Neden tepeye ekimi şuan önermediniz ? Zaten tepede dökülecek saçım kalmamış nedenini anlamadım? Finle güçlense bile donör alanım bırakınxa yine zayıflayacak yani geçiçi bir etki yaratacak ekilenlerde ona göre zayıflayacaktır. O yüzden fin kullandıkca etkili bir ilaç. Benim zaten dökülecek saçım kalmamış tepede 1.500 greflik bir ekim orayı baya bir kapatıcaktır diye düşünüyorum. Geçiçi olarak fin kullanılabilir oda saçların dökülme aşamasında yardımcı oluyor saçların tutmasında yaşamasında yardımcı oluyorsa. Yani saçlar tutana kadar dökülmesin diye yardımcı oluyorsa fin kullanırım onun haricinde sürekli fin kullanmanın bir anlamı yok bence
Ekim olayı çok ağır ve işkence dolu bir hayat. Bunu biz ekim yaptıranlar anlayamayız. İşin basitine kaçıyoruz. Beni adem evladiyiz ne yapak. Bir zerre acı çekmeyeyelim diye uyuşturucu kullanıyoruz. Bu sadece bir aldatmaca ve yaniltmaca. Bizi yaratan kudret, öyle bir sistem yapmış ki vicudumuza bir sinek bile deyse haberimiz olsun ki ona göre kendimizi savunalim. Tehlikeyi def edelim diye. Şimdi bir ameliyat düşünelim. Kesiliyoruz, biciliyoruz. Bu arada gözlerimiz açık sadece neşter ve doktorları seyrediyoruz. Yani acı macı hissetmiyoruz bacı. Kullandığımız uyusturucu acı hissimizi sifirlamistir. Peki uyuşturucu kullanılmadan bu işlem yapılsa, hangimiz dayanır?
Hele o ameliyat olan bölge acılar ve feryatlar içinde kalıyordur. Biz bunu bilemiyoruz o anda. O bölge ne kadar dayanıklı ve güçlü olursa, o nisbetle hayatta kalır. İşte finasteridi saç ameliyatı için, bu güç olarak kabul ediniz. Ameliyat bittikten bir süre sonra bırakılabilir. Tabi güç kazanması için ameliyattan bir süre öncesinde de başlanılmalı.
Bir diğer mesele de
Başın tamamına aynı anda ekim yapılsa, beslenmesi zor olur. Her bölgeye gerektiği kadar kan akışı sağlanmayabilir. İyileştirmeye çalışan hücreler çok yorulur. Bölge geniş olduğu için. Bu yüzden ne kadar ekim alanı az ise o kadar iyi toparlar. İsterseniz önce tepeden başlayabilirsiniz
DOKTOR SEÇİMİNİZ TAKDİRE ŞAYANDIR