Merhaba arkadaşlar ismim Serdar saç ekimi hakkında bir kaç birşey söylemek istiyorum daha önce saç ekimi yaptırmayı düşündüm 1-2 yere başvurdum donör bölgen az saçın seyrek saç ekimi işlemi yapamayız dediler açıkcası bu beni biraz üzmüştü referans üzerine The Hair Clinic ahmet beyle tanıştım yacacağı işlemi açık bir şekilde konuştu hiç düşünmeden 2 gün sonra karar verdim 17.05.2022 salı sabahı saat 9 da The Hair Clinic geldim aile ortamı gibi hoş bir karşılama oldu ekilecek bölgeye çizim işlemi yapan ahmet bey güzel bir süpriz yaparak sakaldanda 1000 adet alacağımızı söyledi buda beni sevindirdi açıkcası operasyon işlemi başladı 09:30 da 4000 greft enseden ve yanlardan alındı 1000 grefte sakaldan alındı toplamda 5000 greft saat 13:00 öğle yemeği yedikten sonra 14:00 da alınan greflerin ekimi için kanal açma işlemini yapan Ahmet bey ve sonrasında saç ekimi operasyonda bir birinden farklı tecrübelere sahip olan Cansu , Gizem, Beyza ,Buse hanıma teşekkürlerimi sunarım operasyon işlemim 8-9 saat sürdü şuan 2 ci gün sargı bezlerinden kurtuldum ve ilk yıkama yapıldı nasıl yıkanacağını uygulamalı bir şekilde öğrendim ve 10 gün boyunca günde 1 defa losyon ve şampuan ile yıkama uygulaması yaptım ve 27.05.2022 11 gün sonra kabuk dökme uygulaması yapıldı şuan güzel görünüyor sonuç inş daha güzel olacak herşey için teşekkür ederim The Hair Clinic Ahmet bey ve ekibi 🙏🏻