Gönderen Konu: Gece geç saatlerde yanımızda çakı bulundurmak yasal mı?  (Okunma sayısı 1360 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: Gece geç saatlerde yanımızda çakı bulundurmak yasal mı?
« Yanıtla #45 : 19 Mayıs 2022, 09:29:09 »
“Kılıfında taşı, kemerine tak” mı:):) sabah sabah güldüm. Oldu olacak bide altına at çeksin oldu sana “diriliş Ertuğrul “.
Kemerine kınında kılıç bağla.. ama unutma o kılıç kınından çıkarsa kan dökmeden yerine konulmaz.. adettendir:)

Bıçağı ne yapacaksın köpek mi bıçaklayacaksın? Köpek ne anlar bıçaktan? Hayatında Hiç duydun mu “ kendine saldıran köpeği bıçaklayarak etkisiz hale getirdi “ diye?
Çok sevdiğim bir abim kendisini gasp etmek isteyen hırsıza Tokat atıyor (yumruk bile değil) eleman düşüp kafasını kaldırımın köşesine vurup olüyor.32 sene istendi, yargı süresi indirimi, iyi hal indirimi , infaz yasası derken 12,5 yıl yatar verdiler. Arada 1-2 senede 1 gibi ziyarete adımı yazdırır giderim. NeZaman gitsem hep aynı cümleyi kurar “tanımadığın biri seni gasp mı etmek istedi kasma çıkart ver, tahrik mi etmeye çalışıyor sakın olma, küfür mü etti yut duyma, trafikte yol kavgası el hareketi küfür, duymazdan gel” 5 dk sonra cıkar gider hayatından en kötü 1000-2000 liraya belayı savarsın… aksi olunca o dakikanın ağrısını hayatın boyunca çekersin pişmanlığını  .. hapis yatarsın bitmez cezan.. evladından , eşinden, evinden , hayatından vazgeçersin yine yetmez gece yatarsın rüyanda bile karnın ağrır”
Çok üzüldüm hocam arkadaşın adına.

Başı belaya sokacak bir serseri karşıma çıktığında mecbur bir şekilde savacağım o vakit.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 19 Mayıs 2022, 10:48:22 »
Bence bu konu uzadi yani gereken mesajlar verildi iti kopegi cakiyla oldurmeyecegine gore bicak tasiman bos is. bu yazilanardan sonra istersen bazuka tasi sana kalmis
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 19 Mayıs 2022, 11:20:44 »
 benimde tuhafıma gitmişti kopek için cakı tasımak kopek havhavhav demesin yani bırak elindeki emaneti teketek kapışalım diye.delikanlı bileğine guvenir diye.çok delikanlı kopekler tanıom.gaspçılarda aslında dejenere olmuş toplumun masum kurbanları.onları sartlar bu hale getirdi.sistemin kurbanları onlar.bıcak cekip gasp ettiğinde onlara bu dunyada sevgi duygusundan şiirden baharın gelişinden bahsedicen.tabi 50 yerden deşerler orası baska.
 boş ver bıçağı hayatta zaten yeterince dert var
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 19 Mayıs 2022, 12:34:49 »
Kimseye bulaşmamak lazım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 19 Mayıs 2022, 13:21:42 »
 devir kötü insanlar kafayı yemiş uzak durmak gerek
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram