Abi şu yüzden mesela ben kendi adıma konuşayım şuan 25 yaşında kpss hazırlanan evli olmayan nişanlı olmayan işi olmayan biriyim iş evlilik felan bunları 35 e kadar halledip çocuğa karışınca iş güç çocuk daha farklı sıkıntılarım olacağı için ve inan hani nw7 için değilde mesela 25 yaşında bir nw5 le 40 yaşında ki bir nw5 insanların bakış açısı çok farklı sürekli igneliyorlar hani ben yaşımı göstermeyen biriyim şuan 35 yaşında gibi gözüküyorum insan her yaşta saçlı yakışıklı gözükmek ister ama bu gençken çok çok daha önemli cevrenle yaşıt durmak önemli ve bu lanet olası saç insanı genç gösteren en önemli faktörlerden birisi mesela 25 yaşındayım 23 yaşındaki kız yanımda evladım gibi duruyor ben bu kızla nasıl konuşayım mevzu kız değil mevzu benim rahat hissetmemem senden büyük insan geliyor abi diyor saçı ömür boyu takicagima eminim ama 35 den sonra büyük gosterdigimi takacak değilim içimi döktüm kusura bakma bu arada 35 e kadar götürse yeter fhdhdh
Dedim ya kardeşim,yaştan ziyade ruh,hayata bakış açısı önemli bu işte,zevk meselesi yani güzeli sevme işi bu iş 😃 bazı erkekler vardır bekar iken çakı gibidir,evlenir göbeği möbeği salar,paspallaşır..bebek gibi kızlar vardır,evlenir çocuk yapar kilo alır,vermez vermeye de kalkmaz,bakımsızlaşır vs,sen 30 lu yaşlarda kendini geçim derdinde tipik türk aile babası olarak görüyorsan sorun yok tabi 😃 bide bahsettim saç dökülmesi rahatsızlığı nw3 vs değil ha bildiğin kellik yani,nw3 ü ben 20 yaşımda bile önemsemedim,takmadım 35 yaşında adam da takmaz.
35 e kadar dursun yeter diyorsun,umarım 35 ten sonra da öyle düşünürsün kardeşim,hatta 35 e gelip,aynaya bakıp beni hatırlamanı isterim 😆 umarım sadece 35 e kadar değil, her zaman iyi saçların olur kardeşim.