Hocam dediğin gibi bizdeki kelliğin yarattığı yan etkilerin yanında ilaçlar ne ki? Bi kere taktık ya,bizdeki beyin sisinin en büyük nedeni kellik zaten 😃 nw7 ye ben de şok oldum kelsea the punish mi neydi nicki ama o da 3 ay saç çıkarmaya çalışıyo çıkan saçlar 1 ay sonra da dökülüyodu,sonra tekrar aynısı vs,diğer arkadaşta çizgi gerilemesi,açılma,bölgesel açılma yoktu,saçlar çok inceydi sadece,tedaviyle toplayacağı belliydi biraz bence..tedavi özellikle ön bölge için çok zor yani,değer mi değer tabi ama ekime niye soğuk bakıyorsunuz onu merak ettim aslında? 2 gün ekim+10 gün kabuk dökümü yani hayatından sadece 12 gün ayırıp daha basit tedavilerle,daha rahat psikolojide devam etmek kulağa mantıksız gelmiyor,ben de pimpirikliyim aslında hatta yaparsam Antalya ya gidip 10 gün kabuk dökümüne kadar kalmayı da düşünüyorum bu konuda merkeze de danıştım,yani bu da pratik daha mantıklı geldi..bi de bana öyle geliyor ki hocam,bizim gibi belli,ciddi açıklıkları olan bunu sorun eden kafaların sonu eninde sonunda ekim..ha bugün,ha yarın 😃 nw7 olsan aynada kendini öyle 1 kere görsen,öyle düşünmezdin bence.