Gönderen Konu: Gece geç saatlerde yanımızda çakı bulundurmak yasal mı?  (Okunma sayısı 1369 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Gece geç saatlerde yanımızda çakı bulundurmak yasal mı?
« Yanıtla #30 : 18 Mayıs 2022, 14:12:01 »
Yalnız bu sağlam bir bıçak çakı değil :) keskin bir de ve çok delici bir  bunu biliyorum baya iyi bir alet.  150 tl idi. bak bundan al :) ak 47 nin bıcaçağı kaleşlikofa takılıyor. Ben almıştım tabi benimki hobi amaçlı:)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #31 : 18 Mayıs 2022, 14:13:34 »
kardeşim bu tarz bıçaklara aklı başında bir kolluk görevlisi bir şey demez havaalanında çantamdan el koydular mesela böyle bir dede yadigarı bıçağıma hiç de bir şey demediler.

bu tarz emniyeti olmayan bıçaklarla adamdan önce kendini yaralarsın çünkü batmazsa kapanır parmağına oturur kendini kesersin.

ama cebinden bir sustalı çıkarsa ya da direkt kabzasına sabit açılıp kapanmayan et bıçağı pala tarzı bir bıçak çıkarsa hemen bir köşeye çeker seni kolluk kuvveti.

köpekler için birebir bir yöntem şok cihazı en azgın köpek bile arkasını dönüp kaçıyor videoları var izleyebilirsin bisikletçiler motorcular yoğun kullanıyordu bir ara. fener şeklinde olanları var gayet pratik bulabilirsen büyük ihtimal yasal değildir ama bisikletçiyim yürüyüş koşu yapıyorum filan dersen ona da ses edeceklerini sanmıyorum. insan için de elektrik her zaman caydırıcı bir fiziksel yaratıktır :)
Şok harbiden dediğin gibi caydırıcı hocam.
Evet olabilir abi.

Inşallah kendimi yaralamam :D

Bir gün sinek kaydı tıraş olmuştum okula giderken.
Fakat jilet ile boynumdaki sakalları alırken elim kaydı boğazımı az kesmiştim. Ona dönmesin iş :)

Teşekkür ederim hocam.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 18 Mayıs 2022, 14:15:25 »
Yalnız bu sağlam bir bıçak çakı değil :) keskin bir de ve çok delici bir slrt bunu biliyorum baya iyi:) 150 tl idi:)
Oo patron da yabancı değil bıçaklara maşallah :)

Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 18 Mayıs 2022, 14:17:25 »
Oo patron da yabancı değil bıçaklara maşallah :)

Bende taşıma ruhsatlı daha iyi bir şey var ama kamp için bıcakları severim başka bir şey için değil et kes domotez doğra ağaaç kes vs

Olurda yakalanırsan düşük ihtimal yeni aldım eve götürüyorum kamp için abi de geç.
Global Moderator

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #34 : 18 Mayıs 2022, 14:25:41 »
Bende taşıma ruhsatlı daha iyi bir şey var ama kamp için bıcakları severim başka bir şey için değil et kes domotez doğra ağaaç kes vs

Olurda yakalanırsan düşük ihtimal yeni aldım eve götürüyorum kamp için abi de geç.
Güzel fikir patron

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 18 Mayıs 2022, 17:28:31 »
 arkadas doner yakalatmıştı kolluk almış incelemeye almışlar döner bıcağınının vukaatı çıkmamış geri vermişlerdi yakın zamanda.gerek yok bunlara.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #36 : 18 Mayıs 2022, 17:38:43 »
arkadas doner yakalatmıştı kolluk almış incelemeye almışlar döner bıcağınının vukaatı çıkmamış geri vermişlerdi yakın zamanda.gerek yok bunlara.
Aklıma katana ile bir bayanı öldüren adam geldi başkan. 6 ay önce falandı galiba.

Adam dizmiş katanaları boy boy. Almış birini, kadın güçsüz olur diye katana ile saldırmış sokağın tam ortasında. Öldürmüştü.

Nişanlısı ne kadar üzülmüştü.

Elini kolunu sallaya sallaya katana ile geziyor sokakta. Hayret.

Teksas katliamındaki adamı getirsen ona yazmazlar bana yazarlar ceza  ;D

Baksana dün şikayet ettim "uyarırız" dedi.
Aman ne kadar da caydırıcı aman Allahım.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 18 Mayıs 2022, 17:44:17 »
Aklıma katana ile bir bayanı öldüren adam geldi başkan. 6 ay önce falandı galiba.

Adam dizmiş katanaları boy boy. Almış birini, kadın güçsüz olur diye katana ile saldırmış sokağın tam ortasında. Öldürmüştü.

Nişanlısı ne kadar üzülmüştü.

Elini kolunu sallaya sallaya katana ile geziyor sokakta. Hayret.

Teksas katliamındaki adamı getirsen ona yazmazlar bana yazarlar ceza  ;D

Baksana dün şikayet ettim "uyarırız" dedi.
Aman ne kadar da caydırıcı aman Allahım.

kardeşim sana kanuni bir örnek vereyim ruhsatlı tüfeğin var ki yivsiz av tüfeği ruhsatı almak ikamet taşımaktan daha kolay neredeyse.

al ruhsatını yanına tüfeğini de al kılıfıyla sokakta gez elinde ruhsatın ve tanıdık bir av bayine tüfeği sattığına dair kağıt olsun kolluk çevirirse sattım düşürmeye gidiyorum ruhsattan de devam et :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #38 : 18 Mayıs 2022, 17:50:28 »
kardeşim sana kanuni bir örnek vereyim ruhsatlı tüfeğin var ki yivsiz av tüfeği ruhsatı almak ikamet taşımaktan daha kolay neredeyse.

al ruhsatını yanına tüfeğini de al kılıfıyla sokakta gez elinde ruhsatın ve tanıdık bir av bayine tüfeği sattığına dair kağıt olsun kolluk çevirirse sattım düşürmeye gidiyorum ruhsattan de devam et :)
Rambo gibi konuştun mübarek :)

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 18 Mayıs 2022, 17:54:34 »
Rambo gibi konuştun mübarek :)

kanunlar zenginler için, hapishaneler fakirler içindir. rambo fakirdir:)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 18 Mayıs 2022, 19:03:15 »
kanunlar zenginler için, hapishaneler fakirler içindir. rambo fakirdir:)
bu yolda sigara bile içenlere maske cezası kestikleri vakit elit bir mekanda çok pahalı bir jipten bir genc guzel kız indi bekciler sen git sen git diyor hanımefendi dedi bekçi maske karı ne maskesi dedi ters ters yoluna baktı.bir dostumda içerde ömür çürüttü ulan diyordu para sen içerdede gecerlisin  paran yoksa koğuş yıkarsın diyordu.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 18 Mayıs 2022, 19:34:46 »
bu yolda sigara bile içenlere maske cezası kestikleri vakit elit bir mekanda çok pahalı bir jipten bir genc guzel kız indi bekciler sen git sen git diyor hanımefendi dedi bekçi maske karı ne maskesi dedi ters ters yoluna baktı.bir dostumda içerde ömür çürüttü ulan diyordu para sen içerdede gecerlisin  paran yoksa koğuş yıkarsın diyordu.

Maho dışarıda banker olurken Bilo içeride izmarit çeker
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 18 Mayıs 2022, 19:41:57 »
 aynen uyanık yasar saf surunur

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 19 Mayıs 2022, 01:48:57 »

Elmadami soymayak abi desin .taraftarin birinin uzerinden doner bicagi cikinca polise oyle demisti
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 19 Mayıs 2022, 05:48:27 »
Tehlikle varsa taşıman normal bu durumuda güzelce iza edersen bir sorun olmaz
Normalde kesici delici alet yasaktır. Kılıfında taşı kemerine tak.
Bu ara ülkeye gelen kaçaklar mülteciler göçmen nedeni ile herkes tedirgin be onların üzerinde çakı yok pala rambo bıcakları sallama döner bıçağı silah vs var

“Kılıfında taşı, kemerine tak” mı:):) sabah sabah güldüm. Oldu olacak bide altına at çeksin oldu sana “diriliş Ertuğrul “.
Kemerine kınında kılıç bağla.. ama unutma o kılıç kınından çıkarsa kan dökmeden yerine konulmaz.. adettendir:)

Bıçağı ne yapacaksın köpek mi bıçaklayacaksın? Köpek ne anlar bıçaktan? Hayatında Hiç duydun mu “ kendine saldıran köpeği bıçaklayarak etkisiz hale getirdi “ diye?
Çok sevdiğim bir abim kendisini gasp etmek isteyen hırsıza Tokat atıyor (yumruk bile değil) eleman düşüp kafasını kaldırımın köşesine vurup olüyor.32 sene istendi, yargı süresi indirimi, iyi hal indirimi , infaz yasası derken 12,5 yıl yatar verdiler. Arada 1-2 senede 1 gibi ziyarete adımı yazdırır giderim. NeZaman gitsem hep aynı cümleyi kurar “tanımadığın biri seni gasp mı etmek istedi kasma çıkart ver, tahrik mi etmeye çalışıyor sakın olma, küfür mü etti yut duyma, trafikte yol kavgası el hareketi küfür, duymazdan gel” 5 dk sonra cıkar gider hayatından en kötü 1000-2000 liraya belayı savarsın… aksi olunca o dakikanın ağrısını hayatın boyunca çekersin pişmanlığını  .. hapis yatarsın bitmez cezan.. evladından , eşinden, evinden , hayatından vazgeçersin yine yetmez gece yatarsın rüyanda bile karnın ağrır”

Facebook Twitter Instagram