finasteride ulaşmak normal doktorlar reçete yazmıyor..dermatologun yazması gerekli ve bir suru imza atıyorsun ve dermatologdan randevu almak icin en erken 3 ay beklemen gerekiyor.. sonunda ulaştım zorla da olsa ama ne yazık ki yan etkisini gordum ve bırakma kararı aldım uzun ugrasim bosa gitmiş oldu

Kullanmamanız isabetli karar olmuş bana göre ama şuda varki yan etkileri ilk kullanımda nerdeyse herkeste görünüyor ama sonra zamanla geçiyor ama dediğim gibi bence değmez .
Östrojen seviyelerini arttıyor ve bir nebze kişiyi feminemleştiren bir antiandrojen .

Aslan94

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 30 Mayıs 2022, 02:10:14 »
Kullanmamanız isabetli karar olmuş bana göre ama şuda varki yan etkileri ilk kullanımda nerdeyse herkeste görünüyor ama sonra zamanla geçiyor ama dediğim gibi bence değmez .
Östrojen seviyelerini arttıyor ve bir nebze kişiyi feminemleştiren bir antiandrojen .

Henuz 28 yasindayim ve 4 gun sonra yan etkisini gorunce korktum dürüst olmak gerekirse, iyi yönleri olduğu kadar kotu yönleri de var bunun bilincinde olarak başladım fakat yan etki oranni 1% kadar olduğu söyleniyordu yinede gözen almistim ama devam edemedim, suan sadece iyi bir ekime ihtiyacım var ilaç kullanımı olmadan ama biraz endişelerim de var ekim yaptırsam bile mevcut saçlarım dökülmeye devam edecek..

Facebook Twitter Instagram