Gönderen Konu: Fin'in saçı belli bir incelikten sonra kurtaramaması?  (Okunma sayısı 1919 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: Fin'in saçı belli bir incelikten sonra kurtaramaması?
« Yanıtla #15 : 19 Mayıs 2022, 21:09:09 »
Hocam dediğin gibi bizdeki kelliğin yarattığı yan etkilerin yanında ilaçlar ne ki? Bi kere taktık ya,bizdeki beyin sisinin en büyük nedeni kellik zaten 😃 nw7 ye ben de şok oldum kelsea the punish mi neydi nicki ama o da 3 ay saç çıkarmaya çalışıyo çıkan saçlar 1 ay sonra da dökülüyodu,sonra tekrar aynısı vs,diğer arkadaşta çizgi gerilemesi,açılma,bölgesel açılma yoktu,saçlar çok inceydi sadece,tedaviyle toplayacağı belliydi biraz bence..tedavi özellikle ön bölge için çok zor yani,değer mi değer tabi ama ekime niye soğuk bakıyorsunuz onu merak ettim aslında? 2 gün ekim+10 gün kabuk dökümü yani hayatından sadece 12 gün ayırıp daha basit tedavilerle,daha rahat psikolojide devam etmek kulağa mantıksız gelmiyor,ben de pimpirikliyim aslında hatta yaparsam Antalya ya gidip 10 gün kabuk dökümüne kadar kalmayı da düşünüyorum bu konuda merkeze de danıştım,yani bu da pratik daha mantıklı geldi..bi de bana öyle geliyor ki hocam,bizim gibi belli,ciddi açıklıkları olan bunu sorun eden kafaların sonu eninde sonunda ekim..ha bugün,ha yarın 😃 nw7 olsan aynada kendini  öyle 1 kere görsen,öyle düşünmezdin bence.

Kardeşim ekime sıcak bakmama nedenim estetik operasyonlara sağlıkla ya da insanların çok yadırgayacağı bir araz ile ilgili olmadığı sürece sıcak bakmıyordum (deri yanığı ayrık dudak vb ) saç ekimi de doğal olarak estetik operasyon sadece kafamda yeni oturttum varsın kel olayım fıtrata müdahale etmek istemiyorum ilaçla çıkan kendi köküm herhangi bir bölgeden nakil filan değil biraz değişti bakış açım yani yadırganabilir ama böyle düşünüyorum. Dediğim gibi kılı tüyü saldım takmıyorum çok şükür güzel bir tedavi ile de elhamdülillah iyi sonuç aldım ilerleyen süreçte sonuç alamazsam ya da devam edemezsem saç konusu kapanır benim için :))

Ama ekim stratejisi ve merkez hakkında aynı şeyleri düşünüyoruz ektirecek olsaydım şayet tek tercihim Hakan hoca Ahd klinik olurdu. İki kere de görüştüm üstelik dediğin gibi kabul dökene kadar da orada kalmayı düşünüyordum bende sonuçta hayatımızı etkileyecek bir şey zaman ayırırım neye zaman harcamıyoruz ki diye düşünüyordum nasip değilmiş :)

Konuya dönersek fin çok geri kalmış ve artık etkisi tartışılır bir etken madde bence olaya farmakolojik açıdan bakarsak mesela alerji hapları 5-10 yıl önce son teknoloji en etkili etken diye sattıkları ilaçları küçümsüyor eczacılar bu etkenler çok daha etkili onların esamesi okunmuyor diye fikir beyan ediyorlar. Yani farmakoloji de ilerleyen bir süreç ve dut daha sonra çıkmış olsa da etkisel olarak fini döver ve kullanıcı deneyimime göre de çok daha stabil ve düşük yan etkili bir etken olduğunu belirtiyorum hep tabi her zamanki gibi bence böyle :))

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 19 Mayıs 2022, 21:15:25 »
Farmakolojiyle ilgili bir ilave daha yapayım kullanıcı deneyimi olarak;

30-35 yıllık bir şizofreni hastasıyla yapılan bir röportaj dinlemiştim. Ana hatları olarak şöyle diyordu. 30-35 yıl önceki ilaçlar dozaj olarak daha fazla, yan etkileri daha hissedilir, etkileri daha azdı şimdiki ilaçlar daha iyi hissetmemi yan etki olarak daha az etkilenmemi sağlıyor miktarsal olarak daha az ama daha etkili diyordu.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Mayıs 2022, 21:50:05 »

Kardeşim ekime sıcak bakmama nedenim estetik operasyonlara sağlıkla ya da insanların çok yadırgayacağı bir araz ile ilgili olmadığı sürece sıcak bakmıyordum (deri yanığı ayrık dudak vb ) saç ekimi de doğal olarak estetik operasyon sadece kafamda yeni oturttum varsın kel olayım fıtrata müdahale etmek istemiyorum ilaçla çıkan kendi köküm herhangi bir bölgeden nakil filan değil biraz değişti bakış açım yani yadırganabilir ama böyle düşünüyorum. Dediğim gibi kılı tüyü saldım takmıyorum çok şükür güzel bir tedavi ile de elhamdülillah iyi sonuç aldım ilerleyen süreçte sonuç alamazsam ya da devam edemezsem saç konusu kapanır benim için :))

