Herkese iyi günler 1. Ayı doldurmuş bulunmaktayım . Son 3 gündür yıkamalarda yaklaşık 60 70 gibi dökülmeler oldu şimdi tekrar azaldı hintell üstadın dediği gibi yıkamalarda yumuşak davranmıyorum . Onun dışında losyonum bitmemişti ben de hala kullanıyordum dün akşam sürdüğümde kafa derimde kızarıklık ve ufaktan yanma başladı ben de hemen yıkayıp duruladım sabah biraz daya normale döndü ama kızarıklık genel olarak arttı bu durumu yaşayan arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum . Flaşlı ve flaşsız olarak ekim bölgesini ekliyorum donör bölge de normal çekim . Hintell bey sizinde görüşünüzü merak ediyorum klinik bir sorun olmayacağını söyledi ama işim gereği öğle arası hariç mesai saati boyunca baret takmam gerekecek bu sorun olur mu ? Düşününce kliniğin verdiği bilgilendirme formunda bere bile takılabileceği yazıyor tabi ki orda 8 saat boyunca takın demiyordur . Baret şapka ve bereye göre daha masum da geliyor bana çünkü kafanızı sarıp kapatmıyor içinde kendi boşluğu oluyor biliyorsunuz . Herkese bol sabırlar güzel çıkışlar diliyorum