Saç Ekimi Sonuçları
seninde ekimin hayırlı olsun kardeşim Allah gönlüne göre versin inşallah elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum iyi günler dilerim
Donör bölgeniz ne durumda üstad?
Üstadım tesekkur ederim eksik olma Süreç çok güzel ilerliyor Masallah çıkışlar da başlamış çok sevindim senin adına. Darısı basımıza insallah benim Şok biraz şok etti beni sildi süpürdü şimdilik bekleme modundayim. Kendi ekimimim de paylaştım. Biotin ve Alpha, Arginne gibi vitaminleri merkez mi önerdi sana ? Ben sadece Xpecia ve Propecia kullanıyorum. Acaba bende mi kullansam bilemedim. Diğer yıkamaları aynı şekilde yapıyoruz. Günlük Redaxon alıyorum C D vitamini icin. 90 Güne senin çıkışlar epey olacak Allah’ın izniyle, sen yine boşlama buraları ben takipteyim sürekli kendine iyi bak dostum
90 gün için saç gelimin gayet homojen ve çok güzel duruyor sen saçları biraz kısalttın sanırım?
Anladım hocam gelişim çok başarılı maşallah. Umarım çok daha güzel olacak saçların
3 ayda bu gelisim muhtesem
çok teşekkür ederim hocam senin beğenmen benim için önemliydi bu form sayesinde kendimizi kasap ekimcilere teslim etmekten kurtuluyoruz tekrardan teşekkürler 🙏
Kardeşim Selamlar öncelikle MaşaAllah çok güzel ilerliyor sürecin. Saç gelişimi fevkalede olmuş 120. Günde düşünemiyorum taramaya başlarsın artık hayırlısıyla. Benim biraz geriden geliyor gibi bakalım yarın bir asuman hocaya yazayım epeydir mesaj atmadım Darısı bizlere inşallah kardeşim inan kendi saçlarım gelişmiş kadar sevindim. Takviyelerde vs değişime gittiysen bilgi verirsen çok sevinirim aramızda 15 gün var ama gelişim herkeste aynı olmuyor tabi, Kal Sağlıcakla.