Merhaba,
Öncelikle foruma katkıda bulunan arkadaşlara başta Hintell olmak üzere gerçekten teşekkürler. Forumdan okuyup öğrendiklerim ile beraber Serkan Aygın'da saç ekimine karar verdim ve ekim alanının geniş olması sebebiyle 5300 greft ekim yapıldı.
Klinikteki herkes sanki otel konaklamalarındaki müşteri memnuniyet özenini gösteriyor diyebilirim. Halden anlama, güler yüz, her türlü soruya içtenlikle cevap verme vs gerçekten tebrik ediyorum. Herkesin işini severek yaptığı çok belli oluyor. Herkesin ayrı bir işi var ve titizlikle yapılıyor. Aşama aşama yönlendiriliyor ve gerekli işlemlerden geçiyorsunuz. Ekim gerçekleşene kadar randevu vs konularında Olcayto Bey ilgilendi ve yardımcı oldu sağolsun. Ekim günü geldiğinde ön hazırlığı ayrı, kan testini ayrı, fotoğraf çekimini ayrı kişiler yaptı. Sonrasında Dilek Hanım'ın ekibinde yer alan özellikle Metin Bey, Nurdan Hanım, Zeynep Hanım'a teslim edildim. Onlar da Dilek Hanım kontrolünde ekimi özenle yaptılar sağolsunlar. Ekim sonrası bilgilendirme için ise Burcu Hanım'a yönlendirildim.
Ekimden bir gün sonrasında ise pansuman için gittim ve 15 dakikalık lazer seansına girdim.
Ekim öncesi ve ekim sonrası fotoğraflar aşağıdadır. Değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.