herkese merhaba, değerli forum üyeleri, bir kaç yıldır süre gelen forum takibimden edindiğim bilgiler ile nihayet bende ekim işlemimi yaptırdım, süreçte bilgilenmemize olanak sağlayan başta hintell ve sürecini aktararak yardımlaşan tüm üyelere teşekkürler, bende bu sürecimi elimden geldiğince düzenli olarak paylaşmaya devam edeceğimi belirterek ekim sürecimden bahsetmek istiyorum. yaklaşık 3200 greft ekim yapılan işlem 11 gibi başlayıp 17.00 a doğru sonlandı. bir çok insanın yorumuna dayanarak tercih ettiğim gibi ekip gayet güler yüzlü ve gergin bir atmosfer yaratmadan işlem sırasında sohbet edip sürekli durumunuzu kotntrol ederek süreci ilerletiyor.
planlama konusunu şahin hocanın eline bırakarak yaşım gereği ilerde 2. ekimi de hesaba katarak bir planlama yapıldı. Ağrı sızısı kişiden kişiye değişmekle birlikte sadece basınçlı iğne vurulduğu sıralarda biraz ağrı hissettikten sonraki süreç acısız ama saatlerce hareketsiz yatmak ve vücudu yormaktan ötürü biraz sarsıcı geçti.(sarsılma konusunda bir kaç defa ara verildiği için 5 10 dakika içersinde toparlandığımı belirtmek isterim.)
ekim sonrası ilk gün fotoğraflarını ekliyorum, ön çizgi planlanması sıklığı ve benzeri şeyler için değerli fikirlerinizi bekliyorum.