Saç Ekimi Sonuçları
Hocam hayırlı olsun saç ekiminiz ön çizgi çok güzel olmuş planlamayı ön çizgileri Ahmet bey mi yapıyor sadece ?
Selamlar önçelille saç ekimin güzel ve temiz yapılmış sıklık ön çizgi kaliteli bir ekim Ama donör saçlarınız zayıf açık alan fazla saç ekim merkezi ahmet tosun elinden geleni yapmış ama beklentiniz yüksek olmasın donör zayıf olduğu için dökülmeniz olurken donör de bu dökülmeden etkilenmiş o yüzden medikal ilaçlarla desteklemeniz çıkış oranını arttırır ve zayıf bir sonuç olmasını engeller. Ve sanırım açıklığa göre bir saç ekimine daha ihtiyaç olacak. Umarım güzel sonuç alırsınız güzel ve temiz bir saç ekimi
Ön çizginizi bende çok beğendim maşallah güzel bir saç ekimi umarım sonucunuzda çok güzel olur
Kökler deri altında çıkar bunlar şok dökülme
Saç tipiniz benimki ile aynı. Donör bölgesinde son durum nedir hocam fotoğraf atma şansınız var mı
bir @hintel değiliz ama ben şuanki sürecini beğendim 2-3 ay sonra daha da güzel olacaktır diye tahmin ediyorum
Estafurullah arkadaşlar sizde gayet doğru yorumlar yapıyor ve bilgilisiniz. Benden farkınız yok.Öaşallah süreç gelişimi açık alan ve saç kalitesine göre bende beğendim diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum.