Hayirlisi olsun dostum. Cok saglikli duruyor masallah. Aynisi bende de oldu neredeyse cogu kabuklarla kirilarak gitti.
Teşekkür ederim dostum, inşallah sonuçlar ikimiz için de güzel olacak
Merhaba arkadaşım. Öncelikle hayırlı olsun. Ekim ideal görünüyor. İlgiyi en çok merak ediyorum. Sorularına cevap alıyormusun? Gerekli açıklamalar yapılıyor mu?
Teşekkürler durusel, hintell ve forum saolsun araştıra araştıra pek soracak bişey bırakmadım. Ama Zafer bey her gün whatsapp'tan fotoğraf ve durumla ilgili bilgi istemişti, onları gönderdikçe de inceledi, sorun yok devam tarzında.
Şimdi nekroz vs yaşayan arkadaşlarımız olduğunda tabi orada müdahale ve ilgi alaka daha yüksek oranda gerekecek, ben de çok şükür yaşanmadığı için resimlerle kontrolün ötesine gerek kalmadı.
Sonuç nasıl olur bilemem ama Zafer bey beyefendi biri yani iletişim sorunu yaşama ihtimaliniz düşük
Hayırlı olsun ekiminiz. İnşallah güzel sonuçlanır. Takipteyim
Teşekkürler keleşş dostum, senin ekimini gördükten sonra bir hışımla randevu aldım, yaptırdım. Sebebim oldun yani
![Smiley :)](https://www.sacekimisonuclari.com/Smileys/default/smiley.gif)
İnşallah seninki gibi sonuçlarımız olacak
Hayırlı olsun kabuk sonrası görüntünüz gayet güzel temiz ve sorun yok nekroz vs gibi sağlıklı umarım sonucunuzda güzel olur yakında şok dökülmenizde başlar
Teşekkürler hintell, evet ufak ufak gelmeye başladı teller.
Gelen teller kısa ve makasla kesilmiş gibi düz.