Gönderen Konu: Dr.murat keskin adana 3440 greft yas:32  (Okunma sayısı 6066 defa)

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr.murat keskin adana 3440 greft yas:32
« Yanıtla #16 : 07 Haziran 2022, 14:47:59 »
Donör bölgeni kaşıma iz kalır donörde
Sivilcelenme kaşıntı normal durumlar hocam
Şok dökülmende bitmiş
Artık güzel çıkışlar olur inşallah.
hintell başkanım sizce ekim nasıl olmuş daha önceki resimlerde beğenmemiştiniz ayrıntılı resimleri inceledinizmi  sizce sonuç alınabilirdi?

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 08 Haziran 2022, 13:54:56 »
aslında sonucları güzel yaptıran memnun kalıyor ancak forumda pek beğenilmedi isim ve maddiyat hususunda  forumdaki sonuç alınan doktorlara gidemedim forumu uzun süredir takip ediyorum bu arada yapana teşekkürler ayrıca cevabınız içinde teşekkürler sizce ekim nasıl olmus
Kabuk dökümünden sonra yüklediğiniz resimlere göre çok sık bir ekim değil, zaten geniş bir alana 3.440 greft ekilmiş ama önemli olan ekilen saçların çıkması. Bazı ekimlerde kabuk dökümünden sonraki görüntü çok iyi olmasına rağmen istenilen sonuç yakalanamıyor. 5.000-6.000 greftlik ekim yapılmamış olmasının şöyle bir avantajı var; riski dağıtmış oldunuz. Eğer sonuç memnun ederse aynı yerde sıklaştırma ekimi yaptırırsınız, memnun etmezse başka bir merkezde ikinci bir ekim yaptırırsınız ama şimdi bunları düşünmeyin bence. Önce bir sonuçlansın da.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 08 Haziran 2022, 16:13:39 »
Kabuk dökümünden sonra yüklediğiniz resimlere göre çok sık bir ekim değil, zaten geniş bir alana 3.440 greft ekilmiş ama önemli olan ekilen saçların çıkması. Bazı ekimlerde kabuk dökümünden sonraki görüntü çok iyi olmasına rağmen istenilen sonuç yakalanamıyor. 5.000-6.000 greftlik ekim yapılmamış olmasının şöyle bir avantajı var; riski dağıtmış oldunuz. Eğer sonuç memnun ederse aynı yerde sıklaştırma ekimi yaptırırsınız, memnun etmezse başka bir merkezde ikinci bir ekim yaptırırsınız ama şimdi bunları düşünmeyin bence. Önce bir sonuçlansın da.
cevabınız için teşekkürler galiba şu an da çıkmayacak moduna girdim fin kullanan istemeyen karsi  çıkan ben açıkçası düşünmeye başladım kullanmayı şu ik 4 ayı atlatabilsek galiba aşağı yukarı belli olacak gibi henüz erken çok stresli bir işim var  dediginiz gibi sonuç alamazsak galiba bize yol gözükecek yeniden o süreci yaşayacağız gibi finasterid işi kafama takıldı kullanmalimiyim diye henüz karar vermedim doktorun söylediği reçete 1 ay xpecia 1 ay proscar burada takip ettiğim kadar 6 ay kesintisiz kullanilmali  şeklinde öneriliyor sac ekim işi kolay diyen halt etmiş çok net anlıyorum 😁

Kel91

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Haziran 2022, 19:55:35 »
Hocam biraz seyrek gibi

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 08 Haziran 2022, 20:29:41 »
Hocam biraz seyrek gibi
başkanım cevabınız için tesekkuler umarim ekilenler tam çıkarda en azından kayda değer bir şey çıkar biraz umutsuzluğa kapılmıyorum değil 2 ekim olacak gibi duruyor

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 09 Haziran 2022, 13:09:06 »
Finasterid kullanmayacaksanız aksatmadan xpecia kullanın derim.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 10 Haziran 2022, 00:18:09 »
Finasterid kullanmayacaksanız aksatmadan xpecia kullanın derim.
xpecia günlük olarak yemeği unutuyorum onu unutmuyorum diyebilirim ancak biotinle  dönüşümlü kullanmalimiyim arastirdigima  gore ikiside aynı ancak değişimli kullananlar ise yarıyor istatistiği  var 2 3 gündür kullanmıyorum xpeciayi  biotinmi  o mu diye kararsiz kaldığımdan en iyisi xpecia galiba en azında dhtye  iyi gelecek içerik var

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 10 Haziran 2022, 10:03:09 »
Xpecia yı günde iki tablet olacak şekilde aksatmadan kullanın derim. Yani doğru kullanımı bu şekilde. İçinde biotin de var zaten.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 16 Haziran 2022, 12:55:44 »
Xpecia yı günde iki tablet olacak şekilde aksatmadan kullanın derim. Yani doğru kullanımı bu şekilde. İçinde biotin de var zaten.
zaten onu aksatmıyorum prp 2cisi olacak daha fazla yaptırmam gerekiyormu açıkçası karar veremedim prpyi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 16 Haziran 2022, 13:32:03 »
hintell başkanım sizce ekim nasıl olmuş daha önceki resimlerde beğenmemiştiniz ayrıntılı resimleri inceledinizmi  sizce sonuç alınabilirdi?

Ekim planlamanı beğenmedim evet kaliteli iyi sonuç almak için yapılan bir saç ekimi değil yapmak için yapmışlar ama sonucu bilemeyiz belki çok iyi olacak.
Global Moderator

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 17 Haziran 2022, 01:32:56 »
Ekim planlamanı beğenmedim evet kaliteli iyi sonuç almak için yapılan bir saç ekimi değil yapmak için yapmışlar ama sonucu bilemeyiz belki çok iyi olacak.
cevabınız için teşekkürler bu yola artık bir defa girdik  2 ekimi  sonuca gore şimdiden düşünmeye basladim isimden dolayı adanadan dışarı çıkamıyorum este moda hair melek hanım var açıkçası ilk ona yatıracaktım benim yaptırdığım merkezin sonuçlarını beğenince burada yapmaya karar verdim  dht  baskılayıcı ilaçlar yerine xpecia kullanıyorum sizce ne kadar süre kullanmalıyım

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 18 Temmuz 2022, 01:00:05 »
Arkadaşlar 89 günden merhabalar takviye günde 2 defa xpecia harici hiç bir şey yok bir kez makasla yaklaşık 1 ay önce uzayanlari  kestim üstünden harici şu günlerde donor bolgede hafif şişen bir bölge oldu ara ara sisiyordu ancak şu an biraz fazla şişti doktoru aradım kontrol için çağırdı kaşıntı oluyor bol bol yorumlarınızı bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 18 Temmuz 2022, 01:01:04 »
Süreç erken açıkşık fazla hareketlenme çok fsrk edilmesede ufak ufak gelişim başlamış gibi görünüyor şu an için süreciniz normal seyrinde
Global Moderator

Zarasiz adam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 18 Temmuz 2022, 01:01:41 »
Arkadaşlar 89 günden merhabalar takviye günde 2 defa xpecia harici hiç bir şey yok bir kez makasla yaklaşık 1 ay önce uzayanlari  kestim üstünden harici şu günlerde donor bolgede hafif şişen bir bölge oldu ara ara sisiyordu ancak şu an biraz fazla şişti doktoru aradım kontrol için çağırdı kaşıntı oluyor bol bol yorumlarınızı bekliyorum
bu arada şişen bölge galiba sivilce sıktım geçti gibi ama yine kontrole gidecegim
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2022, 01:22:24 Gönderen: Zarasiz adam »

Facebook Twitter Instagram