Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar,
Bu forumun kurulmasında emeği geçen herkese başta hintel olmak üzere teşekkür ederim. Bu forum sayesinde bir çok bilgiye eriştim ve inanılmaz faydasını gördüm.. Kısaca kendimden bahsetmek isterim 32 yaşında daha öne bir kez saç ekimi yaptırmış fakat kötü geçtiği ve özellikle sağ taraftaki saçlar dik çıktığı için yıllarca onları jiletle kesmiş ve en sonunda da protez saç denen illete bulaşmış biriyim
Forumdaki uzun araştırmalarım sonucu asuman hair de karar kıldım, haziran başı ekimim gerçekleşecek, 4500 greft gibi bir rakam konuştuk, sizlere sormak istediğim soru şudur acaba bu açıklık kapanır mı?
Hoş, Asuman hairin bir çok ekimi tek seferde kapanmış bazıları ise tamamen şans işi.. Evvela ekim sürecinden önce neler kullandım onları anlatmak isterim
6 aydan beri proscar 1/4 kullanıyorum (hiç bir yan etki yapmadı, o yüzden bir şikayetim yok)
6 aydan beri biotin kullanıyorum günde bir tablet
Ve son olarak da bir yıldır arkadaşlarım vasıtasıyla temin ettiğim Revita şampuan Almanya'dan geliyor..
Eksik yaptığım bir şey olmuş mu??
Ekim sürecini de olduğu gibi yazacağım..
Resimlerin tarihi karışık.. En sondaki resimlerde protez saçı yapıştırmak için uzayan öndeki saçlarımı jiletle kesmek zorunda kaldım..