Gönderen Konu: Saç ekim sonrası rapor  (Okunma sayısı 3781 defa)

caosbass

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim sonrası rapor
« : 16 Mayıs 2022, 18:21:37 »
selamlar arkadaşlar, ekim sonrası rapor nasıl rapor alabiliriz.
estetik bölümü sgk tarafından anlaşmalı değilmiş,
Devlet hastanesinde veya özel hastaneden deri cildiye veya bel ağrısı vs şikayetlerle gitsek en fazla kaç gün rapor alabiliriz,
Özellikle devlette işçi olup rapor işleri ile uğraşmış arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

( İş yerim sahada olduğu için aşırı tozlu ve kirli bir ortamda çalışıyorum, bu nedenle olabildiğince fazla rapor alıp, üzerinede 1 haftada izin yazırmayı düşünüyorum, sadece izin almak yeterli bir süre olmayacak gibi geliyor)
 teşekkürler...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim sonrası rapor
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2022, 22:10:31 »
Saç ekimine rapor vermiyorlar dostum
Saç ekiminin raporu sayılmıuor yani
Global Moderator

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2022, 22:19:24 »
Maalesef rapor verilmiyor.

Özel hastaneye giderek paralı rapor alabilirsin ama ben önermem. Iş yerine danışman gerek özel hastane raporlarını dikkate alıyorlar mı diye.

En iyisi mi gittiği yere kadar izin, sonra şu alta bıraktığım boneyi alıp biraz delik açarak kullanmak.
Tabii eğer sen de istersen.

Veya Adidas'in capleri vardı. Nefes alabilen tarzda noktalı delikleri vardı. Onlar da iş görür gibi. Alttaki ikinci resim gibi.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

caosbass

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2022, 13:26:54 »
Saç ekimine rapor vermiyorlar dostum
Saç ekiminin raporu sayılmıuor yani

teşekkürler hintell öyleymiş, sanırım bir kaç gün farklı bir branştan rapor koparmaya bakıp, kalana da  izin yazdırıcam,

caosbass

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2022, 13:35:35 »
Maalesef rapor verilmiyor.

Özel hastaneye giderek paralı rapor alabilirsin ama ben önermem. Iş yerine danışman gerek özel hastane raporlarını dikkate alıyorlar mı diye.

En iyisi mi gittiği yere kadar izin, sonra şu alta bıraktığım boneyi alıp biraz delik açarak kullanmak.
Tabii eğer sen de istersen.

Veya Adidas'in capleri vardı. Nefes alabilen tarzda noktalı delikleri vardı. Onlar da iş görür gibi. Alttaki ikinci resim gibi.

ilgi alakan için teşekkürler zweig, çalışma ortamı çok tozlu ve kirli olduğu için şapkaların hava almasıda iyileşme sürecinde yardımcı olmayacak gibi :), farklı branştan koparabildiğim kadar rapor alıp, 10 15 günlük izin kullanmam gerekecek, bu yıl tatile izin yok gibi duruyor, artık seneye yeni saçlarımızla gideriz inşallah :D

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2022, 14:08:27 »
Inşallah kardeşim rica ederim.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Facebook Twitter Instagram