Gönderen Konu: Medeks Hair Center Gökhan Şişli Burada Ekim yaptıracağım Sizce Nasıl?  (Okunma sayısı 4278 defa)

Cap.Hair.Price

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çıkış olması derken? Yani ekilenlerin tam çıkması mı? Medeks ile Asuman arasında kaldım. İkisinin farklı nelerdir sizce? Yani saçın yönü sıklığı skilenin tutması alın çizgisi vs
  • Ekim Tarihi: 17.08.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 28

runod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çıkış olması derken? Yani ekilenlerin tam çıkması mı? Medeks ile Asuman arasında kaldım. İkisinin farklı nelerdir sizce? Yani saçın yönü sıklığı skilenin tutması alın çizgisi vs

Ben de bu iki merkez arasında kaldım. Ekim yapılcak alan geniş bende. Medeksin artısı olarak çok greft almalarına rağmen donörlerin güzel toparlanması insanlarda. Asuman hanım da başarılı. Medeks 10k isterken Asuman hanım 25 bin civari istiyor yanlis bilmiyorsam. Fiyat çok önemli değil 1 kere yaptırıyoruz sonuçta, deneyimli arkadaşlar hangi merkezi tavsiye eder bu ikisi arasında

Deporesco

• Jr. Member
  • **
Plazada saç eken "başarılı" merkez dün burasıyla konuştum ilgi alaka sıfır basınçla narkoz vermek yerine hala iğne kullanıyolar bana göre donör alanının diğer merkezlere iyileşme süreci çok uzun hatta bu forumdaki bir sonuçta doku küsmesi bile olmuş ben olsam burayı tercih etmem bana 10000 tl fiyat verdi.

DEMİRBİLEK

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Plazada saç eken "başarılı" merkez dün burasıyla konuştum ilgi alaka sıfır basınçla narkoz vermek yerine hala iğne kullanıyolar bana göre donör alanının diğer merkezlere iyileşme süreci çok uzun hatta bu forumdaki bir sonuçta doku küsmesi bile olmuş ben olsam burayı tercih etmem bana 10000 tl fiyat verdi.
yanlış bilgi bende medekste ektirdim suan yeni yerlerine taşındılar diye biliyorum aksine yükskek greft çalışıp en az donör hasar veren merkezlerin basında benden 7400 greft alındı gayrette iyi durumda donör

emekli kel

• Hero Member
 son günler medekse olumsuz yazılar basladı ama genelde iyi bir merkez .basarı butun merkezler gibi onları şımartmasın.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Deporesco

• Jr. Member
  • **
yanlış bilgi bende medekste ektirdim suan yeni yerlerine taşındılar diye biliyorum aksine yükskek greft çalışıp en az donör hasar veren merkezlerin basında benden 7400 greft alındı gayrette iyi durumda donör

Yanlış bilgi falan değil düzeltelim o zaman daha önceden plazada saç eken ekim merkezi diyelim. Bana göre donör alanını hor kullanıyorlar iyileşme süreci uzun,başarılı olma sebebleri yüksek greft çalışmaları 7400 den 5000 kök tutsa yeter zaten önemli olan az greftle kapatıcılığı zorlamaları ve ekim  sonrası takip ben olsam burayı tercih etmezdim iğne ile uyuşturma mı kaldı? Eminin işlemlerini de acılıdır burada saç ektiren bir arkadaş ilk yıkamaya gittiğinde kafasına sürahi ile su döküp yıkamayı bu şekilde yaptıkkarını söylemişti karar sizin tabi.

barbaross

• Sr. Member

Yanlış bilgi falan değil düzeltelim o zaman daha önceden plazada saç eken ekim merkezi diyelim. Bana göre donör alanını hor kullanıyorlar iyileşme süreci uzun,başarılı olma sebebleri yüksek greft çalışmaları 7400 den 5000 kök tutsa yeter zaten önemli olan az greftle kapatıcılığı zorlamaları ve ekim  sonrası takip ben olsam burayı tercih etmezdim iğne ile uyuşturma mı kaldı? Eminin işlemlerini de acılıdır burada saç ektiren bir arkadaş ilk yıkamaya gittiğinde kafasına sürahi ile su döküp yıkamayı bu şekilde yaptıkkarını söylemişti karar sizin tabi.

Çok abartılı şetler yazmışsın sürahi ile yıkasa ne olur gerçi sanmıyorum ama öyle yaptılarsada oranın kötü bir yer olduğunu göstermez .basınçlı iğne yok diyorson oda tirişkadan bir şey olsada olur olmasada .
Donör bölge dersen forumda ektirenlere bakıp takip etmel daha sağlıklı olur yok öyle kötü oluyor demek falan doğru değil bence.