Ama ekim stratejisi ve merkez hakkında aynı şeyleri düşünüyoruz ektirecek olsaydım şayet tek tercihim Hakan hoca Ahd klinik olurdu. İki kere de görüştüm üstelik dediğin gibi kabul dökene kadar da orada kalmayı düşünüyordum bende sonuçta hayatımızı etkileyecek bir şey zaman ayırırım neye zaman harcamıyoruz ki diye düşünüyordum nasip değilmiş :)

Konuya dönersek fin çok geri kalmış ve artık etkisi tartışılır bir etken madde bence olaya farmakolojik açıdan bakarsak mesela alerji hapları 5-10 yıl önce son teknoloji en etkili etken diye sattıkları ilaçları küçümsüyor eczacılar bu etkenler çok daha etkili onların esamesi okunmuyor diye fikir beyan ediyorlar. Yani farmakoloji de ilerleyen bir süreç ve dut daha sonra çıkmış olsa da etkisel olarak fini döver ve kullanıcı deneyimime göre de çok daha stabil ve düşük yan etkili bir etken olduğunu belirtiyorum hep tabi her zamanki gibi bence böyle :))
Estağfirullah hocam kim nasıl yadırgayabilir ne haddine,şöyle düşünmek lazım derdi veren Allah dermanını veriyor bu iş sadece estetik değil artık malum başka boyutta bunu en iyi biz biliriz,ki çok yaygın artık estetik kaygısı olan elitistler yapmıyor bu işi,mesela Facebook ekim sayfasına bak,koca koca adamlar yapıyor bu işi ve mutlu oluyor,kimisinin burnu çok büyük,kimisinin cildi kırışık vs kimse botoks yaptırayım,dolgu yaptırayım demiyor ama saçım olsun diyor,bu başka yani,ki artık saç için de diyor herkes kaç yaşında adamlar git ektir düzelt diyor artık devir değişti.Bide 20 yaşında şakak ektirmeyi düşünen adamlar değiliz önlere 4000,4500 ektirsen her daim kalıcı olur ömür boyu komik ve kötü de durmaz,tabi tercihine saygı duyarım,bence senin de biraz cesaretlenmeye ihtiyacın var ben gibi😃
Finansa gelince forumda daha önce de tartıştım, ben de çok kullandım ama sanıldığı kadar etkili değil hocam çok araştırdım başka forumdan,çok da denedim,minoxsuz-vitaminsiz saç çıkaranı da (saç yoğunluğunu arttıranı) çok az..yani forumda sürekli kullanıldığı cümleyle 'finansla saçlarını koru,ekime gir' tezi çoğu kişide tutmayabilir..4-5 ay dökülmez durdurdu sanırsın sonra bi bakarsın şakağın-tepen açılıverir..çevremizde çoğu kişi var herkesin vardır sadece şakakları açılmış kalmış,saçları genel incelmiş bişey de kullanmamış öyle kalmış yıllardır öyledir,işte bu tip bazıları korudu sanıyor ama bence bıraksa fark olmazdı yani..bariz etki gören var mıdır,vardır ama çok yüksek oran olduğunu sanmam,belki max yavaşlatır o kadar ama koruma zor.
  • Yaşınız 31

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 19 Mayıs 2022, 23:19:04 »
Abi şimdi bu kullandığınız Fin dut veya Avodart vs doner sağlamlaştırdı diyorsunuz ya.. Ee kim vs içi. Diyelim bıraktınız ozaman ne olacak? Çünkü bunları ilaç yapmışya.. Ölene kadar devam mı edilecek yani...
Hani ne bileyim insanın bir yeri ağrır veya başa bişey olurlarr. Merhem sürer veya ilaç kullanır belli zaman sonra eski haline döner...
Peki sizin olayda ne olacak değişik bişey

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 19 Mayıs 2022, 23:24:57 »
Kardeşim şahsen bana soruyorsan,adovart+minoxa+biotine 5 ay süre verdim,toplarsa devam,toplamazsa 3ünü de bırakıyorum.belki olanı korursa bi ihtimal diye içim rahat olsun diye bi dht bloker kullanabilirim..ha iyi toplarsa saçı toplarsa 5 ay değil ömür boyu devam en azından gittiği yere kadar,toplamazsa ve cesarette edebilirsem ekim tabi
  • Yaşınız 31

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 21 Mayıs 2022, 15:17:23 »
Saçım ortalama 2 cm şu an. Bugün saçı banyoda şampuanlarken yine dikkat ettim bakalım elime saçlar gelecek mi diye ama yok gelmiyor
Fin'den önce saçı şampuanlarken elim hep saç dolardı. Saçıma sprey sıkarken de bir sürü saç gelirdi. Yastığım saç dolardı

