Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın - 13.05.2022 - 4650 dhi+fue yaş 28  (Okunma sayısı 10032 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Serkan Aygın 4650 dhi+fue yaş 28
« Yanıtla #16 : 21 Mayıs 2022, 02:27:09 »
Kabuk dökümünden önce bir şey söylemek biraz yanlış olabilir ama şuanki tek düşüncem yeterince sıkı bir ekim oldu mu acaba sorusu. Umarım herkes gibi ben de kuruntu yapıyorumdur . Bir de arkadaşlar donör bölgeye ister istemez elim gidiyor ufak siyah kabukları zorlamadan elimize geliyorsa alalım mı ?
Tepe-vertex bölgeyi öncesini tam göremiyoruz ama ön bölge çok çok sık greftte ekilmiş zaten saçın düz olduğu için daha az greftle bile kapatıcı olurdu ki bu çok sık muhtemelen giç dökülmemiş gibi görünüm sağlayacak diye düşünüyorum önde
  • Yaşınız 31

Fury

• Full Member
« Yanıtla #17 : 21 Mayıs 2022, 07:28:12 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz planlama ön çizgi ve ekim sıklığınız çok güzel olmuş maşşallah umarım çok güzel sonuç alırsınız
Sonunda beklenen adam geldi (: çok teşekkür ediyorum hintell. Ekim öncesinde var olan incelmiş saçlardan sence kalma ihtimali var mı ? Onlardan kalan olursa tam istediğim gibi bir sonuç elde ederim diye düşünüyorum .
  • Ekim Tarihi: 13.05.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Biotin - b12 - d3 - Omega3 - doku yenilenmesi için her gün bir bardak ilikli kemik suyu

Fury

• Full Member
« Yanıtla #18 : 21 Mayıs 2022, 07:31:10 »
Tepe-vertex bölgeyi öncesini tam göremiyoruz ama ön bölge çok çok sık greftte ekilmiş zaten saçın düz olduğu için daha az greftle bile kapatıcı olurdu ki bu çok sık muhtemelen giç dökülmemiş gibi görünüm sağlayacak diye düşünüyorum önde

Teşekkürler Slayer91 ben tam anlayamıyorum herhalde kabuk dökülünce belli olacak tabi ama suan mesela aynaya baktığımda yaklaşıp boşluklar görebiliyorum  tabi 3 lü graftların olduğu yerlerde ekstra boşluk bırakılıyor gibi bir durum varsa bilmiyorum vertex su şekilde .
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Biotin - b12 - d3 - Omega3 - doku yenilenmesi için her gün bir bardak ilikli kemik suyu

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 21 Mayıs 2022, 14:19:38 »
Teşekkürler Slayer91 ben tam anlayamıyorum herhalde kabuk dökülünce belli olacak tabi ama suan mesela aynaya baktığımda yaklaşıp boşluklar görebiliyorum  tabi 3 lü graftların olduğu yerlerde ekstra boşluk bırakılıyor gibi bir durum varsa bilmiyorum vertex su şekilde .
Dökülme tipimiz benziyor saç düz olunca  daha az saçla kapatıcı oluyor aynada,benim de öyle düz öne yatık bende kendimde o tepe bölgedeki seyrekliği tesadüfen farkettim foto çekince,başta sıkıntı sadece ön çizgide sanıyordum 😆 ben kafanın arka tarafını da kastettim ensenin üstünü ama orasında pek sorun yok sanırım olsa çekerdin,oraya da serpiştirilmiş biraz..yani greft planlaması çok iyi,saç yapın kapatıcı..ekilenlerin yarısı bile çıksa memnun olmama ihtimalin yok yani bu ekimde diye düşünüyorum
  • Yaşınız 31