Virtüöz

• Hero Member
Çok abartılı şetler yazmışsın sürahi ile yıkasa ne olur gerçi sanmıyorum ama öyle yaptılarsada oranın kötü bir yer olduğunu göstermez .basınçlı iğne yok diyorson oda tirişkadan bir şey olsada olur olmasada .
Donör bölge dersen forumda ektirenlere bakıp takip etmel daha sağlıklı olur yok öyle kötü oluyor demek falan doğru değil bence.

O olmasa onu yapsa ne olucak demeyle geçiştirilmez.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

hammut

• Sr. Member

bende o plazada yaptırdım ama o plazada yine medeks e ait diş kliniği de vardı plazada olunca ne oluyor onu anlayamadım basınçlı lokal anestezi kısmına bende onem veriyordum ve basınçlı lokal anestezi yapıldı ama arkadaşım İnan bana hiç uyusturmuyor reklamdan ibaret acısız lokal diye birşey yok arkadan yine iğne ile geçiyorlar tekrar  bende öyle oldu zaten bunu belirtmişlerdi ama ben ısrar etmiştim ısrarım yersizmiş 3900 Greft ile beni eski Halime kavuşturdular çok ta memnunum dönörde oldukça iyi konumu inceleyebilirsiniz arkadaşınızın ağzı ile merkez kötülemeyin bence He kaldı ki sonuç odaklı bir işlemdir saç Ekimi benim nazarımda

hammut

• Sr. Member

Ercan1907

• Sr. Member

dostum art niyetli bir yaklaşım seninkisi
Bana 6500 Greft ekildi.Ekim öncesi kapısını çaldığım merkezler 2 seans dediler bazısı senden olmaz dediler :) yaptılar ve oldu tek seanSta medeksten önce 5000 Greft üstüne çıkan merkez yoktu hiçbir merkez bana 4000 Greft ile senin kafanı kaptırız demedi valla işleme almaya bile cesaret edemedi o yüzden sizin yazdıklarınız benim nazarımda yaptıran birisi olarak art niyetli yada bilmeden yapılan bir yorumdan öteye geçmiyor

Deporesco

• Jr. Member
  • **
Buraya gitmek isteyen arkadaşlar diğer merkezlerle dönor alanlarını karşılaştırsın görecekler zaten adam plazada saç ekiyorsa ne olmuş yazmış daha ne diyelim hindistandaki sokak dişçilerinden farkı yok yüksek greft için bu merkez tercih ediliyor umarım arkadaş istediği sonucu alır burada saç ektiren arkadaşım veya tanıdığım yok konuyu doğru anlayalım önce ilgisiz bir ekip oldukları  nı zaten forumdaki arkadaşlar belirtiyor araştırmak zor bişey değil

emekli kel

• Hero Member
 ben sadece sonuca bakarım.birde agresif dokulme devam ediyorken o merkez para için ekiyormu yoksa dokulmeni frenle oylemi gel diyor.çıkış yüzdesi doğallık donorden alımı bu 3ü çok onemli faktörler.basınç iğnesi eskiden oyle bişi yoktu gene iyi sonuc alınıyordu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Ercan1907

• Sr. Member
Buraya gitmek isteyen arkadaşlar diğer merkezlerle dönor alanlarını karşılaştırsın görecekler zaten adam plazada saç ekiyorsa ne olmuş yazmış daha ne diyelim hindistandaki sokak dişçilerinden farkı yok yüksek greft için bu merkez tercih ediliyor umarım arkadaş istediği sonucu alır burada saç ektiren arkadaşım veya tanıdığım yok konuyu doğru anlayalım önce ilgisiz bir ekip oldukları  nı zaten forumdaki arkadaşlar belirtiyor araştırmak zor bişey değil
Dostum plaza da diş tedavisi yapılıyor memorial hastanesinin yarısı aynı plazada saç ekimi nie yapılmasın yasal mevzuata uygun ise
yine söylüyorum ben ektirdim konumu incele 6500 greft açık alana bir bak sonuca bir bak yetmezse adresimi vereyim yakından gel bak dönör alanın resimleri de var sen sabah kadar kötülesen ne fayda yaşayan bilir herkese de tavsiye ediyorum hiçte kötü geri dönüş olmadı benim şahsıma. Arkadaşım beni neden böyle bir yere gönderdin diye :)

Facebook Twitter Instagram