Gönderen Konu: Gece geç saatlerde yanımızda çakı bulundurmak yasal mı?  (Okunma sayısı 1355 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Lütfen bilgili bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

Gece bulunduğum yer tehlikeli olabiliyor, köpektir mahalledeki serserilerdir bir ton tehlike bulunduracak durumlar olabiliyor.

Ben de bunlara karşın yanımda çakı taşımayı düşünüyorum çünkü bazen geceleri dışarı çıkıyorum hava almak için.

Polis veya bekçi görse bile bir sorun olur mu?
Bir şeyleri gizlemeyi sevmem. Saklamam mı gerek?

Hayır silahı anlarım ama çakı da olsun bir zahmet.

muroreis

• Hero Member
Ynt: Gece geç saatlerde yanımızda çakı bulundurmak yasal mı?
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2022, 23:36:02 »
Bazı şartları var diye biliyorum , tam olarak şartlar nedir bilmiyorum ama ben taşıyorum yanımda sokakta 10-11 yaşındaki çocuklarda bile görüyorum durduk yere insan öldürenler bile varken boş gezmemek lazım
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2022, 23:37:52 »
 çocukluktan beri bıcak iki parmağının arasına konduğunda o bolgeden uzun değilse sorun yok derlerdi halk efsanesimi bilmiyorum.burda bir cocukta mahallede serseri çok diye tasırken gaspçı denk gelince öldürmüştü az yattı çıktı.gerek yok.spery falan tası.orman yağmuru ceker emanet ustune bela çeker.o kadar güzelmişki dusmanın olmadan boş gezmek hasımlarım vardı bende uzun donem yuklenip gezdim beladan kurtulayım boşlacam dedim boşalttım ustumu boyle gezmek emanetle gezmekten bin kat iyi bence en fazla speryle gez.üstün dolu gezmekte kompleks yapıyor piskolojisini bozuyor adamın.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2022, 23:38:37 »
Bazı şartları var diye biliyorum , tam olarak şartlar nedir bilmiyorum ama ben taşıyorum yanımda sokakta 10-11 yaşındaki çocuklarda bile görüyorum durduk yere insan öldürenler bile varken boş gezmemek lazım
Hay diline kurban işte bu.
Bıktım artık "polyanna dünyasında" yaşayan insanlardan.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2022, 23:41:48 »
çocukluktan beri bıcak iki parmağının arasına konduğunda o bolgeden uzun değilse sorun yok derlerdi halk efsanesimi bilmiyorum.burda bir cocukta mahallede serseri çok diye tasırken gaspçı denk gelince öldürmüştü az yattı çıktı.gerek yok.spery falan tası.orman yağmuru ceker emanet ustune bela çeker.o kadar güzelmişki dusmanın olmadan boş gezmek hasımlarım vardı bende uzun donem yuklenip gezdim beladan kurtulayım boşlacam dedim boşalttım ustumu boyle gezmek emanetle gezmekten bin kat iyi bence en fazla speryle gez.üstün dolu gezmekte kompleks yapıyor piskolojisini bozuyor adamın.
Başkan üstüm boş gezince kendimi kötü hissediyorum.

Serserinin biri gelse bana küfür edip sağlı sollu konuşsa ben de geri vites yapsam kendime yediremem.

Demek hasımların vardı. Aman Ali abi sen belalı adammışsın saygılar abi :)

Eyvallah başkan.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2022, 23:48:35 »
Lütfen bilgili bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

Gece bulunduğum yer tehlikeli olabiliyor, köpektir mahalledeki serserilerdir bir ton tehlike bulunduracak durumlar olabiliyor.

Ben de bunlara karşın yanımda çakı taşımayı düşünüyorum çünkü bazen geceleri dışarı çıkıyorum hava almak için.

Polis veya bekçi görse bile bir sorun olur mu?
Bir şeyleri gizlemeyi sevmem. Saklamam mı gerek?

Hayır silahı anlarım ama çakı da olsun bir zahmet.

