Gönderen Konu: Arenamed Serkan Aydın 5500 greft yaş 30  (Okunma sayısı 8399 defa)

Jokers

• Full Member
Ynt: Serkan Aydın 5500 greft yaş 30
« Yanıtla #16 : 19 Mayıs 2022, 23:18:51 »
Ödem hiçbir sıkıntı yaratmaz, bir iki güne geçer tamamen. Bol su iç bu süreçte

Özgür Devrim Agbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 19 Mayıs 2022, 23:42:30 »
Ekimin hayırlı olsun,ama greft konusu tuhafıma gitti,pek açıklık yok,seyreklik tepedeki yer hariç yok 5000 greft bu kadar sık saçta nasıl beslenecek,veya gerek varmıydı bilmiyorum cm2 ye 50 olsa bile 100 cm2 yapar, bence max 1000 grefte biterdi,nolur nolmaz sonraya da bırakırsaydı,zaten doğal ön çizgin iyiymiş oraya da girmişler..fotolar mı bizi yanıltıyo bilmiyorum,neyse umarım iyi sonuç alırsın,en azından sımsık saçların olur.
Hocam bende bu kadar çok yüksek bir sayı beklemiyordum ama mevcut saçların dökülmesi durumu da hesaba katılarak bu kadar yüksek ektiklerini söylediler

Özgür Devrim Agbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 19 Mayıs 2022, 23:46:45 »
Ön çizgi gereksiz aşağı alınmış max 3 bin greftle giderilecek açıklığa 5500 greft ekilmiş. Ekiminiz hayırlı olsun.
Hocam size ekim öncesi bir foto daha atıcam saç çizgim normal dökülmeden önce neredeyse oraya kadar indirdiler bu kadar aşağı inmesi sizce sorun olur mu kötü mü olur

Özgür Devrim Agbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 19 Mayıs 2022, 23:47:54 »
Ödem hiçbir sıkıntı yaratmaz, bir iki güne geçer tamamen. Bol su iç bu süreçte
Çok Teşekkür ederim

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 20 Mayıs 2022, 00:57:47 »
Hocam size ekim öncesi bir foto daha atıcam saç çizgim normal dökülmeden önce neredeyse oraya kadar indirdiler bu kadar aşağı inmesi sizce sorun olur mu kötü mü olur

kötü olmaz hatta çok iyi olur ama yeterki yeterince saç çıkışı olsun.
saç çıkışı az olursa ciddi anlamda kötü görüntü olur.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Özgür Devrim Agbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 20 Mayıs 2022, 01:01:36 »
kötü olmaz hatta çok iyi olur ama yeterki yeterince saç çıkışı olsun.
saç çıkışı az olursa ciddi anlamda kötü görüntü olur.
İnşallah olur hocam ya

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 20 Mayıs 2022, 01:09:12 »
Hocam bende bu kadar çok yüksek bir sayı beklemiyordum ama mevcut saçların dökülmesi durumu da hesaba katılarak bu kadar yüksek ektiklerini söylediler
Mevcut saçta görünür bi incelme,seyrelme yok ki ona göre baştan önlem alınsın. ama diğer tarafından bakarsan dediğin gibi daha sık saçın olur,ön çizgi de daha genç,gözükür..yeterki çıksın ektikleri,donör de toplasın hiç problem yok yani,rahat ol,ama çıksın yani
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Arenamed Serkan Aydın 5500 greft yaş 30
« Yanıtla #23 : 20 Mayıs 2022, 01:11:39 »
 bunun saçı nasılsa dokulmez orman kafalı yapalımmı dediler acaba.ekilen çıkar varolan kendi saçında iyi gozukuyor ama genede korumayı ihmal etme işini garantiye al
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Özgür Devrim Agbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 20 Mayıs 2022, 05:40:45 »
bunun saçı nasılsa dokulmez orman kafalı yapalımmı dediler acaba.ekilen çıkar varolan kendi saçında iyi gozukuyor ama genede korumayı ihmal etme işini garantiye al
Korumak için tavsiyeniz var mi abi ne yapmak gerekir ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 20 Mayıs 2022, 11:28:04 »
Doktora danışıp finasterid kullanmalısın kendinde araştırıp korumak için ya da belirli bir süre sonra kök hücre tedavi konularını takip edip onuda düşünebilirsin başarılı devam ederse işlemler
Global Moderator

