Yani şunu anlatmak istiyorum; genelde saç ekimi yaptıran kişilerin saçları tamamen dökülmüş ve ektirdikleri bölgelerde de herhangi bir saç çıkışının bulunmadığını gözlemleyebiliyorum. Tabi ki istisnalar var
Benim erkek tipi dökülmem var ve uzaktan bakıldığında hiç saç olmadığı düşünülebiliyor. Yani görüntü bu şekilde. Fakat kafamda saçsız en ufak bir bölge yok diyebilirim, saçlarımın genel anlamda cansızlığı mevcut. Yaklaşık 4-5 yıldır medikal tedaviler uyguluyorum, zaman zaman iyi sonuçlar aldığım oldu fakat devamlılık getirmedi. Bu ürünler genelde minoxil+vitamin takviyesi şeklinde oldu. Son 7.5 aydır ise finasterid kullanıyorum. Hem medikal anlamdaki denemediğim son çare olarak başladım bu ilaca, hem de olası ekim durumunda ekimin başarısı konusunda iyi sonuçlar alabilmek adına kullanıyorum
Fakat dediğim gibi kafamda bir soru işareti var, finasteridden sonuç alamazsam ve ekime karar verirsem eğer; kafada bebek tüyü veya ondan bir iki tık yüksek kalitede saçların bulunması ekim başarısını kötü yönde etkiler mi?
NOT: CANSIZ SAÇ DERKEN DONÖR BÖLGEDEN BAHSETMİYORUM. ERKEK TİPİ DÖKÜLME YAŞANAN BÖLGEDEN BAHSEDİYORUM