Gönderen Konu: Yaşım 21 Dudasteride başlicam ya da ektiricem. Lütfen tavsiye verin  (Okunma sayısı 911 defa)

jfhwcjwkdhlmxfjjsjs

• Yeni üye
  • *
LÜTFEN BİLGİ VERİN... Arkadaşlar yaşım 21 saçlarım bu şekilde ve Avodart+Xpecia+Biotin+Ketoral Şampuan kullanmaya başlicam. Yanında minoxil de düşündüm ama döngü falan oluyormuş uğraşmak istemiyorum onunla ve fiyatından dolayı düzenli kullanamayabilirim. Planım şu şekilde her gün 0.5 MG Avodart Dudasteride kullanıcam yanında günde bir Xpecia ve günde bir Nutraxin Biotin 5000 MG + günde 1 ketoral şampuan ile yıkama ve dengeli beslenme + spor ile desteklicem. Sizce bu şekilde düzenli kullanımda bu saçtan ne gibi sonuçlar elde ederim ve ekim hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce ektirmeli miyim ya da ne zaman ektirmeliyim. Veya bu ilaçları kullanmalı mıyım. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
Döngü herşeyde var

jfhwcjwkdhlmxfjjsjs

• Yeni üye
  • *
Döngü herşeyde var
Abi bu ilaçları kullanırsam ne gibi bir döngü ile karşılaşırım yani sonuçları neler olabilir detaylı bilgi verir misin lütfen

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
Bırakırsan başladığın yere geri dönersin ancak ekim öncesi var olan saçlarını güçlendirirsen hem tramvadan az etkilenir saçların hem de donör daha güçlenir. Ancak Finansteride de xpecia da Dut'tada döngü var bırakırsan başladığın yere geri dönersin .

jfhwcjwkdhlmxfjjsjs

• Yeni üye
  • *
Bırakırsan başladığın yere geri dönersin ancak ekim öncesi var olan saçlarını güçlendirirsen hem tramvadan az etkilenir saçların hem de donör daha güçlenir. Ancak Finansteride de xpecia da Dut'tada döngü var bırakırsan başladığın yere geri dönersin .
Abi planım bir süre kullanıp ekim yaptırmak yani demek istediğim bu ilaçlarda da minoxil de olduğu gibi kullanım esnasında mı döngü yaşanıyor yoksa bıraktıktan sonra mı eğer bıraktıktan sonra ise problem değil direkt ekim yaptırıcam yani kullanım esnasında bir döngü olmuyor değil mi

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
Abi planım bir süre kullanıp ekim yaptırmak yani demek istediğim bu ilaçlarda da minoxil de olduğu gibi kullanım esnasında mı döngü yaşanıyor yoksa bıraktıktan sonra mı eğer bıraktıktan sonra ise problem değil direkt ekim yaptırıcam yani kullanım esnasında bir döngü olmuyor değil mi

Şöyle izah edeyim bu takviyelerin amacı DHT'yi baskılamak . Döngü de zaten bırakınca baskılanan DHT'in serbest kalmasına deniyor. Yani kullanım devam ederken şayet vücudun savunma mekanizması dış müdahaleleri artık savuşturamaz hale gelirse o zamanda döngü başlar ancak bu çok uzun yıllar alır yani kullanıdığını zaman bırakmadıkça radikal bir sıkıntı olmaz.

jfhwcjwkdhlmxfjjsjs

• Yeni üye
  • *

Şöyle izah edeyim bu takviyelerin amacı DHT'yi baskılamak . Döngü de zaten bırakınca baskılanan DHT'in serbest kalmasına deniyor. Yani kullanım devam ederken şayet vücudun savunma mekanizması dış müdahaleleri artık savuşturamaz hale gelirse o zamanda döngü başlar ancak bu çok uzun yıllar alır yani kullanıdığını zaman bırakmadıkça radikal bir sıkıntı olmaz.
Peki bahsettiğim ilaç kombinasyonu iyi bir sonuç verir mi sence ve minoxil döngüsü tam olarak nedir bunun hakkında da bilgi verir misin biraz

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
Peki bahsettiğim ilaç kombinasyonu iyi bir sonuç verir mi sence ve minoxil döngüsü tam olarak nedir bunun hakkında da bilgi verir misin biraz

Kesinlikle verir oldukça etkili ilaçlar bunlar

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ne zamandır beri dökülme var?

Çok mu ani oldu dostum?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

jfhwcjwkdhlmxfjjsjs

• Yeni üye
  • *
Ne zamandır beri dökülme var?

Çok mu ani oldu dostum?
Dökülme 4 senedir var ve bir şey farkettim son 1 senedir falan baya azaldı gibi yani çok az dökülüyor 1 senedir fakat genel olarak 4 senedir mevcut. Evet 4 sene önce başladı fakat çok ani oldu
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2022, 14:29:06 Gönderen: hayyam masol »

Facebook Twitter Instagram