Hocam benim de neredeyse tamamı Öyleydi. Zaten konuyla alakalı daha önce burada fotoğraf paylaştım. Özellikle sol şakak ve ön hat hiç dökülmedi hepsini ben aldım. Sol şakakta ışık altında seyreklik az da olsa var ama birçoğu çıktı şimdilik memnunum. Seyrek görüntünün sebebini de bu açıklıkta orta ve öne 2500 greft ekildi ona bağlıyorum. Şimdi öncesi ve sonrası çekip atayım en azından bir fikir vermiş olayım. Dipnot olarak da dün akşam traş oldum uzun haliyle bu görüntüden çok daha kapatıcı bir görüntü vardı. Normalde önü böyle dikmiyorum sağa yatıyorum da traş olunca bi değişiklik yapim dedim
Fotoğrafları ışığa karşı çektim aynada çok daha tatmin edici görüntü oluyor. Buradaki örneklere göre pek iyi denemese de ben mutluyum. Özellikle ön hattın tamamını kendim aldıgım halde birçoğu çıktı diyebilirim. Son olarak da proscar kullanmama rağmen dökülmeler devam ediyor. Onu bir durdurabilsem çok daha tatmin eder. Şuan 7 ay oldu başta senin gibiydim artık çevreden olumlu birçok tepki alıyorum umarım sana da biraz umut verir.