Gönderen Konu: Medicalhair Zafer Ulusan - 16.05.22 - 4900 Greft Yaş 29  (Okunma sayısı 16938 defa)

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medicalhair Zafer Ulusan - 16.05.22 - 4900 Greft Yaş 29
« Yanıtla #16 : 25 Mayıs 2022, 00:35:31 »
Evet aynı ekip başlarında galiba zafer bey duruyor

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 25 Mayıs 2022, 00:56:11 »
Bu forumdaki tpcahmet ve ahmet yaman ın ekimlerini yapan ekip hepsi aynı heralde,bilen,takip eden biri var mı ekibi?
  • Yaşınız 31

Ibrhmarn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Mayıs 2022, 01:01:45 »
Ben de medicalhair’da ekim yaptirdim. Gerek ekim gunu, yikamalar ve kontrol amacli her gidisimde farkli insanlar gordum. Genis bir ekipleri var anladigim kadariyla.
  • Ekim Tarihi: 24.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi MedicalHair Dr. Sibel Ulusan
  • Greft Miktarı 5274
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4, Solgar Biotin 5000 mg

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 25 Mayıs 2022, 01:12:22 »
Ben de medicalhair’da ekim yaptirdim. Gerek ekim gunu, yikamalar ve kontrol amacli her gidisimde farkli insanlar gordum. Genis bir ekipleri var anladigim kadariyla.
Olabilir evet kim ekiyor,kanalları kim açıyor o önemli,paylaşan arkadaşlar bu konuda biraz daha detaylı bilgiler verseler daha iyi olur aslında..senin ekimindeki kanallarla burdaki kanallar çok farklı mesela..özellikle bu 15bin tl lik ekiple ilgili 3 sonuç var 3 üde çok başarılı ama detay yok,aynı kişiler mi ekti acaba bunları?
  • Yaşınız 31

mk1313

• Full Member
« Yanıtla #20 : 25 Mayıs 2022, 02:15:28 »
Zafer ulusanın ve ekibi yaptıysa 15 bin tl istiyorlardı.15 bin makul.Ama Sibel hanım 3bin euro istiyor.Hangisini tercih ettin

Zafer Ulusan ve ekibi olan seçenek, 1000€

Alıntı yapılan: Fury
Saç ekimin hayırlı olsun dostum inşallah dilediğin gibi zahmetsiz bir sonuç alırsın

Teşekkür ederim dostum, inşallah temennimiz o.

Alıntı yapılan: Slayer91
Olabilir evet kim ekiyor,kanalları kim açıyor o önemli,paylaşan arkadaşlar bu konuda biraz daha detaylı bilgiler verseler daha iyi olur aslında..senin ekimindeki kanallarla burdaki kanallar çok farklı mesela..özellikle bu 15bin tl lik ekiple ilgili 3 sonuç var 3 üde çok başarılı ama detay yok,aynı kişiler mi ekti acaba bunları?

İbrahim'in kanal açımını direk Sibel Ulusan yapmıştı o yüzden onun kanalları bizimkilerden epey farklı.
Ayşe-Harika hanımı görmedim, rastlamadım hiç açıkçası. Nazife-Fatma hanımlar vardı sanırım kanal açımı ve ekiminde; ismini hatırlamadığım başka bir hanımefendi de tabi.
Saç ekim piyasası biraz farklı, müstakil çalışanlar yerine kliniğin işçiliğini beğendiği tecrübeli hemşireler arasında rotasyon uyguluyorlar, çok detayına hakim değilim belki de yanılıyorumdur ama muhtemelen bir ekime katılan hemşireyi bir başka kliniğin ekiminde de görebilirsiniz. İstanbul'da da durum böyleydi arkadaşlarımın anlattığına göre, heralde İzmir'de de böyledir.

tpcahmet, yaman, keleşş üçünde de ayşe-harika hanımlar vardı diye hatırlıyorum. Benim ekimimde ekip farklıydı fakat edindiğim intiba işlerinde epey uzman oldukları yönündeydi. Önümüzdeki sonbahar ektirmeyi düşünüyorsan cawlar ve benim sonuçlarımı takip edip ona göre kararını verirsin.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2022, 02:39:39 Gönderen: mk1313 »

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 25 Mayıs 2022, 02:37:01 »
Zafer Ulusan ve ekibi olan seçenek, 1000€

Teşekkür ederim dostum, inşallah temennimiz o.

İbrahim'in kanal açımını direk Sibel Ulusan yapmıştı o yüzden onun kanalları bizimkilerden epey farklı.
Ayşe-Harika hanımı görmedim, rastlamadım hiç açıkçası. Nazife-Fatma hanımlar vardı sanırım kanal açımı ve ekiminde; ismini hatırlamadığım başka bir hanımefendi de tabi.
Saç ekim piyasası biraz farklı, müstakil çalışanlar yerine kliniğin işçiliğini beğendiği tecrübeli hemşireler arasında rotasyon uyguluyorlar, çok detayına hakim değilim belki de yanılıyorumdur ama muhtemelen bir ekime katılan hemşireyi bir başka kliniğin ekiminde de görebilirsiniz. İstanbul'da da durum böyleydi arkadaşlarımın anlattığına göre, heralde İzmir'de de böyledir.

