Gönderen Konu: Medeks Hair Center Gökhan Şişli Burada Ekim yaptıracağım Sizce Nasıl?  (Okunma sayısı 4273 defa)

Ercan1907

• Sr. Member
Buraya gitmek isteyen arkadaşlar diğer merkezlerle dönor alanlarını karşılaştırsın görecekler zaten adam plazada saç ekiyorsa ne olmuş yazmış daha ne diyelim hindistandaki sokak dişçilerinden farkı yok yüksek greft için bu merkez tercih ediliyor umarım arkadaş istediği sonucu alır burada saç ektiren arkadaşım veya tanıdığım yok konuyu doğru anlayalım önce ilgisiz bir ekip oldukları  nı zaten forumdaki arkadaşlar belirtiyor araştırmak zor bişey değil
e bu daha kötü arkadaşın ve tanıdığın yok ama bilmeden konuşuyorsun

mıstık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet taşınmışlar bugün gittim yeni yerleri çok güzel bir tip merkezi Beşiktaş’ta
Ama eski yerleri de kötü değildi arkadaş kötülemiş bir hayli ama ben de bu saydıklarına maruz kalmadım gayet ilgili ve alakalılardı her gittiğimde de aynı şekilde samimi bir ortam var

Deporesco

• Jr. Member
  • **
e bu daha kötü arkadaşın ve tanıdığın yok ama bilmeden konuşuyorsun

Bu forum niye var kardeş? Bi düşün boş yapmışsın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Forumda ekim yaptıran arkadaşlar genelde iyi sonuç alıyorlar ve mutlular kişisel görüşleniz gerçeği yansıtmaz mobing yapmaya gerek yok. 130 bin tl vermiyorsun sonuç olarak Asmed gibi bir yere gidip beklenti verdiğin paraya eş değer olmalı biraz
Bu fiyat aralıklarına en iyi ekimi yapan merkezlerden biri bizim için önemli olan
Fiyat bandlarına göre forumun istediği ekimleri yapabilen merkezlerin tercih edilmesi
Global Moderator

Deporesco

• Jr. Member
  • **
Mobing falan hoş kelimeler değil.Ben bu merkezi beğenmiyorum bunu dile getirmem mobing anlamına gelmez! Micromotorla kök toplayan ekim merkezine gitmem isterse beni 18 yaşıma geri götürsün.Micromotorla kök topladığı için kök ile beraber
yağ tabakasını da topluyor bu yüzden donör alanı daha geç iyileşiyor ben bundan bahsediyorum yoksa isteyen gitsin yaptırsın.

Deporesco

• Jr. Member
  • **
Dostum plaza da diş tedavisi yapılıyor memorial hastanesinin yarısı aynı plazada saç ekimi nie yapılmasın yasal mevzuata uygun ise
yine söylüyorum ben ektirdim konumu incele 6500 greft açık alana bir bak sonuca bir bak yetmezse adresimi vereyim yakından gel bak dönör alanın resimleri de var sen sabah kadar kötülesen ne fayda yaşayan bilir herkese de tavsiye ediyorum hiçte kötü geri dönüş olmadı benim şahsıma. Arkadaşım beni neden böyle bir yere gönderdin diye :)

Doku nakli ile diş hekimliğini bir tutman manidar olmuş anlamadığınız nokta donör alanı medeksde daha geç iyileşiyor çünkü saç köklerini micromotorla topluyorlar dönor iyileşmiyor demedim! Erken iyilişme süreci benim için önemli bir etken.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Mobing falan hoş kelimeler değil.Ben bu merkezi beğenmiyorum bunu dile getirmem mobing anlamına gelmez! Micromotorla kök toplayan ekim merkezine gitmem isterse beni 18 yaşıma geri götürsün.Micromotorla kök topladığı için kök ile beraber
yağ tabakasını da topluyor bu yüzden donör alanı daha geç iyileşiyor ben bundan bahsediyorum yoksa isteyen gitsin yaptırsın.

Türkiye de herkes manuel alım yapıyorda haberimiz mi yok dostum?
Global Moderator

Deporesco

• Jr. Member
  • **
Türkiye de herkes manuel alım yapıyorda haberimiz mi yok dostum?

Herkes yapmasa da yapan yer var dostum.Medeksin tercih edilme sebebi zaten bu az işçilik az maliyet çok greft ve bunların getirdiği uzun iyileşme süreci.Son karar burada ekim yaptıracakların tabi.Tekrar edeyim ben ekim merkezi kötülemiyorum sonuçta buraya güvenen insanlar var saç hassas konu o yüzden buradayız ben sadece benim nazarımda eksi yönlerini belirttim her merkez gibi eksi ve artıları var benim için kafamda saç çıkarması yetmez demek istediğim bu herkese iyi forumlar.

SOMALI35

• Full Member
Valla benim kafamda saç çıkardı hemde ne saç .. amaçta bu zaten saç çıksın diye gidiyor insanlar dönürsen sorunsuz ama genelleme yapman saçma çünkü herkesi bir değil saç ekimi herkese gıre değişkenlik gösterebilir
 herkes mikromotorla yapıyor doku ile alınmazsa zaten o kökler tutmuyor dostum o doku sayesinde besleniyor kökler sen saç ektireremezisn ektirsende tatmin olmazsın benim yazışmalarından anladığım
  • Ekim Tarihi: 22.042021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44

Deporesco

• Jr. Member
  • **
Valla benim kafamda saç çıkardı hemde ne saç .. amaçta bu zaten saç çıksın diye gidiyor insanlar dönürsen sorunsuz ama genelleme yapman saçma çünkü herkesi bir değil saç ekimi herkese gıre değişkenlik gösterebilir
 herkes mikromotorla yapıyor doku ile alınmazsa zaten o kökler tutmuyor dostum o doku sayesinde besleniyor kökler sen saç ektireremezisn ektirsende tatmin olmazsın benim yazışmalarından anladığım

Genelleme değil,yüksek greft çalıştıktıkları için donör daha uzun sürede iyileşiyor bahsettiğin doku epital doku her mikromotorla toplayan epital dokuyada almıyor burada 10 günde toparlayan dönör alanları var merkeze göre değişir bu bana göre iyi bir ekim merkezi değil saç ekim işine bir bütün olarak bakılmalı buna iyileşme süreci de dahildir eksisine artısına bakmak gerekir

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben de bu iki merkez arasında kaldım. Ekim yapılcak alan geniş bende. Medeksin artısı olarak çok greft almalarına rağmen donörlerin güzel toparlanması insanlarda. Asuman hanım da başarılı. Medeks 10k isterken Asuman hanım 25 bin civari istiyor yanlis bilmiyorsam. Fiyat çok önemli değil 1 kere yaptırıyoruz sonuçta, deneyimli arkadaşlar hangi merkezi tavsiye eder bu ikisi arasında
Tabiki asuman
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Genelleme değil,yüksek greft çalıştıktıkları için donör daha uzun sürede iyileşiyor bahsettiğin doku epital doku her mikromotorla toplayan epital dokuyada almıyor burada 10 günde toparlayan dönör alanları var merkeze göre değişir bu bana göre iyi bir ekim merkezi değil saç ekim işine bir bütün olarak bakılmalı buna iyileşme süreci de dahildir eksisine artısına bakmak gerekir
Boşa zirvalamissin
medeks

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Deporesco Sen neden takip ettiğin ekim merkezin konularını olumlu ya da olumsuz taraflarına eğilmiyorsun? İbrahim eray mıydı bak foruma da gelmiş adam yazıp duruyor?

Medeks ekimleri seçtiğin merkezden 10 gömlek daha üst seviye bakımca bence sen boşver medeksi karar verdiğin yeri araştır senin için daha sağlıklı olur doğru karar vermen için.
Global Moderator

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kime ektirceksin
medeks

SOMALI35

• Full Member
Dostum bizler yada en azindan Ben kendi sahsima medekste ekim Yaptırmıs Birisi olarak konusuyorum mukemmel bir hizmet ve sonuc aldim belki 100 -150 bin versem Bu sonucu almayacaktim garantisi yok cunku cerrahi bir islem Bu Cep telefonu satin almiyiruz
Yonlerdirme yaptigim yani referans oldugum kisiler de bana tesekkur Etti hic kimseden beni neden buraya ginderdin demedi sen bilmeden yaptirmadan neden konusuyorsun anlamis degilim Bak yapturan birkac kisi daha yazmis okudum hepsini sen istedigin Yerde yaptir sonucu da burada paylas bizde gorelim ya burada Başka bir ekim merkezinde calisip manipilasyon yapiyirsun yada gercekten cok mukemmeliyetcisin Ama yanlis konusuyirsun bahsettigin merkez Sonuclari itibari ile İzin Hakkı Ni Verne guvenilir bir merkez he senin yaptirip yaptirmaman hic onemli degil git istedigin Yerde Yaptir mesela koray hocaya git Bu kulp takanazsin ona Adam diva OnAda butcem yok dersen guleriz sana burada :)yada x bi yerde yaptir bizimlede paylas Adam hakliymis diyelim
Adamlar yine kendimden Örnek veriyirum havaalani gibi kafalari inanilmaz bir seklide kapatiyor iddaa ediyirum calistiklari alanlari Baz Alarak soyluyorum rakibi yok fiyat perforns olarak fiyatida gectim performans diyorum sadece 1000-2000 greftlik islemler yapmiyirlar lar genis acikliklar tabi yuksek greft olacak tabiki donor zorlanacak guluyirum siylediklerinize
  • Ekim Tarihi: 22.042021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44

Facebook Twitter Instagram