Fury

• Full Member
« Yanıtla #20 : 21 Mayıs 2022, 16:20:24 »
Dökülme tipimiz benziyor saç düz olunca  daha az saçla kapatıcı oluyor aynada,benim de öyle düz öne yatık bende kendimde o tepe bölgedeki seyrekliği tesadüfen farkettim foto çekince,başta sıkıntı sadece ön çizgide sanıyordum 😆 ben kafanın arka tarafını da kastettim ensenin üstünü ama orasında pek sorun yok sanırım olsa çekerdin,oraya da serpiştirilmiş biraz..yani greft planlaması çok iyi,saç yapın kapatıcı..ekilenlerin yarısı bile çıksa memnun olmama ihtimalin yok yani bu ekimde diye düşünüyorum

Çok yükselttin beni Slayer lütfen beklentileri düşük tutturalım :D :D gerçi ismini unuttum kısa sürede şok dökülme yaşamdan full takviyeli bi sonuç vardı harikaydı o daha çok umutlandırmıştı :D
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 21 Mayıs 2022, 17:06:03 »
Çok yükselttin beni Slayer lütfen beklentileri düşük tutturalım :D :D gerçi ismini unuttum kısa sürede şok dökülme yaşamdan full takviyeli bi sonuç vardı harikaydı o daha çok umutlandırmıştı :D
Aynen çok aşırı yükseltmemek lazım,yarısı çıksa gür saçların olur demedim zaten öne doğru yatıp olduğu için belirgin seviyede kapatıcı olur dedim 😆 inşallah çıkış oranı yüksek olur,artık sabırla onu bekleyeceksin
  • Yaşınız 31

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 21 Mayıs 2022, 17:36:08 »
Hayırlı olsun çok güzel sık ve temiz bir saç ekimi olmuş umarım sonucunuz güzel olur

Fury

• Full Member
« Yanıtla #23 : 21 Mayıs 2022, 18:18:16 »
Çok teşekkür ederim iyi dilekler için yakında kabuklar gidecek ondan sonra daha iyi bi değerlendirme yaparız
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28

Fury

• Full Member
Ynt: Dr. Serkan Aygın - 13.05.2022 - 4650 dhi+fue yaş 28
« Yanıtla #24 : 22 Mayıs 2022, 13:41:54 »
Herkese iyi pazarlar sayın forum sakinleri bugün 10. Gün sabah bir yıkama yaptım akşam da bir tane daha yapıp yıkamaları ikiye çıkartmayı düşünüyorum . Tepe bölgesi ve şakakların kabuk dökümü çabuk başladı ön bölgede kabuk yumuşama mevcut yıkarken ufak ufak kabuklar gelse de elimle almaya pek cesaret edemedim . Aklımdaki sıklık sorusu hala var ikinci sorumda şakaklardaki ekilmiş yerlerin saç yönü değişir mi böyle mi kalır?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler (:
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28

Fury

• Full Member
« Yanıtla #25 : 22 Mayıs 2022, 21:42:33 »
10. Gün 2. Yıkama tepe bölge açıldı. Kabuklarla birlikte baya bi kırılıp giden teller oldu fotoğrafı yakınlaştırınca dip alanlarda daha kısa teller görüyorum . Tepe bölge suan bakınca tutarsa baya sıkı olacakmış gibi görünüyor . Ön bölgeden emin olamıyorum. Fotoğrafta ara ara boşluklar görmekteyim tepe bölgenin aksine .  Tamamen kabuk döküldüğünde mi belli olacak değerli yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi akşamlar . (Fotoğrafı ayrı linkte açıp yaklaştırırsanız daha net görebilirsiniz buraya yüklerken kalite biraz düşüyor .)
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 22 Mayıs 2022, 22:04:16 »
Dostum sıklığı kafana çok takıyorsun yani sonucu bilemem ama 3600 greft sadece frontal ekilmiş ki 3 lü greftlerin daha yoğunluklu gözüküyor donör listesinde,e kendi saçında var..millet ön arka bomboş nw6 kafayı 2 seansta 7000-7500greftle kapatıyo sen kıyasla artık..başarılı ekilmişse 3600 greft frontale yeter artar bile
  • Yaşınız 31

