Polemiğe giren kim? Yan hesabınla mı girdin yoksa . Burada polemik yaratan ben gibi durmuyorumda.
Yan hesabımla girdim evet 😃 Nasıl çözdün yaa,nasıl böyle bi zekaya sahip olabildin beynini nasıl geliştirdin böylesine? sırlarını bizimle paylaş mutlaka.
Sen farkında değilsin sanırım insanlar demek istiyor ki hakkında çok fazla korku senaryoları yazılan bu ilaçların etkisini bu üslupta abarta abarta yazıp insanlarla alay eder gibi yada içine kurt düşürmeye çalışır gibi anlatmak doğru değil,pek samimi de değil.
Ki burda kimse doktor da değil senin kan,hormon testini online olarak yapacak bi teknoloji yok daha
Sıkıntın seni bağlar ama 'hergün kullanıp yan etki görmeyenleri anlamıyorum' dediğinde sınırı aşmış olursun,sana ne hergün kullananalardan? Hani bilmediğim için soruyorum,sana bişey anlatma ispatlama çabasına giren mi oldu ?
Üslubundan bağımsız soruna cevap verecek olursam ben 2 aydır hergün kullanıyorum bir problemim henüz yok,ama ilacı kullanıp iktidarsız oldum diyende çok,belki de sen de bunlardan biri olmuşsundur bi doktora gitmeni öneririm,geçmiş olsun