Gönderen Konu: Uzamayan kısa saçlar (Fotoğraflı)  (Okunma sayısı 5961 defa)

Robert

• Hero Member
Ynt: Uzamayan kısa saçlar (Fotoğraflı)
« Yanıtla #15 : 15 Mayıs 2022, 00:29:50 »
Umarim istediğin saçlara kavuşursun biraz doğallık sorunu var çıkışlar güzel,küçük bir revize gerekiyor sadece..Asuman hanım en azından ekiminin arkasında durmak istemiş kendisi genel olarak doğallıktan yana..Merkezler sana doğruyu söylemez sorun varsa yok derler ne olur bu saç dersen hallederiz derler.Her şey dürüst olmakta bitiyor.Ben daha çıkış dönemine girmedim 54.gunde bu 250ye yakın kısa saçların ne olacağını bilmiyorum sendekiler ne oldu peki

Dar alan ekim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 15 Mayıs 2022, 00:55:07 »
Şu an böyle gözüküyor ön hat, malesef hep çoklu.
Belli bir yaş üstünde doğallık ön planda oluyor, çünkü 30 veya 40 yaş üstü ön çizginin çoklu greftle bu kadar sık olması sırıtıyor.Ama 20li yaşlarda çok sırıtmıyor.Bu tabi benim görüşüm sizin yaşınızı bilmiyorum.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 15 Mayıs 2022, 01:26:22 »
41 yaşımdayım, bu yaştan sonra saç ekmek akıl işi değilmiş. Insan kendine alışıyor ve ekimle sanki başka birisi oluyorsun. Birde böyle ekim olunca insan daha da çok mutsuz oluyor.
2000 greftle istediğim olurdu aslında. Güzel dağılımla doğal hafif seyrekte olsa yaşıma uygun ekim olurdu.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 15 Mayıs 2022, 01:32:00 »
Umarim istediğin saçlara kavuşursun biraz doğallık sorunu var çıkışlar güzel,küçük bir revize gerekiyor sadece..Asuman hanım en azından ekiminin arkasında durmak istemiş kendisi genel olarak doğallıktan yana..Merkezler sana doğruyu söylemez sorun varsa yok derler ne olur bu saç dersen hallederiz derler.Her şey dürüst olmakta bitiyor.Ben daha çıkış dönemine girmedim 54.gunde bu 250ye yakın kısa saçların ne olacağını bilmiyorum sendekiler ne oldu peki

Durmak istedi tamam da, bir bende öyle ekmiyor ki. Kimin resmine baksam hep önleri çoklu. Benim gibi takan yok bu çokluları belki, ama kimsede doğal bir görünüm oluşmuyor.

Umarım seninki benimkinden daha doğal olur.

EA693

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 15 Mayıs 2022, 04:27:19 »
Merhaba arkadaşlar uzamayıp kısa kalan saçlar için fotoğraf ekliyorum.Fotoğraflardan ve mevcut saçlardan belli olmayabilir ama bu kısa saçlardan çok fazla var.Her geçen gün artıyor gibiler.Bunlar beni acayip tedirgin ediyor.Daha önce bu durumu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Hocam aynı dertten muzdaribim. Hatta bendeki kısa saç kadar forumda nerdeyse hiç görmedim. Benzer bir konu da açmıştım fakat pek cevap yazan olmadı. Benim 80.günüm ve her alanda neredeyse bu kısa saçlardan var. Cımbızla 15 20 tanesini yokladım anında geliyor ve tamamı ucu kıvrık j formunda kıl olarak çıkıyor. 1 aydır hergün bu tarz konu var mı diye araştırma yapıyorum eskilere bakıyorum kimisi onları dök diyor ki cımbızla almadıkça dökülmüyor kimisi elleme alttan yenisi gelir diyor kimisi 15 ay oldu böyle diyor kliniğe sorsan onlara göre herşey normal zaten vs vs. Bunları bir şekilde almadan alttan saç nasıl gelecek bu saçlar ölü belli de kökü canlı mı akıbeti nasıl olacak . Bunlar bu şekilde kalıp diplerden yine saç gelecekse sıkıntı yok da bunların kökü ölmüşse geçmiş olsun.Benim tahminim kanallar greft uzunluğunda açılmadığı için zorla itilmeye bağlı  uçları hep kıvrılmış fakat bunun sonucunda saç çıkar mı çıkmaz mı umarım tecrübe etmiş biri bizi aydınlatır.

