Gönderen Konu: Saç ekimi neden başarısız sonuçlanır?  (Okunma sayısı 1923 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi neden başarısız sonuçlanır?
« Yanıtla #30 : 25 Mayıs 2022, 15:48:09 »
Cok guzel bir konu acilmis.
Benim fikrimce kellik sorununa kesin care bulunamadi.
Sac ektiriliyor.ama buyuk risk.
Ilerde ne olacagi mechul.
Ektirdikten sonra ortaya nasil bir tablo cikacak bilinmiyor.
Ekim merkezi burun estetigindeki gibi diyeniliyor mu bir resim cizip bu  sekilde olacak diye.hayir tabiki.
Ben yillar once burun estetigi yaptirdim.cok guzel ve dogal bir burun oldu.
Ama sac ekimi isine hala bir turlu giremedim.
Cunku ne olacagi belli degil!
Katılıyorum,saç dökülmesine çözüm bulunamadığı gibi bence saç ekimine de çözüm bulunamadı diyebiliriz,resmen kumar gibi,ben de yıllarca yanaşamadım bu yüzden ama durum eskisi kadar idare edilebilir değil,araştırıyorsun sürekli ama sonu yok..bakıyorsun aynı merkez,saç tipi-dökülme tipi-medikal tedavisi aynı insanlardan farklı sonuç çıkıyor..Aslında keşke diyorum şu foruma ekim merkezleri üye olsa da hem kendi aralarında,hem bizimle ara ara değerlendirseler şu faktörleri hatta yapılan ekimleri,kendi ekim sonuçlarını vs,başarı oranı çok artar ülkede bence

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 25 Mayıs 2022, 16:08:03 »
 dısardan ornek gorup gidenlerde genelde memnun oluyor.zaten gorduğu ornekte arkadaslarınad gorup gitmiş.bazı ekim merkezleri var memnuniyet oranı yuksek bazılarından az.tabiki kalın saçlı olanlar dalgalısaçlı olanlar daha avantajlı ama iş merkezin kanalları açmasında bitiyor bence zedeledinmi çıkmaz.he ne olur çıkar beslenemez tüy gibi kalır.saçı beslemek sart.saçında kalınsa merkezde kanalları iyi açtıysa sonuclarda iyi oluyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 25 Mayıs 2022, 17:15:34 »
Siz şu tedavi bulma işini 10 değil 100 yıl yapın.

Eğer şuan için konuşacak olursam konuya uygun tek bir çözüm yolu sunabilirim.Az greftli ekim yaptırmak.Bu şekilde hem mevcut durumu gözlemlersiniz hemde ikinci hatta üçüncü ekim şansınıda kaybetmemiş olursunuz.Ama gidipte 6000 greft ektirip sonunda mutsuz ayrılırsanızda geçmiş olsun.Bana göre maksimum 2500 greft girilmeli.O da sadece ön bölgeye.Arkaları sallayın orayı minoxla felanda bir şekilde toplama şansınız var.Fakat önler mükemmel olmalı.Bu yüzden tüm greft ön bölgenin 5-6 cmlik alanına konuçlandırılmalı.Bu tabi şahsi fikrim.Ben olsam 2500 grefti aştırmayı düşünmüyorum.Bu aşamada paradan söz etmek yanlış.Bazılar tek seferde oliyim bitiriyim cebimdende daha fazla çıkmasın derdindeler.Öyle olmaz gidersin ektirirsin baktın seni tatmin etmiyor bir daha ektirirsin.Önler tutmadımı bir daha ektir başka yerde.Belki o zamana yeni ekim teknikleride çıkar.Geniş alanlar için elbet ki söylediğim mantıksız onlar istisna.Arkalara harcanan greflerin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.Sebebine gelirsekte öndeki sıklığı tekrar yakalamak aşırı zor.Bırak oralara ekim yapılsın arkada uykuda olan veya güçsüz saçlarıda fin+minoxla toparlarsın.Gidiyorlar orayada ekim yaptırtıyorlar hem zarar görme riski var hemde çıkmama riski var.Zaten önlerden belli miktar fire vericeksin oraya ektirsene işte daha sık görünür.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 25 Mayıs 2022, 18:42:23 »
Saç ekimi başarısı merkez kalitesinin yanı sıra
Açık alan ve donör kalitesi de iyi olmalı
Yani sen incelmiş bir donör ile bilinçsice araştırmadan saç larını donör bölgeni güçlendirmek nasıl olur ben saç ekimine uygunmuyum vs bunları bilmeden  kafanda dökülme evresine girmiş incelmiş saçlarınla saç ekimine girersen geçmiş olsun merkez ne yapsın o zaman tek hatası saç ekmek olur
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2022, 18:48:45 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 25 Mayıs 2022, 18:47:20 »
Siz şu tedavi bulma işini 10 değil 100 yıl yapın.

