Gönderen Konu: Saçlarımın durumu hakkında  (Okunma sayısı 588 defa)

Pluviofil_bey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarımın durumu hakkında
« : 28 Mayıs 2022, 21:01:15 »
Öncelikle okuyan herkese selamlar.Forumu yaklaşık 3 yıldır takip etmemem rağmen yeni kaydoldum ve ilk kez konu açıyorum.Yaşım 27  saç dökülmesi  lise yıllarında başladı ön bölge 2-3 yıl içinde şimdiki haline geldi ve durdu. O günden beri nereyse hiç gerilemedi hala aynı .Ön kısmın yanları ve şakaklar üniverisetede dökülmeye başladı  sonra orası da durdu .Üniveriste sonrası hiç dökülme olmayan vertex açılmaya başladı ve şu sıralar hala ilerliyor gibi  genel olarak yan  ve üst kısımlarda açılmalar var .2 yıl önce ektirmeyi düşünüp  bi kça merkezle görüştüm hepsi bakıp donör bölge kaliteli demişti ama şu sıralar vertexin etkiisyle oranın da zayıfladığını düşünüyorum .Eylül ayında saç ekimi olmayı düşünüyorum  daha önce hiç ilaç vb tedavi kullanmadım. Genel olarak ileride bırakırsam normalde sağlam olan saçlar da dökülür diye bi korkum var n e kadar doğru bilemiyorum .
Ekimi Ankara da yaptırmak istiyorum aklımda serdar görkem ve şahin çelik var . Şahin beyin ekimlerini ne kadar beğensem de ön çizgisini pek hoş bulmuyorum çoğu ekimde benim için de önemli olan ön kısım önü güzel olsun da vertexi 2. bi ekimde de yaptırabilirim tabi sizlerin bu konudaki görüşleri ve tavsiyeleriniz çok önemli her türlü fikre açığım şimdiden teşekkürler.

Pluviofil_bey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçlarımın durumu hakkında
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2022, 21:02:44 »
Bu arada net görünsün diye hepsini flash kullanarak çektim bir de sorum var
Şahin çelik saç alımını iğne ile mi yapıyor motorlu alet ile mi çok aradım forumda ama yazanı göremedim

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2022, 21:04:07 »
medikal tedavi denediniz mi ?
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Pluviofil_bey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2022, 22:55:05 »
medikal tedavi denediniz mi ?
Yukarıda yazdığım gibi daha önce hiç ilaç vb tedavi kullanmadım. Genel olarak ileride bırakırsam normalde sağlam olan saçlar da dökülür diye bi korkum var ne kadar doğru bilemiyorum  yan etkileri de düşündürüyor

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2022, 16:14:23 »
Güzel saçlarınız var. Medikal tedavi şart. Bir bakarsın toparlar, ekime gerek kalmaz.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2022, 16:30:36 »
Güzel saçlarınız var. Medikal tedavi şart. Bir bakarsın toparlar, ekime gerek kalmaz.

Konuyu açanın ön saç çizgisi biraz geriye gitmemiş mi? Ayrıca temple bölgesi de biraz açık galiba. Medikal tedavi ile nasıl toparlayacak oraları?

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2022, 16:42:31 »
Evet ön bölge için Ekim gerekli olabilir. Vertex için şimdilik gerek yok. Medikal tedavi daha uygun olur.

Pluviofil_bey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Haziran 2022, 19:20:38 »

Tavsiye için teşekkürler. Eylül ayı gibi ön kısım odaklı bi ekim istiyorum .Dermatoloji randevum 2 hafta sonra sonuçları beklemeli miyim yoksa direk başlasam olur mu finasteride  .(Ekimden 3 ay önce başlayıp 6 ay sonra bırakmayı düşünüyorum)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2022, 01:43:01 »

Tavsiye için teşekkürler. Eylül ayı gibi ön kısım odaklı bi ekim istiyorum .Dermatoloji randevum 2 hafta sonra sonuçları beklemeli miyim yoksa direk başlasam olur mu finasteride  .(Ekimden 3 ay önce başlayıp 6 ay sonra bırakmayı düşünüyorum)

İki hafta sonra ise, bekle sonuçlarını gör. Ona göre tedavi olursun.
Finasteride 6 önce 6 ay sonraya kadar devam et.
Sonrasında birakabilirsin.
Sağlıklı ve sıhhatli günler dilerim sana

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2022, 08:06:06 »
.Alnınız geniş biraz.Ön taraf için avantajlı bir açıklık.Cizgiyi alın yapınıza göre güzel yapmalılar.Medikal tedavi ile ekime girseniz iyi bir sonuç alırsınız bence.Sakın sırf Ankaradayim diye orada yapacağım deme İstanbul yakın

Facebook Twitter Instagram