İbrahim Emre Çelikateş

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 20 Mayıs 2022, 12:09:18 »
Kardeşim aynı yerde işlem yaptırmışız ben 23 nisanda yaptırmıştım  Ödem 5 gün sürüyor benim gözlerime falan inmişti ama merak etme geçicek donör  bölge zamanla toplayacak kafana takma benimde şuan çok iyi durumda değil donör bölge için sarı kantoron yağı ve fucudin kullan fucudin uzun süre kullanma 10.Güne kadar kullan Fenastirid öneririm yan etkileri var ama kişiden kişiye değişiyor ben 23 gündür kullanıyorum herhangi bir yan etki görmedim fenastirid 2 çeşidi var biri 300 tl 24 tabelt vardı sanırım 1 mg   kullanıyorsun diğeri proscar diye geçiyor aynı etki bi farkı yok 50 tl yine 24 var sanırım ben bunu kullanıyorum 5 mg 4/1 yapıyorum yani 4 e bölüm günde 1parçasını yutuyorum donör bölgeyi be ekili alanı soğuk su ile yıka ekili alanı tabi dokunmuyorsun kabuk dökümüne kdr benim yaptıklarım ve öğrendiklerim bu kadar 😅
Ekim konusunda Greft sayısı bencede fazla benim açık alanım çok daha fazlaydı 5800 ektiler 
Diğer konularda daha tecrübeli arkadaşlar yazmışlar zaten

Özgür Devrim Agbaba

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 20 Mayıs 2022, 16:00:08 »
Kardeşim aynı yerde işlem yaptırmışız ben 23 nisanda yaptırmıştım  Ödem 5 gün sürüyor benim gözlerime falan inmişti ama merak etme geçicek donör  bölge zamanla toplayacak kafana takma benimde şuan çok iyi durumda değil donör bölge için sarı kantoron yağı ve fucudin kullan fucudin uzun süre kullanma 10.Güne kadar kullan Fenastirid öneririm yan etkileri var ama kişiden kişiye değişiyor ben 23 gündür kullanıyorum herhangi bir yan etki görmedim fenastirid 2 çeşidi var biri 300 tl 24 tabelt vardı sanırım 1 mg   kullanıyorsun diğeri proscar diye geçiyor aynı etki bi farkı yok 50 tl yine 24 var sanırım ben bunu kullanıyorum 5 mg 4/1 yapıyorum yani 4 e bölüm günde 1parçasını yutuyorum donör bölgeyi be ekili alanı soğuk su ile yıka ekili alanı tabi dokunmuyorsun kabuk dökümüne kdr benim yaptıklarım ve öğrendiklerim bu kadar 😅
Ekim konusunda Greft sayısı bencede fazla benim açık alanım çok daha fazlaydı 5800 ektiler 
Diğer konularda daha tecrübeli arkadaşlar yazmışlar zaten
İbrahim abi teşekkür ederim abi ilaçlar konusundaki açıklamalar için fenastirid için 10. Günü bekleyeyim mi yoksa kullanayım mı abi birde senin saçların durumu ne abi şuan foto varmı ne aşamadasın abi

İbrahim Emre Çelikateş

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 20 Mayıs 2022, 19:12:19 »
Şuan saçlar şok dökülme ile dökülmeme arasında  fotoğraf attım hocam şuan bende tek tük elime geliyor yarısı döküldü zaten 60 güne kadar sürüyormuş şok dökülme beklemedeyim Ben dayanamadım kabuk dökümünü 9. Gün yaptım zaten 9-10 . Gün yapılıyor gazlı bez tarzı birşey ile daha kolay oluyor Mutlaka birinden yardım alarak yap finasteride başla donör bölgeyide güçlendiriyor İlk 10 gün elinden geldiğince alkol kullanma Kaşıma kafanı donör bölgeni özellikle ben kaşıdım şimdi orada direk  sorun var Geri kalan işlek kabuk dökümünden sonra sabır Çirkin ördek yavusuru gibi dolaşıyorum 😂 Bende daha yeniyim ama aklına takılan olursa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 20 Mayıs 2022, 19:23:51 »
Mevcut saçınız zarar gördü mü acaba?

Facebook Twitter Instagram