Eğer buna izin varsa ertesi gün elektirikli testere ile çıkarım  :D
ahh ahh bekçi dedi içimi yaktı çarem düşecek yine 3 sefer girmiş ve mülakatta elenmiş bir kişiyim. Hadi ilkini boş ver iyi puan alamamıştık 2 ve 3 de hem yazılı hem spor mükemmeldi mülakat bırakmış. Ben aptalda seviyorum kazandım diye.. Halbuki mülakatta torpil dönüyormuş.. İçime çokoturdufu için yazmak istedim..  :-\
Neyse gece saatlerinde dışarıda gezen bir çok vatandaş var polisi bilmemde.. Bekçiler önüne geleni çevirip gbt yapıp üstünü arıyor. Haliyle sıkıntı olabiliyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2022, 23:55:18 »
Başkan üstüm boş gezince kendimi kötü hissediyorum.

Serserinin biri gelse bana küfür edip sağlı sollu konuşsa ben de geri vites yapsam kendime yediremem.

Demek hasımların vardı. Aman Ali abi sen belalı adammışsın saygılar abi :)

Eyvallah başkan.
yok ya belalılıkla uzaktan yakından alakam yok.sartlar gereği.ömrünü içerde çürütmüşlerin bir lafı var erkekliğin yuzde 90ı kaçmak derler.dısarda bir delikanlılık yaparsın ama içerde 50 karılık yaparsın çıkamazsın derler.aman geri yapmayı kendime yediremiom deyip bıcakla gezme üstüne bela ceker gezdiğin bıcak oyle yerlerde o saatlerde olmamaya calıs
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2022, 00:06:02 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2022, 00:22:42 »
yok ya belalılıkla uzaktan yakından alakam yok.sartlar gereği.ömrünü içerde çürütmüşlerin bir lafı var erkekliğin yuzde 90ı kaçmak derler.dısarda bir delikanlılık yaparsın ama içerde 50 karılık yaparsın çıkamazsın derler.aman geri yapmayı kendime yediremiom deyip bıcakla gezme üstüne bela ceker gezdiğin bıcak oyle yerlerde o saatlerde olmamaya calıs
Haklısın başkan. Nerede sıkıntı bela varsa aslında bulaşmamak en iyisi.

"Cahil cesareti" derler ya öyle. Diyelim geri vites yapmadık ve o soytarı ile kavgaya girdik. Zararlı hep biz çıkacağız.

Bir it oğlu it için ya hapis ya hastane.
O kadar ilim tahsili bir it için hapiste çürüyecek.
Kendisinin ülkeye bir faydası yok.
Zararı var belki, değmez dediğin gibi.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2022, 00:24:00 »
ahh ahh bekçi dedi içimi yaktı çarem düşecek yine 3 sefer girmiş ve mülakatta elenmiş bir kişiyim. Hadi ilkini boş ver iyi puan alamamıştık 2 ve 3 de hem yazılı hem spor mükemmeldi mülakat bırakmış. Ben aptalda seviyorum kazandım diye.. Halbuki mülakatta torpil dönüyormuş.. İçime çokoturdufu için yazmak istedim..  :-\
Neyse gece saatlerinde dışarıda gezen bir çok vatandaş var polisi bilmemde.. Bekçiler önüne geleni çevirip gbt yapıp üstünü arıyor. Haliyle sıkıntı olabiliyor.
Üzüldüm kardeşim daha hayırlısı olur inşallah.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2022, 00:39:24 »
Hay diline kurban işte bu.
Bıktım artık "polyanna dünyasında" yaşayan insanlardan.
Valla reis ben kavgacı bir çocuk olmadım hiçbir zaman , kimseye de durduk yere bulasmam , ama toplu gezen lavuklar oluyo emanetli gezen lavuklar oluyo ne yapayim yani bizdeki de can , iki üç kere polis baya aramıştı  üstümü ceketimin farklı bir iç cebi vardı oraya attığım için yakalanmadik şimdilik , bı ara kafede bı polisle muhabbet kurmuştum cezası yok ama yakalanırsan dayak atarlar dedi
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2022, 00:44:03 »
Kanka erkekliğin %99'u kaçmaktır, laf atan olursa hüseyin bolt gibi split atıcaksın,tehlikeyi sezdigin an topukla, çakı taşıman hiçbirşeye yaramaz, onlar antremanlı insanlar çakıyı,bıçağı çok iyi kullanırlar 1v1 de hiç şansın olmaz. Birde telefonuna polis telsizi uygulamasını indir,arkanda falan takip ediliyorsan açarsın uygulamayı seni sivil polis sanarlar,şişli de oturuken çok işime yaramıştı, ve çakı yerine biber gazı al çakıdan daha iyi iş görür.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 18 Mayıs 2022, 01:00:20 »
Valla reis ben kavgacı bir çocuk olmadım hiçbir zaman , kimseye de durduk yere bulasmam , ama toplu gezen lavuklar oluyo emanetli gezen lavuklar oluyo ne yapayim yani bizdeki de can , iki üç kere polis baya aramıştı  üstümü ceketimin farklı bir iç cebi vardı oraya attığım için yakalanmadik şimdilik , bı ara kafede bı polisle muhabbet kurmuştum cezası yok ama yakalanırsan dayak atarlar dedi
Haklısın dostum. Olan hep temiz insana oluyor zaten. O puştların zaten tonla sabıkası var. Bir tane daha eklense ne yazar.

