Gönderen Konu: 35 yaşımda hala bekar kalacağım dimi, kimse bana bakmayacak bir ömür?  (Okunma sayısı 1639 defa)

prmgnc112

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dalga geçin diye atmadım.

Bana özelden fotoğrafını atsana kardeşim ben senin çirkin olduğunu düşünmüyorum algılarının bozuk olduğunu düşünüyorum. Söz dalga geçmem sadece yardımcı olmak istiyorum

Robert

• Hero Member
Hahahahahaha

prmgnc112

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dalga geçin diye atmadım.

Kardeşim inandığım her şeyin üstüne yemin ederim çirkin değilsin. Oğlum sen ortalamanın üstüsün temiz bir yüzün var saçların bile karakteristik dökülmüş. O bile kötü durmuyor. Bence kendine acımasız olma olumlu davran Allah bahtınıda açık etsin tipin gayet iyi

DavyJones

• Hero Member
Kardeşim inandığım her şeyin üstüne yemin ederim çirkin değilsin. Oğlum sen ortalamanın üstüsün temiz bir yüzün var saçların bile karakteristik dökülmüş. O bile kötü durmuyor. Bence kendine acımasız olma olumlu davran Allah bahtınıda açık etsin tipin gayet iyi
Hiçbir kız bana bakmadı.

Cardozoo

• Hero Member
Davy sende çok büyük özgüvensizlik var. Hiçbir kadın böyle bir erkekle birlikte olmaz.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

DavyJones

• Hero Member
Davy sende çok büyük özgüvensizlik var. Hiçbir kadın böyle bir erkekle birlikte olmaz.
Bir kızla iletişim halindeyken yakışıklı olduğumu düşünür ve ona göre davranırım.

prmgnc112

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hiçbir kız bana bakmadı.

Kardeşim acilen Halk eğitim gibi yerlerde saçma sapan kurslar eğitimlere dahil katıl sana biraz kız çevresi lazım çirkinim deyip kozana çekilirsen gelip bakmazlar tabi birde hergün aynaya off ne yakışıklıyım deyip olumla yapıp algını kır ve düzelmeye başla. Birde günaha kendini sokma Allah'a yönel unutma kalpler ancak Allah'ı anarsa huzurla dolr

The Cebelebettin

• Hero Member
Ciddiye alıp tavsiye veya moral vermeyin ellerinize yazık adam trollun teki dalga geçiyor
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

emekli kel

• Hero Member
 her kızla beraber olan yakışıklımı oluyor.sendeki tip kaygısı değil o zaman.tip olmasada kız yanında olabilir.kendin atıp kendin inanmak istion nasılsa yanımda kız var yakışıklıyım diye yoksa inanılcak bişi değil avunmaya yer arıon yani.beynin tanı koyma konusunda basarısız olayları kriminal inceleme yapamıyor.bence zekanı geliştirip oyle bak olaylara.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Ankaralı

• Sr. Member
İntiharı düşünmüyorum şuan daha yapacak şeylerim var 4 5 sene sonra maaşım artsın dünyayı gezmeye başlayacağım. Avustralya’da denize girmeden ölmeyeceğim. Kendimi öldüreceksem ondan sonra öldürürüm. 1 kere yaşıyorum bari bi şeylerin tadına varıp da gebereyim.
Yav abo napacan avustralya denizini .ulkede deniz mi yok ege so akdenizi neyine yetmiyor .

prmgnc112

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
her kızla beraber olan yakışıklımı oluyor.sendeki tip kaygısı değil o zaman.tip olmasada kız yanında olabilir.kendin atıp kendin inanmak istion nasılsa yanımda kız var yakışıklıyım diye yoksa inanılcak bişi değil avunmaya yer arıon yani.beynin tanı koyma konusunda basarısız olayları kriminal inceleme yapamıyor.bence zekanı geliştirip oyle bak olaylara.

Abi eleman cidden yakışıklı da bu arada

muroreis

• Hero Member
Aga bu adamın açtığı konulara cevap vermeyi kessek sonra mecbur s*ktirip gidicek milletin aklıyla oynamaya çalışıyor işte
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

emekli kel

• Hero Member
 troll zaten ama oynadığı rolde boğulup gerceğe bağlıyor.
 112 bende gordum oda boyle vaktini gecirio.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yaşıtlarım karılarıyla tatile gidecek, iş zamanı kendi karılarının arkadaş çevresiyle haftasonu rakıya gidecek, gece uyurken sarılacağı birileri olacak.

Ben ise kazandığım üç kuruşu eskortlara yedirmeye devam eden bir yıkık olarak hayatıma devam edeceğim değil mi? Artık daha fazla dayanamayıp major depresyona girip işten de kovulur sokaklara düşerim. Benim sonum bu. Benim hak ettiğim de bu. Benim gibi çirkin bir adama başka bir şey yakışmazdı. Ben insanlığa hakaretim.

Babamı asla affetmiyorum. Kendisi çok tipsiz bir adam. Bari annem güzel olsaydı ben de eli yüzü düzgün olurdum ama annem de çirkin. Ben doğarken ölmüşüm.

Benim gibi iyi bir insan bunların hiçbirini hak etmedi.

Yaşıtlarının bir karısı var. Her zaman aynı taktikleri ve sevişme sahneleri vardır. Aynı gözler, aynı eller, aynı bedenler, aynı yatak vs. O yaşıtlarının hayatı tek düze olup gitmiş. Hayattan umutları yok artık.

Fakat sen her gece bir başka dilberle
Ya da hatunlarlasın.

NE GÜZEL
Farklı bendenlere sahip oluyorsun
Farklı odalarda keyif sürüyorsun. Bazen penceren ay ışığına karşı oluyordur. Bazen yıldızlara karşı. Bazen mavi pembe ışıklar altindasin. Değişik eller tutuyorsundur. Bazen zayıf bazen pamuk eller. Bazen şirin gözlerle gözlerin mest oluyordur. Değişik saçların arasında. Sarışın mı esmer mi desem raksediyordur gönlün. Bazen uzun boylu bir dilberle oluyorsun öyle. Sana gölge oluyordur. Bazen kısa biriyle ve seni alttan sariyordur. Değişik senaryolar ve etrikalar, beyninde değil de gerçek hayatta ayağına gelmesi ne kadar güzel değil mi?

Hayal bile edemeyeceğimiz hoş, her nefsin istedigi arzular  seninle gerçek bir şekilde seyrederken, bizim ise sadece kursağımızda kalması çok fecice.

Ne güzel senin için ne güzel.
Bazen şarap içiyorsun
Bazen ayran
Bazen Arap alıyorsun
Bazen ceylan
Ağız senin el senin dil senin gönül senin. Özgür adam olmak sen olmakmış. Yasaksızsın. Biz ise bir barda su ile yetiniyoruz...

Facebook Twitter Instagram