Eğer şuan için konuşacak olursam konuya uygun tek bir çözüm yolu sunabilirim.Az greftli ekim yaptırmak.Bu şekilde hem mevcut durumu gözlemlersiniz hemde ikinci hatta üçüncü ekim şansınıda kaybetmemiş olursunuz.Ama gidipte 6000 greft ektirip sonunda mutsuz ayrılırsanızda geçmiş olsun.Bana göre maksimum 2500 greft girilmeli.O da sadece ön bölgeye.Arkaları sallayın orayı minoxla felanda bir şekilde toplama şansınız var.Fakat önler mükemmel olmalı.Bu yüzden tüm greft ön bölgenin 5-6 cmlik alanına konuçlandırılmalı.Bu tabi şahsi fikrim.Ben olsam 2500 grefti aştırmayı düşünmüyorum.Bu aşamada paradan söz etmek yanlış.Bazılar tek seferde oliyim bitiriyim cebimdende daha fazla çıkmasın derdindeler.Öyle olmaz gidersin ektirirsin baktın seni tatmin etmiyor bir daha ektirirsin.Önler tutmadımı bir daha ektir başka yerde.Belki o zamana yeni ekim teknikleride çıkar.Geniş alanlar için elbet ki söylediğim mantıksız onlar istisna.Arkalara harcanan greflerin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.Sebebine gelirsekte öndeki sıklığı tekrar yakalamak aşırı zor.Bırak oralara ekim yapılsın arkada uykuda olan veya güçsüz saçlarıda fin+minoxla toparlarsın.Gidiyorlar orayada ekim yaptırtıyorlar hem zarar görme riski var hemde çıkmama riski var.Zaten önlerden belli miktar fire vericeksin oraya ektirsene işte daha sık görünür.
Dostum senin dediğin mantıkta Özgür Nalbant hoca çalışıyor ama o da seyrek kalıyor bazen,hatta sadece ön bölge-şakak ekimi yapan (2000-2500 greft) sonuç alamayan iyi yerlerde ekimler de çok yani sorunun cevabı o da değil 😃 ki senin için durum ne bilmiyorum ama ekim süreci kolay bi süreç değil,hatta psikolojik rahatsızlık vermese hiç bulaşılacak bi iş değil,ağrısı-süreci-şoku-beklemesi-6 ay kötü görün/kafayı gizle vs öyle sürekli 3 kere 4 kere gene yaptırırım dencek bişey değil..Ayrıca o finas-minox dediğin gibi herkeste işe de yaramıyor,ona güvenip sallayamazsın arkaları
  • Yaşınız 31

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 25 Mayıs 2022, 18:55:09 »
Saç ekimi başarısı merkez kalitesinin yanı sıra
Açık alan ve donör kalitesi de iyi olmalı
Yani sen incelmiş bir donör ile bilinçsice araştırmadan saç larını donör bölgeni güçlendirmek nasıl olur ben saç ekimine uygunmuyum vs bunları bilmeden  kafanda dökülme evresine girmiş incelmiş saçlarınla saç ekimine girersen geçmiş olsun merkez ne yapsın o zaman tek hatası saç ekmek olur
Hintell hocam zaten öncesinden düzenli finans/dutas kullanıp,başarı oranı yüksek merkezlerde başarısız olanlarda var.
  • Yaşınız 31

