merhaba gecmis olsun oncelikle. On cizgini cok begendim tarzi cok etkileyici sivri uclu on cizgileri pek sevmiyorum. cizgiyi nasil cizdiniz?
teşekkürler herkese güzel mesajları için, bir kaç gün sonra 4. ay güncellemesini göndericem inşallah. Gidişattan memnunum şu an için
Çizgiyle ilgili mutlaka eskiden kalma, saçınızın olduğu resimleri telefonunuzun galerisinde tutun. Bunlar çizgiyi çekerken epey faydalı oluyor. Ben çizgiyi hep geride istiyordum, hatta Zafer bey çok ısrar ettiği için bu noktada tuttuk yoksa bana kalsa bir tık daha arkada çizilmesini isterdim ki iyi ki Zafer beyi dinlemişim.
Çizgiyi çekerken eğer şakak ekimi yapılmayacaksa mevcut şakaklar çok önemli, saç çizginizin bittiği yerden şakak hafif çapraz ve sert şekilde inmeli ki doğal bir görünüm oluşabilsin
Zafer hoca buna dikkat etmişti çizerken, o esnada pek anlamadım ama zamanla saç ekimlerine baka baka, kendi saç çizgimde oluşmaya başlayınca fark ettim ki gayet işe yarayan bir trick.
Ben 35 yaş üstü oval V şeklinde (oktay kaynarca saç çizgisi gibi) bir görünümün hayat boyu daha doğal duracağını ve daha sık ekim olacağını düşünüyordum ama şu an iyi ki beni dinlememişler de böyle yapılmış diye düşünüyorum.