Gönderen Konu: 35 yaşımda hala bekar kalacağım dimi, kimse bana bakmayacak bir ömür?  (Okunma sayısı 1646 defa)

prmgnc112

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yaşıtlarının bir karısı var. Her zaman aynı taktikleri ve sevişme sahneleri vardır. Aynı gözler, aynı eller, aynı bedenler, aynı yatak vs. O yaşıtlarının hayatı tek düze olup gitmiş. Hayattan umutları yok artık.

Fakat sen her gece bir başka dilberle
Ya da hatunlarlasın.

NE GÜZEL
Farklı bendenlere sahip oluyorsun
Farklı odalarda keyif sürüyorsun. Bazen penceren ay ışığına karşı oluyordur. Bazen yıldızlara karşı. Bazen mavi pembe ışıklar altindasin. Değişik eller tutuyorsundur. Bazen zayıf bazen pamuk eller. Bazen şirin gözlerle gözlerin mest oluyordur. Değişik saçların arasında. Sarışın mı esmer mi desem raksediyordur gönlün. Bazen uzun boylu bir dilberle oluyorsun öyle. Sana gölge oluyordur. Bazen kısa biriyle ve seni alttan sariyordur. Değişik senaryolar ve etrikalar, beyninde değil de gerçek hayatta ayağına gelmesi ne kadar güzel değil mi?

Hayal bile edemeyeceğimiz hoş, her nefsin istedigi arzular  seninle gerçek bir şekilde seyrederken, bizim ise sadece kursağımızda kalması çok fecice.

Ne güzel senin için ne güzel.
Bazen şarap içiyorsun
Bazen ayran
Bazen Arap alıyorsun
Bazen ceylan
Ağız senin el senin dil senin gönül senin. Özgür adam olmak sen olmakmış. Yasaksızsın. Biz ise bir barda su ile yetiniyoruz...

Bu adama bu yazılanlar hakaret gibi olmuş adam zaten karısızlıktan şikayetçi

titanic5

• Hero Member
Bir ara tipinin fotoğrafını atmıştı foruma. Acaba fotoğrafdaki gerçekten o muydu

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir ara tipinin fotoğrafını atmıştı foruma. Acaba fotoğrafdaki gerçekten o muydu

O değil
Çünkü bir konu açtı. Dedi ki bu tipsizler neden hiç birşeyi dert etmiyorlar.
Baksanıza
Bu kardeşimiz resmen dert babası.
Demek ki çok tipli

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben bu yavruyu radarıma aldım

baldman

• Hero Member
Kardeşim kredi çek estetik yaptır o zaman . İyi bir burun, zirkon diş, jw çene , kazandığını eskorta değil bunun kredisine harcarsın.

Çirkin birisi değilki bu hatta tam tersine yakışıklı birisi .Geçen sene ve geçen ay olmak üzere iki defa fotoğraf istedim attı bana .Trol falanda değil  yalnız yüz ifadesi sıkıntılı bunalımda olduğu çok belli.

Facebook Twitter Instagram