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 25 Mayıs 2022, 18:58:26 »
dısardan ornek gorup gidenlerde genelde memnun oluyor.zaten gorduğu ornekte arkadaslarınad gorup gitmiş.bazı ekim merkezleri var memnuniyet oranı yuksek bazılarından az.tabiki kalın saçlı olanlar dalgalısaçlı olanlar daha avantajlı ama iş merkezin kanalları açmasında bitiyor bence zedeledinmi çıkmaz.he ne olur çıkar beslenemez tüy gibi kalır.saçı beslemek sart.saçında kalınsa merkezde kanalları iyi açtıysa sonuclarda iyi oluyor
Emekli hocam finans-dutas-biotin napsam aynı saç-donör ince,hiç bulaşma mı diyorsun ekime mekime 😃 böyle de kafa rahat değil gerçi.
  • Yaşınız 31

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 27 Mayıs 2022, 00:15:27 »
bu hayatta içinde en az  teferruatı ve en az emeği gerektiren bir işi bile insanların çoğu doğru dürüst yapamıyorki kaldıki saç ekimi gibi içinde bir sürü teferruatı içinde barındıran bir işi doğru dürüst yapsınlar.herkes bir sürü bir şey yazmış ama cevap belli emek ,bilgi ve özveri yoksa düzgün saç ekimide malesef yok .bence işin önündeki en büyük engel saç ekiminin ülkede çok ucuza yapılabiliyor olması .bu kadar düşük fiyatlara bu iş yapılırsa arada çok kötü işlerde çıkması kaçınılmaz olur .bu gün en aşağı bir saç ekimi operasyonu minumum 30 bin lira olmalı ama bakıyorsun beş bine yapan bile var.böyle bir ortamda kimse kusura bakmasın bu işi 50 bine yapan yerin bile kötü sonuçları çıkar çünkü onların bile ekonomik kaygıları olur nede olsa 5 bine yapan yerler varken yeterli müşteri kitlesi bulup kafaları rahat etmeleri mümkün değil.
severek bir işi yapmak farklı ekonomik kaygılarla yapmak farklı ikisinin arasındaki ince çizgi başarıyı yada başarızlığı getirir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 27 Mayıs 2022, 00:31:27 »
bu hayatta içinde en az  teferruatı ve en az emeği gerektiren bir işi bile insanların çoğu doğru dürüst yapamıyorki kaldıki saç ekimi gibi içinde bir sürü teferruatı içinde barındıran bir işi doğru dürüst yapsınlar.herkes bir sürü bir şey yazmış ama cevap belli emek ,bilgi ve özveri yoksa düzgün saç ekimide malesef yok .bence işin önündeki en büyük engel saç ekiminin ülkede çok ucuza yapılabiliyor olması .bu kadar düşük fiyatlara bu iş yapılırsa arada çok kötü işlerde çıkması kaçınılmaz olur .bu gün en aşağı bir saç ekimi operasyonu minumum 30 bin lira olmalı ama bakıyorsun beş bine yapan bile var.böyle bir ortamda kimse kusura bakmasın bu işi 50 bine yapan yerin bile kötü sonuçları çıkar çünkü onların bile ekonomik kaygıları olur nede olsa 5 bine yapan yerler varken yeterli müşteri kitlesi bulup kafaları rahat etmeleri mümkün değil.
severek bir işi yapmak farklı ekonomik kaygılarla yapmak farklı ikisinin arasındaki ince çizgi başarıyı yada başarızlığı getirir.
Hocam aslında bahsettiğimiz şey ucuz,merdiven altı,iş bilmez adamaların ekimleri değil..gayet 15bin-20bin-40bin-50bin ekimlerde başarısız oluyor,asıl onu soruyoruz nasıl oluyor diye.Çünkü onu çözersek sebeplerini bilirsek başarısızlık riskimizi düşürürüz,sonuçlara bakınca merkez seçmede bayağı zorlanıyor insan çünkü.
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 27 Mayıs 2022, 00:36:17 »
Emekli hocam finans-dutas-biotin napsam aynı saç-donör ince,hiç bulaşma mı diyorsun ekime mekime 😃 böyle de kafa rahat değil gerçi.
hocam tedavi ve ekimlik duruyor saçın 3 ay dolsuun tedavi ne vercek ona gore karar verilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram