Selam sevgili form üyeleri öncelikle formun kurucusu hintelle çok teşekkür ederim daha sonra forma katkısı olan paylaşımları yorumlarıyla formu destekleyen siz değerli form üyelerine çok çok teşekkür ederim
çok uzun süre formu sessiz sedasız ekim yaptırmak için bir Cesaret bekliyordum. Nasip 17 Mayıs mış
son yıllarda ekimlerini çok beğendiğim Asuman hanımda yaptırmaya karar verip iletişime geçtim ( özellikle saçsız adamın laneti kardeşim , Mustafa2020 abinin ve emir16 kardeşimin ekimleri Asuman hanını tercihimde etkili oldu diyebilirim inşallah onlarınki gibi sonuç alırım bende ) daha sonrası Çok tatlı ve ilgili bir şekilde Sümeyye hanım burdan ona da teşekkür ederim
ekim gününe kadar neler yapmamı gerektiğini söyledi ve süreç bu şekilde başladı
ekimden bir gün önce Asuman hanımla görüşmeye gittiğim yeni yüzyıl hastanesine çok ilgiliydi yapılacakları anlattı yüz hattıma gidecek bir çizim yaptı şakak yoktu çok direttim şakak için ama
zaten kaş ve şakak izinin birbirine çok yakın olduğunu gerek olmadığını söyledi oraya harcanacak greftleri üstlerde kullanmamın daha akıllıca olacağını söyledi bende tecrübesine güvendiğim için çok ta sorgulamadım kabul ettim
ve diğer gün kalmış olduğum classes butik otelden ( hasteneye çok yakın ve idare eder düzeyde bir otel) çıkarak hastaneye giderek kan vs işlemleri yapılarak lokal anesteziye başlandı en çok çekindiğim şey anesteziydi ama bilmiyorum benim acı eşiğimle mi alakalı bilmiyorum kılınızı cımbızla çekilmiş gibi küçük bir ağrı hissettim sadece
nitekim sorunsuz bşr şekilde ekim işlemine geçildi Elif hanım ve Dilara hanım burdan tekrar emeklerine sağlık diyorum gerçekten sabır işi ben oturmaktan yoruldum onlar alım yapmaktan ekmekten yorulmadı
ara ara Asuman hanım gelip kontrol ediyor şöyle bir anektod da söyleyim kontrole geldiğinde üşüdüğümü gördü sanırm üzerine battaniye serdi benim hoşuma gitti açıkçası ilgilenmesi vs neyse devam edeyim
daha sonra ara ara geliyor Asuman hanım kanal açmanın tüm aşamasını yapıyor ve ekimin en sonunda son rötuşlar için gelip ekimi bitiyor ekim açıkçası korkulacak birley değilmiş tek kötü yanı çok uzun sürmesi sanırım yatmaktan beliniz boynunuz inanılmaz ağrıyor bende öyle oldu ekimden sonra da bel ağrısı halen devam ediyor diyebilirim
süreç bu şekildeydi siz değerli form üyelerinin yorumlarını bekliyorum … formda kellikten kurtulmaya çalışan emek veren para veren herkesin Allah gönlüne versin başarılı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah… şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum yorumları için ..