EA693

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 15 Mayıs 2022, 04:35:57 »
Seninle benzer durumda oldugumuzu göstermek açısından resimleri de atayım. Parmağımdakiler deriye sıkışan direk gelen cımbızla aldıklarım muhtemelen seninkiler de o şekildedir

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 15 Mayıs 2022, 10:14:07 »
Seninle benzer durumda oldugumuzu göstermek açısından resimleri de atayım. Parmağımdakiler deriye sıkışan direk gelen cımbızla aldıklarım muhtemelen seninkiler de o şekildedir
Dostum sen buradaki en mantıklı cevabi verdin gercekten de tebrik ediyorum seni ekim sırasında bana kökler mi ,greftler mi pek hatırlamıyorum ama niye bu kadar uzun demişlerdi.800 civarı greft alındıktan sonra kanal açıldı sonra tekrar alım yapıldi.Acaba bu yüzden greft uzunluğuna göre kanal acmadilar mi? Bu iddian benim durumumla örtüşüyor.Akilda tek soru bunların akıbeti ne olacak? Bende de baya var bunlardan, cımbızla hemen geliyor.Eğer greft uzunluğuna göre kanal açılmazsa oraya zorla yerleştirilen grefte ne olur?Forumdaki diğer iddiaların hepsi mantıksız geliyordu bu kafama yattı geriye bunların akıbeti kaldı

EA693

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 15 Mayıs 2022, 13:47:48 »
Dostum sen buradaki en mantıklı cevabi verdin gercekten de tebrik ediyorum seni ekim sırasında bana kökler mi ,greftler mi pek hatırlamıyorum ama niye bu kadar uzun demişlerdi.800 civarı greft alındıktan sonra kanal açıldı sonra tekrar alım yapıldi.Acaba bu yüzden greft uzunluğuna göre kanal acmadilar mi? Bu iddian benim durumumla örtüşüyor.Akilda tek soru bunların akıbeti ne olacak? Bende de baya var bunlardan, cımbızla hemen geliyor.Eğer greft uzunluğuna göre kanal açılmazsa oraya zorla yerleştirilen grefte ne olur?Forumdaki diğer iddiaların hepsi mantıksız geliyordu bu kafama yattı geriye bunların akıbeti kaldı
Hocam her şeyi forumdan öğrendim fakat bu sorunun yanıtını anlaşılan yaşayıp göreceğiz. Andım olsun 2 3 ay sonra benim gibi bir ayını merak içinde tedirgin bekleyen, bu sorunun cevabını örneklerle bulamayan herkese bak bende de öyleydi ve şuan böyle diyip olumlu olumsuz bilgilendirme yapacagım : ;D

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 15 Mayıs 2022, 14:02:33 »
Hocam her şeyi forumdan öğrendim fakat bu sorunun yanıtını anlaşılan yaşayıp göreceğiz. Andım olsun 2 3 ay sonra benim gibi bir ayını merak içinde tedirgin bekleyen, bu sorunun cevabını örneklerle bulamayan herkese bak bende de öyleydi ve şuan böyle diyip olumlu olumsuz bilgilendirme yapacagım : ;D
Peki sen nerde ektirdin  şuana kadar ki gözlemin nedir bu arada dmye bakabilir misin

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 15 Mayıs 2022, 22:32:36 »
Herkese iyi akşamlar instada bir hocayi gördüm bu uzamayan saçlar için kök gereğinden fazla derine ekilirse yağ tabakasına gelir ve büyümez diyor cildin dermis kısmında olursa kök uzar  diyor ve bu kalınlığı bir cihazla ölçerek ekim yapıyoruz diyor bana mantıklı geldi

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 15 Mayıs 2022, 22:48:06 »
Herkese iyi akşamlar instada bir hocayi gördüm bu uzamayan saçlar için kök gereğinden fazla derine ekilirse yağ tabakasına gelir ve büyümez diyor cildin dermis kısmında olursa kök uzar  diyor ve bu kalınlığı bir cihazla ölçerek ekim yapıyoruz diyor bana mantıklı geldi
Bu konu hiçbir zaman aydınlatılmayacak gibi her doktor veya forum üyesi başka bir şey diyor

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 15 Mayıs 2022, 23:04:04 »
Bu konu hiçbir zaman aydınlatılmayacak gibi her doktor veya forum üyesi başka bir şey diyor
bence en mantıklı açıklama bu

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 16 Mayıs 2022, 01:26:29 »
 oncelikle bu olayın sonuca negatif yansımayacağını dusunuorum.genelde ilaçta onlerde saçlar çıkar ama uzamaz bu ondan farklı bişi.saçın kendi içindeki fazları cart curt sebep olabilir şu bu ama ben sonuca olumsuz bir yansıma dusunmuyorum.boyle bir sey olsa senelerdir sitelerde çok olur ve sonuca yansırdı.nekroz olayı gibi şu bu gibi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

EA693

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 17 Mayıs 2022, 02:08:08 »
oncelikle bu olayın sonuca negatif yansımayacağını dusunuorum.genelde ilaçta onlerde saçlar çıkar ama uzamaz bu ondan farklı bişi.saçın kendi içindeki fazları cart curt sebep olabilir şu bu ama ben sonuca olumsuz bir yansıma dusunmuyorum.boyle bir sey olsa senelerdir sitelerde çok olur ve sonuca yansırdı.nekroz olayı gibi şu bu gibi
Hocam konuyu açan arkadaşla da konuştuk eminim o da sizin gibi tecrübeli arkadaşlardan  gelecek olumlu yorumda benim gibi iyi hissedecektir. Umarım dediğiniz gibi olur şu stresli süreci sağsalim atlatırız

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 17 Mayıs 2022, 16:12:16 »
Ekim merkezi ne diyor acaba kısa kalan saçlara?

Facebook Twitter Instagram