Fakat olan bana olur, tertemiz sicil sıkıntı görür.

O şerefsizin çocukları (ailesine de söylüyorum çünkü ahlak ve etik öğretmemiş) yüzünden ben gece dışarda hava almakta kararsız kalıyorum.

Daha bugün karşılaştım. Eline almış bir yırtıcı tip köpeği milletin üzerine saldırtmaya çalışıyor.
Ya bu nedir kardeşim ya.

Bekçi vardı durumu izah ettim. "Uyarırız" diyor.
S*kti*ri çekecektim bekçiye de işte.

O köpek bir küçük çocuğa zarar verse sorumlusu kim? Onu düşünen yok.

Güzel bilgiler için teşekkür ederim.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 18 Mayıs 2022, 01:06:14 »
Kanka erkekliğin %99'u kaçmaktır, laf atan olursa hüseyin bolt gibi split atıcaksın,tehlikeyi sezdigin an topukla, çakı taşıman hiçbirşeye yaramaz, onlar antremanlı insanlar çakıyı,bıçağı çok iyi kullanırlar 1v1 de hiç şansın olmaz. Birde telefonuna polis telsizi uygulamasını indir,arkanda falan takip ediliyorsan açarsın uygulamayı seni sivil polis sanarlar,şişli de oturuken çok işime yaramıştı, ve çakı yerine biber gazı al çakıdan daha iyi iş görür.
Haklısın kardeşim.

Şaka gibi ya vallahi. En azından köpek saldırısına karşı yanımda bulunsun. Malum ülkemizde neredeyse her gün birileri sokak köpeklerinden zarar görüyor.

Geçenlerde küçük bir çocuğun kulağını koparmış. Yazıktır günahtır ya.

Hiçbir gelişmiş ülkede kedi veya köpek sokakta bulunmaz ama bizde gırla.

Karşı çıkanlar da bir gün sokak kedi ve köpeklerine yemek verir, story atar kaçar. Kökten çözüm gerek.
Öldürülmesi şart değil.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2022, 01:30:47 »
 çirkefe bulaşma baskan ustune sıçrar.bela ağızdan çıkar derler aklınıda uzak tut oyle olayları malesef heryer kopuk muptezel torbacı dolu ama sen hayatına bak genede.kopekle dalas olmaz.birde gece işin yoksa çok çıkma .gunduzun serri gecenin hayrından iyidir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2022, 01:36:02 »
çirkefe bulaşma baskan ustune sıçrar.bela ağızdan çıkar derler aklınıda uzak tut oyle olayları malesef heryer kopuk muptezel torbacı dolu ama sen hayatına bak genede.kopekle dalas olmaz.birde gece işin yoksa çok çıkma .gunduzun serri gecenin hayrından iyidir.
Söylediklerin kulağıma küpe olacak başkan teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram