Gönderen Konu: Zeytinyağlı sabun  (Okunma sayısı 1046 defa)

Hamit Özkan

• Sr. Member
Zeytinyağlı sabun
« : 18 Mayıs 2022, 12:21:25 »
Saçlarımda zeytinyağlı sabun kullanmaya başladım. Saçı yumuşak yapıyor ve hiç kurutmuyor.Ama bazı zamanlar saçları hiç dökmüyor, bazı zamanlar da döküyor. Bunun sebebi sizce sabun mu ?
Yeniden şampuana mı geçmeli miyim sizce ?(eski şampuanım dermoksin biotin şampuan)
ilk fotoğraf şampuan kullandığım zamanlar da çekildi ikincisi ise güncel fotoğraf.

Tokyo

• Sr. Member
Ynt: Zeytinyağlı sabun
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2022, 12:26:25 »
Yumoşun pembe olan kutusu var o da harika yapıyo saçları. Önce Ariel toz deterjanla yıkıyorum ben daha sonra Yumoşu sürüp 15 dk bekletiyorum.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2022, 12:27:29 »
Yumoşun pembe olan kutusu var o da harika yapıyo saçları. Önce Ariel toz deterjanla yıkıyorum ben daha sonra Yumoşu sürüp 15 dk bekletiyorum.
Eyvallah

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2022, 12:31:29 »
Eyvallah
Amacım dalga geçmek değil dostum fakat sen ısrarla aynı yanlışları yapıyorsun. Forumda bi dünya kişi tavsiye verdi sana fakat pek umrunda değil gibi görünüyor

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2022, 12:49:44 »
Amacım dalga geçmek değil dostum fakat sen ısrarla aynı yanlışları yapıyorsun. Forumda bi dünya kişi tavsiye verdi sana fakat pek umrunda değil gibi görünüyor
Demek istediğini anlamadım usta ?
Doğru sabun şampuan seçimi icin konu açmam bence gayet normal ?

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2022, 12:51:20 »
Genetik erkek tipi saç dökülmeniz varsa hiç bir şampuan ya da sabun bu durumu değiştirmez. Zaman zaman karşılaştığınız dökülmenin sebebi sabun değildir. Saç yıkama ürünleri  kepek, egzama gibi sorunların giderilmesinde katkı sağlar. Saç derinize uygun olan, merdiven altı olmayan bir şampuan kullanabilirsiniz. Yıllardır saçlarını en ucuz market şampuanları ile yıkayıp her gün jöle kullandıkları halde saçları hiç dökülmeyen arkadaşlarım da var, sürekli 40-50 dolarlık şampuanlar kullanıp kel kalan arkadaşlarım da var.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2022, 12:53:31 »
Genetik erkek tipi saç dökülmeniz varsa hiç bir şampuan ya da sabun bu durumu değiştirmez. Zaman zaman karşılaştığınız dökülmenin sebebi sabun değildir. Saç yıkama ürünleri  kepek, egzama gibi sorunların giderilmesinde katkı sağlar. Saç derinize uygun olan, merdiven altı olmayan bir şampuan kullanabilirsiniz. Yıllardır saçlarını en ucuz market şampuanları ile yıkayıp her gün jöle kullandıkları halde saçları hiç dökülmeyen arkadaşlarım da var, sürekli 40-50 dolarlık şampuanlar kullanıp kel kalan arkadaşlarım da var.
Anladım, peki bir tercih yapıcak olsanız tercihiniz sabun mu yoksa şampuan mı olurdu?

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2022, 12:58:22 »
Demek istediğini anlamadım usta ?
Doğru sabun şampuan seçimi icin konu açmam bence gayet normal ?
konuyu yanlış yere açman normal değil yüzlerce kez uyarıya rağmen.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2022, 12:59:45 »
konuyu yanlış yere açman normal değil yüzlerce kez uyarıya rağmen.
Bilerek yaptığım bir şey değil. Tam olarak nasıl doğru yere konu açacağımı çözemedim.

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2022, 13:00:29 »
Erkek tipi genetik dökülme için kafana altın suyuda sürsen fayda etmiyor bu arada. Bence sen önce dökülme durumunu araştır. Bi kovaya su doldur kafanı eğ elini saçların arasında gezidr kaç tel döküldüğüne bak önce. Ve seyrelme, canszlaşma varmı onun takibini yap.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2022, 13:15:28 »
Erkek tipi genetik dökülme için kafana altın suyuda sürsen fayda etmiyor bu arada. Bence sen önce dökülme durumunu araştır. Bi kovaya su doldur kafanı eğ elini saçların arasında gezidr kaç tel döküldüğüne bak önce. Ve seyrelme, canszlaşma varmı onun takibini yap.
Elimi tamamen 10 kere sacima atiyorum diyelim. 1-2 tel geliyor

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 18 Mayıs 2022, 13:21:52 »
Anladım, peki bir tercih yapıcak olsanız tercihiniz sabun mu yoksa şampuan mı olurdu?
İçeriği temiz ve denetime tabi olan bir markanın şampuanını kullanırım.  Sebamed olabilir mesela.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 18 Mayıs 2022, 13:35:26 »
İçeriği temiz ve denetime tabi olan bir markanın şampuanını kullanırım.  Sebamed olabilir mesela.
Teşekkürler. Sanırım biotin şampuanıma geri döneceğim.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2022, 16:20:45 »
Birde bir şey sorucam. Bu konularda bilgi sahibi gibisin. Mevsimsel dökülme nasıl oluyor ? Bir süredir hava sıcaktı ve bir anda bugün hava kapandı ve soğudu. Direk 1 günde dökülme bu kadar artabilir mi mevsimsel olduğu için ?

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 19 Mayıs 2022, 12:42:55 »
Eskiden ben de bir ara sabun kullanmıştım saça ama uzun süre kullanmadım

Facebook Twitter Instagram