Herkese iyi günler. 2019 dan beri forumda sessiz sessiz takılıyordum ve herkesin söylediği gibi saç ekimi hakkında doğru tercihi yapabileceğiniz tek yer burası . Foruma olan borcumu ödemek üzere konuyu açtım güncel tutup sonlandıracağım arkadaşlar .
13.05.2022 tarihinde Dr. Serkan Aygın Clinic’te saç ekimimi gerçekleştirdim. Süreçle ilgili olarak daha önceki Dr. Serkan Aygın konularından Farklı bir durum yaşamadım . Sadece fazla ilgi beklemeyin arkadaşlar ilk süreçte olan randevumuz neredeyse 5 dakika ancak sürdü . Bu durum biraz tereddüte düşürse de kliniği bildiğim için sorun etmedim . Serkan hoca 4650 dediğinde aslında bana çok geldi kendimce hep 3500 en fazla olur gibi düşünüyordum tabi kendisi var olan saçların hepsini yok sayarak sayı belirledi ben de bir şey söylemedim .Operasyon öncesi ve sonrası süreçle alakalı tek şikayetim doktorları inanılmaz az görüyoruz operasyon ekibinin başındaki doktorun ismini bile hatırlayamıyorum
süreç başarılı olduğu taktirde bunların hiç biri problem değil fakat estetik ile alakalı bir konuda ki bizim gibi bunu problem eden insanlar daha hassas oluyor , kişi biraz daha doktor görmek süreç hakkında bilgi almak istiyor .
Operasyona Can beyin eşliğinde gitttim kendisi tam olarak olması gerektiği gibi davranan biri ona ve ekimi gerçekleştirdiği takım arkadaşlarına teşekkür ediyorum . ( şuanlık
) operasyon 7 saat sürdü toplam 4650 grafts ekim gerçekleşti. Operasyon süresince 4-5 defa nasıl olduğum bir ihtiyacım olup olunmadığı soruldu çok şükür anormal bir durum yaşamadım.
Şuan tam bir hafta oldu bugün 5. Yıkamayı gerçekleştireceğim .
Siz değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum .Biraz genel yazdım ekstra soru sormak isteyen olursa yaklaşık bir 5 gün aktif olarak forumu kullanacağım . Herkese teşekkürler .