Fury

• Full Member
« Yanıtla #27 : 22 Mayıs 2022, 22:21:55 »
Dostum sıklığı kafana çok takıyorsun yani sonucu bilemem ama 3600 greft sadece frontal ekilmiş ki 3 lü greftlerin daha yoğunluklu gözüküyor donör listesinde,e kendi saçında var..millet ön arka bomboş nw6 kafayı 2 seansta 7000-7500greftle kapatıyo sen kıyasla artık..başarılı ekilmişse 3600 greft frontale yeter artar bile

O kısmına katılıyorum slayer Ben de 3000 bile ön bölgeye yeter diyorum kendi kendime . Ama şimdi gözle görülen yanıltıcı oluyor mu onu öğrenmek istiyorum. Baktığımda sanki boşluklar mevcut Sen şimdi fotoğrafa baktığında  Ne düşünüyorsun ? Bakma bunlar ilk günlerin heyecanı :D kabuk dökümünden sonra zaten Allah’a havale edeceğiz mecburen konuşulanların da bi anlamı yok aslında sen de haklısın . Sonucu değiştiremiyoruz
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 22 Mayıs 2022, 22:49:39 »
Valla görüntü kabuk dökümüyle birlikte anca yorumlanır ama hiç belli olmaz kardeşim şoktan sonra çıkış önemli.. 3600 greft ort EN KÖTÜ 2.2  greft bile olsa 8000 kök yapar yahu hayatta olmaz da hadi o frontal 100 cm2 kare olsa cm2 ye 80 kök saç yapar kardeş senin orda 25 kök bile yoktu önceden bak o bile bi ölçüde kapatıyor..yani şu hesabı yaptığıma inanamıyorum şuan,hayat akıyor biz kılın tüyün hesabını yapıyoruz burda,yaptırma kardeş rahat ol 😆 yeter ki mevcut şaç zarar görmesin,çıkış min %70-80 olsun..yahu olmasa da çok şanslısın ki Serkan Aygını bulmuşşun İstanbuldasın,adam tabiri caizse garantili saç ekiyor,baktı olmadı revize yapcam diyor ben beğenmedim diyor revize ediyor ücretsiz, İstanbulda olsam bi dk durmam orda yaptırırım,olmasa da sorun yok rahat ol yoksa sen bu takıntıyla çıkacak olanı da çıkartmazsın.
  • Yaşınız 31

Fury

• Full Member
« Yanıtla #29 : 22 Mayıs 2022, 22:57:16 »
Valla görüntü kabuk dökümüyle birlikte anca yorumlanır ama hiç belli olmaz kardeşim şoktan sonra çıkış önemli.. 3600 greft ort EN KÖTÜ 2.2  greft bile olsa 8000 kök yapar yahu hayatta olmaz da hadi o frontal 100 cm2 kare olsa cm2 ye 80 kök saç yapar kardeş senin orda 25 kök bile yoktu önceden bak o bile bi ölçüde kapatıyor..yani şu hesabı yaptığıma inanamıyorum şuan,hayat akıyor biz kılın tüyün hesabını yapıyoruz burda,yaptırma kardeş rahat ol 😆 yeter ki mevcut şaç zarar görmesin,çıkış min %70-80 olsun..yahu olmasa da çok şanslısın ki Serkan Aygını bulmuşşun İstanbuldasın,adam tabiri caizse garantili saç ekiyor,baktı olmadı revize yapcam diyor ben beğenmedim diyor revize ediyor ücretsiz, İstanbulda olsam bi dk durmam orda yaptırırım,olmasa da sorun yok rahat ol yoksa sen bu takıntıyla çıkacak olanı da çıkartmazsın.

Teşekkürler dostum o kadar da takıntılı değilim ya burda fikir alışverişi eğlenceli oluyor süreçle ilgili o yüzden sordukça soruyorum :D
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram