Gönderen Konu: Gece geç saatlerde yanımızda çakı bulundurmak yasal mı?  (Okunma sayısı 1365 defa)

murattarum

• Hero Member
Ynt: Gece geç saatlerde yanımızda çakı bulundurmak yasal mı?
« Yanıtla #15 : 18 Mayıs 2022, 01:37:14 »
Guzel karses yil.2013 du universitedeydim.unideki ilimdeki gencler kizlarla gezerken hafif kiskancliktan olsa gerek kizlarla gezmeyin burda demislerdi sonra  biz ses etmeden gectik gittik sonra beni tek gorduklerinde bu sefer alayci bir tonla pasam gel iki laf edelim demislerdi.gittim yanlarina kari kiz muabbeti actilar bizede ayarla falana dondu is sonra ben kayitsiz kalinca bir daha buralarda gezinmeye dondu is.ama ben hep savunmadayim.neyse bir kizla tanismistim megersem bu lavuklarin arkadasinin eski ciktigiymis bunlara super bir malzeme yine denk geldik hayirdir birader sen bu kizla takiliyormussun falan dediler.bizden gunah gitti dediler tartakladilar beni.ben yine savunsamda kendimi sakin kaldim birgun kizla giderken artik onuruma dokunucak derecede rencide ettiler  sefer birine cok pis daldim sonra kiza dedimki git kizsa bagirdi cagirdi gitti sonrasinda bir kacisim var hayatimda o hiza bir daha ulasamadim.neyse sonra tatil vs araya girdi bu lavuklar baskasinada yurumusler boyle cocuk bunlarin birini karnindan birinide tam kasigindan bicaklamis bicaklayan cocuk 7 yil olumcul yaralama lavuklarinda biri bagirsak parcalanmasindan dahada bosaltim sistemi adam olmamis.yani ben bicak tasisaydim o lavuklarla hayatim kayardi.dayak yedimmi yedim ama bir kisiye saglam vurmustum.kactinmi evet kactim.cunki onlarin copluguydu.yaninda bicak varsa olay patlar dostum anlik krize girersin omrun kayar.en iyisi ve guzeli sprey biber gazi sıkar kacarsin .turkieyede herkes gerdin adam trafikte tartisidigi kisiyi olumune takip edip olduruyor.yani ite dayi demek lazim bazen.cunki bilek bilege kavga eskide kaldi.sitede burda bile adama en ufak yorumda olumsuz yorumda adres ver numarani ver muabbeti donuyor.sakin olmak en iyisidir kontrolsuz guc guc degildir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #16 : 18 Mayıs 2022, 01:41:46 »
Guzel karses yil.2013 du universitedeydim.unideki ilimdeki gencler kizlarla gezerken hafif kiskancliktan olsa gerek kizlarla gezmeyin burda demislerdi sonra  biz ses etmeden gectik gittik sonra beni tek gorduklerinde bu sefer alayci bir tonla pasam gel iki laf edelim demislerdi.gittim yanlarina kari kiz muabbeti actilar bizede ayarla falana dondu is sonra ben kayitsiz kalinca bir daha buralarda gezinmeye dondu is.ama ben hep savunmadayim.neyse bir kizla tanismistim megersem bu lavuklarin arkadasinin eski ciktigiymis bunlara super bir malzeme yine denk geldik hayirdir birader sen bu kizla takiliyormussun falan dediler.bizden gunah gitti dediler tartakladilar beni.ben yine savunsamda kendimi sakin kaldim birgun kizla giderken artik onuruma dokunucak derecede rencide ettiler  sefer birine cok pis daldim sonra kiza dedimki git kizsa bagirdi cagirdi gitti sonrasinda bir kacisim var hayatimda o hiza bir daha ulasamadim.neyse sonra tatil vs araya girdi bu lavuklar baskasinada yurumusler boyle cocuk bunlarin birini karnindan birinide tam kasigindan bicaklamis bicaklayan cocuk 7 yil olumcul yaralama lavuklarinda biri bagirsak parcalanmasindan dahada bosaltim sistemi adam olmamis.yani ben bicak tasisaydim o lavuklarla hayatim kayardi.dayak yedimmi yedim ama bir kisiye saglam vurmustum.kactinmi evet kactim.cunki onlarin copluguydu.yaninda bicak varsa olay patlar dostum anlik krize girersin omrun kayar.en iyisi ve guzeli sprey biber gazi sıkar kacarsin .turkieyede herkes gerdin adam trafikte tartisidigi kisiyi olumune takip edip olduruyor.yani ite dayi demek lazim bazen.cunki bilek bilege kavga eskide kaldi.sitede burda bile adama en ufak yorumda olumsuz yorumda adres ver numarani ver muabbeti donuyor.sakin olmak en iyisidir kontrolsuz guc guc degildir.
Aslında evet o anda birden ister istemez yanımızda çakı varsa tehlikeli bir hamlede bulunulabilir ki hayat direkt çöpe gider.

Güzel anıymış hocam ders çıkardım.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 18 Mayıs 2022, 02:15:52 »
 rica ederim baskan.gece 23_01 arası saç için olumsuz hormonlar salgılanırmış uykuda olursak almazmışık o hormonları uyuma vakti .gecti bile.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 18 Mayıs 2022, 08:49:26 »
Tehlikle varsa taşıman normal bu durumuda güzelce iza edersen bir sorun olmaz
Normalde kesici delici alet yasaktır. Kılıfında taşı kemerine tak.
Bu ara ülkeye gelen kaçaklar mülteciler göçmen nedeni ile herkes tedirgin be onların üzerinde çakı yok pala rambo bıcakları sallama döner bıçağı silah vs var
Global Moderator

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 18 Mayıs 2022, 09:14:31 »
Tehlikle varsa taşıman normal bu durumuda güzelce iza edersen bir sorun olmaz
Normalde kesici delici alet yasaktır. Kılıfında taşı kemerine tak.
Bu ara ülkeye gelen kaçaklar mülteciler göçmen nedeni ile herkes tedirgin be onların üzerinde çakı yok pala rambo bıcakları sallama döner bıçağı silah vs var
Teşekkürler başkanım. Öfke kontrolünde kalıp yanımızda ne olur ne olmaz diye taşımak iyi olur dediğin gibi.
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2022, 09:22:28 Gönderen: zweig »
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 18 Mayıs 2022, 09:26:42 »
E tabi kavga edersen çakı çekmek için taşımayacaksın can güvenliğini tehlike hissedersen kendini kurtarma amacı ile belirli riskli gördüğün zamanlar yanına alacaksın.
Global Moderator

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 18 Mayıs 2022, 09:36:12 »
E tabi kavga edersen çakı çekmek için taşımayacaksın can güvenliğini tehlike hissedersen kendini kurtarma amacı ile belirli riskli gördüğün zamanlar yanına alacaksın.
Yukarıdaki arkadaşlar sağolsun olayın mantığını anlattılar hocam kavga çıkarsa ben topuk.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 18 Mayıs 2022, 11:42:04 »
 aynen kavga çıktı topuk.duser tekme kaçar tekme sonra topuk.yoksa bedava uğraş dur 2 kere basıma geldi.oluumcul olmayan dr mudehalesi isteyen yaralar geldi mevsimsel değişikliklerde ağrı yapıyordu bedavadan surunmek baska bişi değil .kendimiz kasındık kendimiz bulduk :) aman baskan guurur yapma gezdiğine tozduğuna kişilere mekanlara saatlere dikkat et.bevadan iş alırsın basına.
 tasıma bıcağı    dusun ilerde evlenince olucak yavrucağı
 ömür geçmez içerde    hasret dolu olursun heryerde
 geceleri işin yoksa çıkma dısarı    otur evde masajla basını kaşı
 ekme saçların çıkıcak ilerde    mutlu olucaksın bu yaz sahilde
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2022, 11:59:17 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 18 Mayıs 2022, 12:03:25 »
aynen kavga çıktı topuk.duser tekme kaçar tekme sonra topuk.yoksa bedava uğraş dur 2 kere basıma geldi.oluumcul olmayan dr mudehalesi isteyen yaralar geldi mevsimsel değişikliklerde ağrı yapıyordu bedavadan surunmek baska bişi değil .kendimiz kasındık kendimiz bulduk :) aman baskan guurur yapma gezdiğine tozduğuna kişilere mekanlara saatlere dikkat et.bevadan iş alırsın basına.
 tasıma bıcağı    dusun ilerde evlenince olucak yavrucağı
 ömür geçmez içerde    hasret dolu olursun heryerde
 geceleri işin yoksa çıkma dısarı    otur evde masajla basını kaşı
 ekme saçların çıkıcak ilerde    mutlu olucaksın bu yaz sahilde
Kralsın başkan sağolasın. Hayat tecrübelerin bize yol gösteriyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 18 Mayıs 2022, 12:18:38 »
 sen kralsın basakan.baktın gece dısarda 15 20 serseri sıkıştırdı onlara 9 numaralı sert bakıslarını yap.baktın gene korkmadılar onların 27. noktasına dokun onları kilitle.baktın gene olmadı olduuğun yerde 3 kere ninja sensei donusu yaparak kendini baska gezegene ısınla.unutma sen bir ninjasın ninjalar ne gerektiriyorsa onu yapar

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 18 Mayıs 2022, 12:50:24 »
sen kralsın basakan.baktın gece dısarda 15 20 serseri sıkıştırdı onlara 9 numaralı sert bakıslarını yap.baktın gene korkmadılar onların 27. noktasına dokun onları kilitle.baktın gene olmadı olduuğun yerde 3 kere ninja sensei donusu yaparak kendini baska gezegene ısınla.unutma sen bir ninjasın ninjalar ne gerektiriyorsa onu yapar
;D ;D

Mutlaka aklımda abi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 18 Mayıs 2022, 13:02:32 »
 aman yemek gorunce ye kavga gorunce kaç diye bedava dememişler belanın ilk kuralı uzak durmaktır yoksa sen yanında emanetle gezersen icraat yapcak kapasiteyi gordum aman aman  uzak dur milletin hayatı bedava kararmıyor

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 18 Mayıs 2022, 13:18:06 »
Kanka kesinlikle yüzde 80i yasak oluyor.Bir arkadaşta yakalandı yasaklı olup olmadığını tespit etmek için bilirkişiye gönderildi.Bilirkisi yasak dedi.Yani geneli yasak bunların.Kirsalda pek yasak işlemiyor.Sehirlerde yasak ama.Yasak olmayanı da biz nerden bileceğiz bilirkişisi var bu işin..Ama arama esnasında yakalansan tutanak tutup savcılığa bildirseler kötü olur
Bıçak ve diğer aletleri bulundurma, taşıma, satma, satmaya aracılık etme suçunun cezası 6 aydan 1 yıla kadar hapis ve 25 günden az olmamak üzere adli para cezasıdır (6136 sayılı Kanun md.15/1).

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 18 Mayıs 2022, 13:30:36 »
Kanka kesinlikle yüzde 80i yasak oluyor.Bir arkadaşta yakalandı yasaklı olup olmadığını tespit etmek için bilirkişiye gönderildi.Bilirkisi yasak dedi.Yani geneli yasak bunların.Kirsalda pek yasak işlemiyor.Sehirlerde yasak ama.Yasak olmayanı da biz nerden bileceğiz bilirkişisi var bu işin..Ama arama esnasında yakalansan tutanak tutup savcılığa bildirseler kötü olur
Bıçak ve diğer aletleri bulundurma, taşıma, satma, satmaya aracılık etme suçunun cezası 6 aydan 1 yıla kadar hapis ve 25 günden az olmamak üzere adli para cezasıdır (6136 sayılı Kanun md.15/1).
Vay arkadaş ya.
Kesin sicile de işler bu eğer işlem yapılırsa.

Benim elimdeki bir kamp çakısı. Ekledim alta.
Outdoor amacıyla kullanılan bıçaklar muaf görünüyor ama aktivite esnasında olması gerekiyormuş.

Polis beylere derim "Kamp yapmaya hazırlık yapıyorum kurban inanmıyorsan aha dayıya sor."

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 18 Mayıs 2022, 14:08:40 »
Vay arkadaş ya.
Kesin sicile de işler bu eğer işlem yapılırsa.

Benim elimdeki bir kamp çakısı. Ekledim alta.
Outdoor amacıyla kullanılan bıçaklar muaf görünüyor ama aktivite esnasında olması gerekiyormuş.

Polis beylere derim "Kamp yapmaya hazırlık yapıyorum kurban inanmıyorsan aha dayıya sor."

kardeşim bu tarz bıçaklara aklı başında bir kolluk görevlisi bir şey demez havaalanında çantamdan el koydular mesela böyle bir dede yadigarı bıçağıma hiç de bir şey demediler.

bu tarz emniyeti olmayan bıçaklarla adamdan önce kendini yaralarsın çünkü batmazsa kapanır parmağına oturur kendini kesersin.

ama cebinden bir sustalı çıkarsa ya da direkt kabzasına sabit açılıp kapanmayan et bıçağı pala tarzı bir bıçak çıkarsa hemen bir köşeye çeker seni kolluk kuvveti.

köpekler için birebir bir yöntem şok cihazı en azgın köpek bile arkasını dönüp kaçıyor videoları var izleyebilirsin bisikletçiler motorcular yoğun kullanıyordu bir ara. fener şeklinde olanları var gayet pratik bulabilirsen büyük ihtimal yasal değildir ama bisikletçiyim yürüyüş koşu yapıyorum filan dersen ona da ses edeceklerini sanmıyorum. insan için de elektrik her zaman caydırıcı bir fiziksel yaratıktır :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Facebook Twitter Instagram