Saçı ortalama 4 cm kullanmak istiyorum. Yana yatırmayı seviyorum. Bakalım saç o uzunluğa gelince yine böyle dökülmeyecek mi

Saçın tepe ortası, şakaklar, öndeki tüyleşmiş saçlarda neredeyse hiç ilerleme olmayıp ama dökülmeyi bu şekilde durdurması ilginç. Umarım başarılı bir saç ekimi yaptırırım da saç sorunu biter. Sonra Fin devam yine saç dökülmemesi için
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2022, 18:12:26 Gönderen: Pier »

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 21 Mayıs 2022, 17:30:40 »
Saçım ortalama 2 cm şu an. Bugün saçı banyoda şampuanlar yine dikkat ettim bakalım elime saçlar gelecek mi diye ama yok gelmiyor
Fin'den önce saçı şampuanlarken elim hep saç dolardı. Saçıma sprey sıkarken de bir sürü saç gelirdi. Yastığım saç dolardı

Saçı ortalama 4 cm kullanmak istiyorum. Yana yatırmayı seviyorum. Bakalım saç o uzunluğa gelince yine böyle dökülmeyecek mi

Saçın tepe ortası, şakaklar, öndeki tüyleşmiş saçlarda neredeyse hiç ilerleme olmayıp ama dökülmeyi bu şekilde durdurması ilginç. Umarım başarılı bir saç ekimi yaptırırım da saç sorunu biter. Sonra Fin devam yine saç dökülmemesi için
Genetik dökülme her daim dediğin şekilde olmaz ki kardeşim,yani bu ölçüt olamaz,adam diyor mesela önceden günde 100-200 dökülürdü şimdi 20-30..e saç her zaman 100-200 dökülmez ki,zaten öyle olsa 365 gün 200 saçtan 1 yıla herkes genetiği olan komple kel olurdu.AGA sinsi bi şekilde bekler günde 5 tel,10 tel devam eder belki 4 ay sonra bi azar şakağını geri çeker,belki 1 yıl sonra bakarsın durur gibi daha sonra bakarsın tepe incelmiş vs böyle sürer gider..net etkisi hiç bilinmez,çünkü kimse kullanmasaydı ne olacağını bilmez..bence net etkisi şudur,1 yıl tek başına kullanımda görsel olarak ileri gitme varsa işe yarıyordu,yoksa yaramıyordur,çünkü en kötü ihtimalle bile %100 dht ile daha az beslenip incelen saç daha az bi DHT oranıyla daha çok beslenip daha yoğun,kalın olmak durumunda benim fikrim
  • Yaşınız 31

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 21 Mayıs 2022, 17:35:39 »
Ya da emekli kel hocamın hep dediği gibi %40 baskılar ve süreci %40 uzatır da mantıksız değil aslında
  • Yaşınız 31

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 21 Mayıs 2022, 17:56:42 »
İşte bu durumda ben Koray Erdoğan'ın dediğine katılıyorum. Saçın 30 mikron dediği konu

Benim az değil zaten ortalama 2 yıl oldu başlayalı

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Mayıs 2022, 18:15:21 »
Şahsen benim dönem dönem (bazıları 1,2 yıl) proscar kullanmışlığım var ama hiç kalın icce ayrımı olmadı gayet kalınlarda gitti,inceler de,ki şakağı,hatta şakak da denmez ön çizgiyi bile tutamadı hep geriledi,mikron olayına katılmıyorum ama herkeste farklı tepkiler oluyor,ona katılıyorum..bu arada konudan bağımsız kardeşim esma-serkanı çok araştırdım,çok yeterli doneleri yok ne burda ne başka yerde,çok iyi sonuçları da var,beğenmediğim yani yetersiz greftin hakkını veremedikleri sonuçları da yok değil..çok titizler,ilgililer,çok iyi niyetliler bazen fire verdikleri de olmuş,dhi işi çok titizlik istiyor..gerçi foruma baktım son dönem başarı oranı Asmedden fazla 😆
  • Yaşınız 31

prmgnc112

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 22 Mayıs 2022, 23:26:38 »
Saçım 1.5-2 cm şu an. Saçları Wax ile kaldırdım ve fotoğraf çektim. Ortadaki seyreklik kabak gibi gözüküyor saçları dikince

Tamam Fin dökülmemi durdurdu ama 2 yılda bu en incecik saçları kurtaramadı. Çok incelerdi

Koray Erdoğan'ın bir videosu vardı. Yanlış hatırlamıyorsam saç belli bir mikrondan sonra inceyse eğer Fin işe yaramıyormuş galiba o saçlara. Böyle bir videoydu yanlış hatırlamıyorsam
Dökülme durdu zaten bu yüzden ekim düşünüyorum

Sizin genetik dökülmeden dolayı en incecik saçlarınızı kurtarabildi mi Fin?

Pier saçını atsana merak ettim

Facebook Twitter Instagram