Gönderen Konu: Dr.murat keskin adana 3440 greft yas:32  (Okunma sayısı 6072 defa)

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr.murat keskin adana 3440 greft yas:32
« Yanıtla #30 : 18 Temmuz 2022, 01:09:22 »
Süreç erken açıkşık fazla hareketlenme çok fsrk edilmesede ufak ufak gelişim başlamış gibi görünüyor şu an için süreciniz normal seyrinde
cevabınız için teşekkürler açıkçası biraz korkuyorum ama süreç sonunu bekliyorum süreç sonunda istediğim sonuc çıkmazsa doktora patlayacagim gibi insanlar psikolojik olarak binbir türlü sıkıntıya girip zaman para harcıyor ancak para gün sonunda daha fazla ekim yapan sayıya bakan ekim merkezlerinin burada bilinmesi adına her adımı paylaşacağım umarım iyi bir sonuç çıkarda en azından ekim merkezini öneririz 

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 18 Temmuz 2022, 01:14:21 »
Biraz tüylenme belirtileri var sanırım bir iki aya kadar gidişat netleşir biraz.

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 18 Temmuz 2022, 01:20:35 »
Biraz tüylenme belirtileri var sanırım bir iki aya kadar gidişat netleşir biraz.
cevabınız için teşekkürler ekim için forumdaki arkadaşlar seyrek yorumu yaptı sürecin daha erken olduğunu düşünüyorum moral bozmamak istiyorum ve adım adım paylaşıyorum ki ben nasıl forumdan yararlandiysam foruma borç olarak düşünüyorum buraya resim atıp süreci yazmaya

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 18 Temmuz 2022, 03:05:56 »
Donör toparlarken içeride alım esnasında kalan köklerin tekrar çıkmaya çalışması sivilce yapar zamanla bir kaç tanene çıkar ( bu her ekimde olur) sonra normalleşir
Global Moderator

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 18 Temmuz 2022, 10:09:31 »
Donör toparlarken içeride alım esnasında kalan köklerin tekrar çıkmaya çalışması sivilce yapar zamanla bir kaç tanene çıkar ( bu her ekimde olur) sonra normalleşir
hocam  aslında dikkat ediyorum xpecia da sivilce yapıyor resimlerini attığım bölge sac ekiminden dolayı sivilce yaptı ancak kullananlar xpecianin yan etkisi bende sivilce olarak gösterdi kendisini anlamsız anlamsız yerlerde sivilceler cikiyor

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 28 Ağustos 2022, 23:03:41 »
Arakadaslar 135 günden selamlar sizce son durum nedir ilk defa donor bölgeyi atiyorum yalnız daha kirmizilik var gibi açıkçası korkmaya başladım iz kalacakmı diye geri dönüşler almaya başladım   on çizgiden memnun değilim toparlayacak olursak değerli yorumlarınızı bekliyorum  Bu arada günde 2 expecia devam ara ara aksatiyorum ancak günde en az 1 tane aliyorum ekstra bisey yapmiyorum

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 30 Ağustos 2022, 01:01:04 »
Kıyas yapılabilmesi adına ilk hali son hali fotoları atiyorum

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 31 Ağustos 2022, 13:17:21 »
Galiba konumuz pek ilgi çekmiyor😁 arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum

Kahnsoy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 31 Ağustos 2022, 17:09:05 »
Ön çizgini açıkcası bende beğenmedim kardeşim ekim kalitesi vs ben bilemem ama donör saçların baya kaliteli görünüyor

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 06 Eylül 2022, 15:48:13 »
Konu gunceldir yorumlarınızı bekliyorum

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 06 Eylül 2022, 15:49:54 »
Galiba konumuz pek ilgi çekmiyor😁 arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum
cevabınız için teşekkürler umarım güzel sonuçlanir ve 2 ekimde bu işi bitiririm 🙏

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 07 Eylül 2022, 02:31:04 »
böyle bir açıklığa greft sayısı çok az olmuş yalnız donör bölge malesef az greft alınmasına rağmen çok iyi görünmüyor.
sonucunda yavaş ilerlemesi normal çünkü ekilenlerin yüzde 60 çıksa yaklaşık 2000 grefte tekabül eder biraz daha sabırlı olmak lazım tam sonucu görmek için.

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 11 Eylül 2022, 16:23:41 »
böyle bir açıklığa greft sayısı çok az olmuş yalnız donör bölge malesef az greft alınmasına rağmen çok iyi görünmüyor.
sonucunda yavaş ilerlemesi normal çünkü ekilenlerin yüzde 60 çıksa yaklaşık 2000 grefte tekabül eder biraz daha sabırlı olmak lazım tam sonucu görmek için.
cevabınız için teşekkürler açıkçası şu an ancak bekleyebile şansımız var 😁ama donör konusunda tek sıkıntım hafif kirmizilik  aslında yavaş yavaş sonuç gelişmeye basladi bu ekim sonuclaninca 2inci bir ekimde galiba işi bitireceğiz gibi alttan gelen saçların çıkışı devam ediyor

hellrise

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 11 Eylül 2022, 17:55:04 »
Kıl kalitesi güzel. Açıklığa göre güzel planlama. Greft sayısı için burada atıp tutanlara aldırış etmeyin. Bu greft sayısı belki de ne şartlarda çıktı belki doku vermedi. Belki de alımı zordu. Belki de bu kafadan burada ismi anılan ünlü kişiler 2500 greft zor alacaktı. Moral bozmanın anlamı yoktur. Sonucu bekleyip göreceğiz. Zaten alanınız geniş her halükarda 2. seans ihtiyacınız oluşacaktır. Sonrasına sonra bakarsınız. Şimdi saçınıza bakın.

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 13 Eylül 2022, 02:27:33 »
Kıl kalitesi güzel. Açıklığa göre güzel planlama. Greft sayısı için burada atıp tutanlara aldırış etmeyin. Bu greft sayısı belki de ne şartlarda çıktı belki doku vermedi. Belki de alımı zordu. Belki de bu kafadan burada ismi anılan ünlü kişiler 2500 greft zor alacaktı. Moral bozmanın anlamı yoktur. Sonucu bekleyip göreceğiz. Zaten alanınız geniş her halükarda 2. seans ihtiyacınız oluşacaktır. Sonrasına sonra bakarsınız. Şimdi saçınıza bakın.
cevabınız için çok teşekkürler moral buldum evet donor alandan gerçekten çok zor alim yapıldı alan arkadaşlar bayağı zorlandı iki kişi alim yapıldı hatta bir kişi yoruldu dinlendi 10 dakika kadar saçların kaliteli olduğu ve alimin zor olduğu söylendi güzel mesajınız için yeniden tesekkurler🙏

Facebook Twitter Instagram