Kliniğin çok başarılı sonuçları, istikrarı ve tecrübesi var. İzmir'in en eskileri ve en iyileri.
Diğer kliniklerde de muhtemelen az önce bahsettiğim tecrübeli hemşire faktörü sebebiyle bazen çok başarılı sonuçları 7-8 bin hatta daha aşağısında bir ücretle ulaşabiliyorsunuz ama çoğu zaman başarısız sonuçla karşılaşma ihtimaliniz daha yüksek oluyor gördüğüm kadarıyla. O yüzden riske girmek istemedim, bir kerelik bir operasyon bu.  İnşallah doğru tercih yapmışızdır zamanla göreceğiz.
Bilgi için teşekkürler,o yüzden sordum aslında klinikten ziyade işçiliği yapan kişi ve onun sonuçları hakkında daha detaylı bilgi almak için yani yani her merkezin farklı ekipleri olabiliyor ve ekimleri arasında ciddi fark olabiliyor diye.
  • Yaşınız 31

mk1313

• Full Member
« Yanıtla #22 : 27 Mayıs 2022, 18:13:34 »
10. gündeyim, kabukları döktüm ama dökerken sanırım sert davrandığım için kabuğa yapışmış epey saç teli geldi (köksüz, bir kısmı baston biçiminde)

Ibrhmarn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 28 Mayıs 2022, 02:46:34 »
Hayirlisi olsun dostum. Cok saglikli duruyor masallah. Aynisi bende de oldu neredeyse cogu kabuklarla kirilarak gitti.
  • Ekim Tarihi: 24.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi MedicalHair Dr. Sibel Ulusan
  • Greft Miktarı 5274
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4, Solgar Biotin 5000 mg

durulsel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 29 Mayıs 2022, 10:31:49 »
Merhaba arkadaşım. Öncelikle hayırlı olsun. Ekim ideal görünüyor. İlgiyi en çok merak ediyorum. Sorularına cevap alıyormusun? Gerekli açıklamalar yapılıyor mu?

Keleşş

• Full Member
« Yanıtla #25 : 29 Mayıs 2022, 13:45:36 »
Hayırlı olsun ekiminiz. İnşallah güzel sonuçlanır. Takipteyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 29 Mayıs 2022, 13:48:23 »
Hayırlı olsun kabuk sonrası görüntünüz gayet güzel temiz ve sorun yok nekroz vs gibi sağlıklı umarım sonucunuzda güzel olur yakında şok dökülmenizde başlar
Global Moderator

mk1313

• Full Member
« Yanıtla #27 : 29 Mayıs 2022, 16:29:13 »
Alıntı yapılan: Ibrhmarn
Hayirlisi olsun dostum. Cok saglikli duruyor masallah. Aynisi bende de oldu neredeyse cogu kabuklarla kirilarak gitti.

Teşekkür ederim dostum, inşallah sonuçlar ikimiz için de güzel olacak

Alıntı yapılan: durulsel
Merhaba arkadaşım. Öncelikle hayırlı olsun. Ekim ideal görünüyor. İlgiyi en çok merak ediyorum. Sorularına cevap alıyormusun? Gerekli açıklamalar yapılıyor mu?

Teşekkürler durusel, hintell ve forum saolsun araştıra araştıra pek soracak bişey bırakmadım. Ama Zafer bey her gün whatsapp'tan fotoğraf ve durumla ilgili bilgi istemişti, onları gönderdikçe de inceledi, sorun yok devam tarzında.

Şimdi nekroz vs yaşayan arkadaşlarımız olduğunda tabi orada müdahale ve ilgi alaka daha yüksek oranda gerekecek, ben de çok şükür yaşanmadığı için resimlerle kontrolün ötesine gerek kalmadı.

Sonuç nasıl olur bilemem ama Zafer bey beyefendi biri yani iletişim sorunu yaşama ihtimaliniz düşük

Alıntı yapılan: keleşş
Hayırlı olsun ekiminiz. İnşallah güzel sonuçlanır. Takipteyim

Teşekkürler keleşş dostum, senin ekimini gördükten sonra bir hışımla randevu aldım, yaptırdım. Sebebim oldun yani :) İnşallah seninki gibi sonuçlarımız olacak

Alıntı yapılan: hintell

Hayırlı olsun kabuk sonrası görüntünüz gayet güzel temiz ve sorun yok nekroz vs gibi sağlıklı umarım sonucunuzda güzel olur yakında şok dökülmenizde başlar

Teşekkürler hintell, evet ufak ufak gelmeye başladı teller.
Gelen teller kısa ve makasla kesilmiş gibi düz.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 29 Mayıs 2022, 16:34:10 »
Süreç gayet seyrinde devam ediyor kardeşim,allah çektiğin zahmetin karşılığını versin inşallah,ara ara resim atıp durum seyrini paylaşmayı ihmal etmezsin umarım,takipteyiz konunu.
  • Yaşınız 31

mk1313

• Full Member
« Yanıtla #29 : 30 Mayıs 2022, 00:23:00 »
Süreç gayet seyrinde devam ediyor kardeşim,allah çektiğin zahmetin karşılığını versin inşallah,ara ara resim atıp durum seyrini paylaşmayı ihmal etmezsin umarım,takipteyiz konunu.

teşekkürler kardeşim, inşallah. tabi merak etmeyin gelişme oldukça foto paylaşacağım.

Facebook Twitter Instagram